Samsung S5230

poruka: 892
|
čitano: 583.261
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung S5230".
14 godina
neaktivan
Re: Samsung S5230
Najbrži kaže... 
Odnesi prvo u servis jer imaš garanciju, neka ti poprave mobitel! Nemoj da ti ga nadograde. Najbolje ga je flashati, kad ti ga vrate s popravka, s MXEIL2 i stavit HTC hero temu, vjeruj mi bit ćeš JAKO ZADOVOLJNA [puno više mogućnosti, widgeta...znam jer je i moja draga jako happpy].

Mogu ti ja preko teamviewera napraviti flash na MXEIL2 kada ti vrate mobitel, najmanji problem, samo mi se javiš kada ti ga vrate.

hvala :D

samo sam lijena nosit ga, pošto oni to šalju u zg, pa treba bit bez mobitela... užas x.x

ali budem, još danas :) hvala ^^

14 godina
neaktivan
Samsung S5230
koji je original Firmware od samsunga s5230?
marko88

0 0 hvala 0
17 godina
marko88 kaže...
koji je original Firmware od samsunga s5230?

Original je S5230XFIF2

S5230RFJB1_JB2 je T-Mobile-ov firmware s DUAL MENI

Ako te zanima flash mobitela s HTC, iPhone ili Blackberry temom, imaš više u mojoj temi

[Tutorial] Samsung GT S5230 flash

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
14 godina
neaktivan

baš se i ne isplati i duplo je bolji od Cookie-a ja sam uzeo taj mob od tele2 s 400kn

14 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

.. samo mi se javiš kada ti ga vrate.

hej! dobila sam ga natrag, sve je super, stavili su mi novo staklo ^^

Možeš li mi sad pomoći da ga flasham? Hvala :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 17:10 (alex_vu).
17 godina
alex_vu kaže...

Možeš mi mi sad pomoći da ga flasham? Hvala :D

Naravno, javi se na PP [privatne poruke]. Pozdrav

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
17 godina
Samsung S5230

Tko mi može potvrditi da li moj s5230 Star prima maksimalno 8GB ili 16GB microSD kartice?

Da li podržava microSDHC kartice, jer bi kupio OVU.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Matozan kaže...

Tko mi može potvrditi da li moj s5230 Star prima maksimalno 8GB ili 16GB microSD kartice?

Da li podržava microSDHC kartice, jer bi kupio OVU.

Može, dokaz wikipedija ali samo DO 8GB

14 godina
neaktivan
Samsung S5230

Molila bih pomoć: otkazuje mi slušalica na mom s5230, imam bluetooth slušalicu, ali mi je praktičnije koristiti normalnu žičanu. Može li mi netko preporučiti kakav dućan gdje mogu kupiti novu ili barem onaj pretvarač u 3.5mm jack? A da je slušalica kvalitetna? Naime, kupila sam već jednu, dala više od 50kn za nju da bi se raspala nakon što sam ju prvi put uštekala u mob. Reklamirala sam, dobila drugu, no i s drugom je bio isti problem tako da mi više nisu htjeli vratiti lovu niti zamijeniti slušalicu.   Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung S5230

evo i ja imam problem...evo 1. pitanje ... Jučer kupio taj Samsung S5230 ... Platio 600 kn u tele 2 paketu... Došao doma,uredno ga napunio do danas ujutro...i stavim bateriju,stavim i karticu...mob odlično radio i reko isporbam dal prima simpu.. ii tu je sad problem... kad sam vadio karticu van potrgale su se one žice ili šta je vec...što drži karticu i nece je prepoznati... to mi neče prinati pod garanciju jel? ii odlučio se danas kupiti isti takav,rabljeni...vec je sad kod mene...ali i tu imam problem...Dobio cd,sve uredno instalirao...uštekam Usb u mob i komp...na kompu piše spojeno... odem u taj Samsung pc studio da prebacim pjesme na mem.karticu...i neče pronaci uređaj...molim lijepo ako mi k'o može pomoci...hvala....{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa da si otišao s novim i dao da ti poprave pod garanciju, primili bi :/

A glazbu probaj prebacivati preko "spremanje podataka", meni tako uvijek upali ;)

14 godina
neaktivan

Misliš da bi primili garanciju? neznam baš...vec vidim da ce početi govoriti kako to moja greška,oni nisu krivi .. mada znam da sam ja zeznuo

ali nije neki veliki kvar...samo spoje te 3 žice i radi.... a kupio rabljeni jer mi treba mob,pod hitno...nemogu cekat 2 tjedna da mi ga

vrate...a ovo za prebacivanje...kako spremanje podataka? možeš objasnit? hvala {#}

14 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
alex_vu kaže...

Možeš mi mi sad pomoći da ga flasham? Hvala :D

Naravno, javi se na PP [privatne poruke]. Pozdrav

hehe presuper radi mob, hvala puno!

marinhoo kaže...

Misliš da bi primili garanciju? neznam baš...vec vidim da ce početi govoriti kako to moja greška,oni nisu krivi .. mada znam da sam ja zeznuo

ali nije neki veliki kvar...samo spoje te 3 žice i radi.... a kupio rabljeni jer mi treba mob,pod hitno...nemogu cekat 2 tjedna da mi ga

vrate...a ovo za prebacivanje...kako spremanje podataka? možeš objasnit? hvala {#}

pa kad ga ukopčaš na komp, ispadne izbornik, i odabereš to, i komp ga skuži kao usb ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 23:11 (alex_vu).
14 godina
neaktivan

ne ispadne ništa.... uštekam,zasvira ona muzika,da je komp prepoznao usb...da je prikljuceno...i nista se ne pojavi... jel mob treba biti upaljen? :S

14 godina
neaktivan
Samsung S5230

Pozdrav,evo ja sam nova korisnica samsunga s5230 i za sad sam jako zadovoljna. Ali ne mogu naći gdi se u poruku mogu stavljati smajlići,jel mi može netko pomoći?

0 0 hvala 0
17 godina
Gizmolina kaže...

Pozdrav,evo ja sam nova korisnica samsunga s5230 i za sad sam jako zadovoljna. Ali ne mogu naći gdi se u poruku mogu stavljati smajlići,jel mi može netko pomoći?

Pa i nema baš smajlića kao npr. {#} kao kod SonyEricssona, nego su smajliji tipa ;), :-)), :-> itd.

Njih stavljaš prilikom