znam da sam dosadan ali ne razumijem internet uvijek kada uđem piše mi neočekivana greška
onda nisi dobro podesio podesavanja od interneta,probaj to popraviti pa javi...
znam da sam dosadan ali ne razumijem internet uvijek kada uđem piše mi neočekivana greška
onda nisi dobro podesio podesavanja od interneta,probaj to popraviti pa javi...
evo uspio sam
jel se na ovom mobu mogu gledat filmovi-i u kojoj rezoluciji-i jel podržava flash sadržaje-tj. cijeli intačnet-HVALA UNAPRIJED-
Kakva je brzina prijenosa podataka sa pc-a na memorijsku karticu preko usb kabla?
Pozdrav
od nedavno imam Samsung 5230 i imam malo neobičan problem.
Poslane SMS-ove uređaj ne sprema u memoriju ili ih ja ne mogu pronaći.
Znači, pošaljem SMS ali ga više ne mogu pronaći u mapama!?
Da li netko ima ideju šta sam "zbrljao"?!
Unaprijed hvala
Kakva je brzina prijenosa podataka sa pc-a na memorijsku karticu preko usb kabla?
solidno
Pozdrav
od nedavno imam Samsung 5230 i imam malo neobičan problem.
Poslane SMS-ove uređaj ne sprema u memoriju ili ih ja ne mogu pronaći.
Znači, pošaljem SMS ali ga više ne mogu pronaći u mapama!?
Da li netko ima ideju šta sam "zbrljao"?!
Unaprijed hvala
Meni sprema u sentbox, pogledaj u postavkama dali ti je označeno da čuva kopiju poslane poruke
Rješio, hvala na pomoći
dal zna itko koja je razlika između s5230 black-gold limited edition i s5230 sa wifi-em
Razlika je u boji (black-gold je crn sa zlatnim rubom;) i u tome što s5230WiFi ima WiFi, a black-gold ne. Znači, black-gold je "običan" 5230, u kičastoj varijanti.
Zna li netko je li izašao New PC Studio za Windows 7 64 bita?
Onaj koji sam dobio s mobom ne radi, a neki noviji koji sam našao kaže mi na početku instalacije da taj OS nije podržan.
I naravno, ako može link za download
kako postaviti cijeli sliku za pozadinu, kad idem staviti neku sliku za pozadinu pojavi mi se okvir pomocu kojeg biran koji dio slike zelim za pozadinu, nikako da bude cijela slika :S
kako postaviti cijeli sliku za pozadinu, kad idem staviti neku sliku za pozadinu pojavi mi se okvir pomocu kojeg biran koji dio slike zelim za pozadinu, nikako da bude cijela slika :S
e kad dobijes taj okvir onda prstom ili stylusom ili sa cime hoces klikni na taj okvir i kad postane crven onda razvlaci onoliko koliko zelis da ti bude veliki dio slike za pozadinu li cijel slika ili jednostavno odi u postavke/zaslon i osvjetljenje/pozadina i tu odaberi sliku koju zelis i bit ce ti cijela na pozadini...
moze li mi netko dat firmware original koji se inace dobije sa ovim mobitelom. hvala unaprijed skinuo sam najnoviji ali za svaki slucaj da imam onaj stari radi garancije..ili neka mi samo kaze kako se zove software koji se dobiva kod nas u hrvatskoj
hvala ;)
mobitel je stvarno odlican :) samo me uzasno zivcira ton tipkovnice! probala sam to iskljuciti, al ne ide.. samo mi se u besumnom ne cuje.. jel zna itko kako to iskljuciti?
mobitel je stvarno odlican :) samo me uzasno zivcira ton tipkovnice! probala sam to iskljuciti, al ne ide.. samo mi se u besumnom ne cuje.. jel zna itko kako to iskljuciti?
na početnom ekranu smanjuješ volumen sa strane tipkama gdje inače pojačavaš/smanjuješ :D
hej ljudi!
ja u subotu kupila ovaj samsung i prezadovoljna sam!
jedino me zanima dal su i vama rekli da ga prvi puta punite 8 sati?
meni se sad napunio za tri sata i sad me frka dal da ga ostavim još pet sati ili da ga iskopcam. ?
Bez straha :) Ali bilo bi bolje kada bi ga punila 12-14 sati. Ako misliš da je to previše i da ćeš neš pokvarit, evo ja ga punio prva tri puta po 14 sati (ugašenog, čekao sam da mu baterija totalno krepa) i sada mi traje do 8 nekad čak i 9 dana :) Ne kažem da inače ne bi toliko trajala, ali treba je "razradit" ;) da poslije lakše diše...
izvrsno!
znaci do ujutro sam mirna.
hvala ti puno!
Bez straha :) Ali bilo bi bolje kada bi ga punila 12-14 sati. Ako misliš da je to previše i da ćeš neš pokvarit, evo ja ga punio prva tri puta po 14 sati (ugašenog, čekao sam da mu baterija totalno krepa) i sada mi traje do 8 nekad čak i 9 dana :) Ne kažem da inače ne bi toliko trajala, ali treba je "razradit" ;) da poslije lakše diše...
živa istina meni ista stvar rvih 3 puta po 14 sati punio kako su mi rekli i baterija tjedan dana najmanje traje uz normalnu upotrebu a zna po 10 dana cak zaboravim kad sam ga zadnji put punio evo prosla su 3 dana potrosila se 1 crtica a stalno sam nesto prčkao po njemu nebi prodao ovaj mobitel najvise zbog baterije koja je cudo. netko ima problema sa baterijom ali o se moze popravit tako da se odnese na servis i oni ce promijenit firmware i onda ce sve u redu bit ali ja sam imao srece da mi sve super radi. za 1000 kn predopbar mob kamera nije bas bajna ali ne razbijam glavu sa tim
ajde pogledaj koji firmware imas pa napisi tu da znam jer imam jos jedan samsung s5230 nije kupljen u hrv pa da ubacim hrv jezik provjeris sa *#1234# hvala unaprijed
s5230XFIG3
s5230XFIG3
da li postoji nacin da to uploadas na net..ako se ne moze svejedno hvala
Zna li netko je li izašao New PC Studio za Windows 7 64 bita?
Onaj koji sam dobio s mobom ne radi, a neki noviji koji sam našao kaže mi na početku instalacije da taj OS nije podržan.
I naravno, ako može link za download
http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=HQ&CttFileID=2551191&CDCttType=SW&ModelType=N&ModelName=GT-S8300V&VPath=SW/200911/20091112114658609/New_PC_Studio_1.4.0.IK1.exe
prije instalacije stisni na exe i stavi compatibility vista sp2 ili xp sp3 i mora radit :D sretno
s5230XFIG3
da li postoji nacin da to uploadas na net..ako se ne moze svejedno hvala
Hm, stvarno ne znam kako ga skinut s moba i dignut na net (ok, dignut na net je lako;). Ali našao sam firmware s5230XFIF2 koji je u biti revizija 2, znači stariji (iz lipnja je, a IG3 iz srpnja), ali po nekima je to najbolji firmware za s5230 (iako ne znam jesu li ti neki probali IG3:)...
Inače za sve one koje zanima, evo što znače slova i brojevi iz pojedinih firmwarea:
Regije:
BD = Cyprus, Greece
BH = Mitteleuropäisch
CP = Finland
CE = Benelux (Belgium, Netherlands)
DB = Vietnam
DC = Thailand
DD = India
DT = Australia
DX = Indonesia, Malaysia, Philippines, Singapore, Vietnam
DZ = Malaysia, Singapore
JA = South Africa
JC = Algeria, Morocco, Nigeria, South Africa, Tunisia
JP = Algeria, Egypt, Iran, Iraq, Kuwait, Morocco, Nigeria, Oman, Pakistan, Saudi Arabia, South Africa, Syria, Tunisia, Turkey
MT = Switzerland
PO = France
XA = Austria, France, Germany, Italy, Netherlands, Switzerland, United Kingdom
XB = Denmark, Norway, Sweden
XC = Portugal, Spain
XD = Croatia, Czech, Hungary, Slovakia
XE = Bulgaria, Estonia, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Russia, Ukraine, Germany (Eastern Europe)
XF = Bulgaria, Croatia, Romania, also Europe
XG = unter anderen Germany
XX = Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom (Western Europe)
XP = Europe (English, German, French, Italian, Spanish, Nederlands, Polski, Portugues and Turkish)
XW = Central Europe
ZC = China, Hong Kong
ZH = Hong Kong
ZT = Taiwan
Operateri (samo u nekim firmwareima):
AA = T-Mobile, United Kingdom
AD = O2, Austria
AE = SFR, France
AI = Tim, Italy
AM = Vodafone
AN = E-Plus, Germany
AO = O2, Germany
AS = KPN, Netherland
AU = Mobilkom, Austria
BB = Tmn, Portugal
BF = Optimus, Portugal
BG = Telefonica, Spain
BM = Swisscom, Switzerland
BN = Amena, Spain
BO = T-Mobile, Germany
BU = Vodafone
BV = Orange, Switzerland
BW = O2, United Kingdom
CD = Proximus, Belgium
CG = Telia Mobitel, Sweden
CH = SingTel, Singapore
CK = Tele2 Comviq, Sweden
CT = Tdc, Denmark
CU = One, Austria
CV = Telenor, Norway
DT = Optus, Australia
DV = Telstra, Australia
EF = Celcom, Malaysia
JB = Vodacom, South Africa
MD = Telia Sonera, Finland
MJ = Vodafone, Italy
MM = Tele Ring, Austria
MV = NetCom, Norway
NA = Nrj, France
NB = Tele2 Norway, Norway
NE = H3g Nordic, Sweden
NP = H3g, Italy
RF = T-Mobile
RS = T-Mobile
SS = Vodafone, Japan
Godina:
A = 2001
B = 2002
C = 2003
D = 2004
E = 2005
F = 2006
G = 2007
H = 2008
I = 2009
J = 2010
Mjesec:
A = January
B = February
C = March
D = April
E = May
F = June
G = July
H = August
I = September
J = October
K = November
L = December
I zadnji broj je revizija, što veći broj, to noviji firmware. Nakon 9. po redu, 10. se ne označava brojem nego slovom A.
>>> znači s5230XFIG3 bi bio firmware za mobitel s5230 za regiju XF (ukjučuje Hrvatsku) iz 2009. godine (I), mjeseca srpnja (G) i revizija 3.
meni sad neke stvari nisu jasne meni na mobu pise da je softwarwe S5230RFIG4.... a iz ovih vasih kodova nevidim gdje bi to RF spadalo , pod koju regiju...
EDIT: sorry , vidim da je t-mobile .....
Pozdrav. Imam problem sa imenikom - kada me neko nazove prikaze mi samo broj, a nece da mi prikaze ime pozivaoca, iako ga imam upisan u imeniku. Moze li mi neko pojasniti o cemu bi se moglo raditi.
Koristiš li imenik iz SIMa ili memorije telefona? Ako su ti brojevi spremljeni na SIM kartici, a u postavkama imenika izabrana memorija telefona (koja je prazna), onda se neće prikazivati ime pozivatelja nego samo broj; ili obrnuto, ako su brojevi u memoriji telefona, a u postavkama imenika izabrana je SIM kartica, koja ako je prazna, opet se neće prikazivati ime pozivatelja.
Evo da se i ja prikljucim ovoj temi i molim sve koji mogu da mi pomognu. Od nedavno imam ovaj model i brzo sam ga zavolela ali se i razocarala jer imam problem sa baterijom koja uz minimalnu upotrebu, par poziva i poruka traje max. dan i pol. Firmware jer S5230BGSIJ1, a bateriju sam ispravno formatirala 3x po 14 cas. Kako da resim problem, vredi li pokusati sa novom baterijom ili je neophodna zamena firmware, koliko to traje i koliko kosta?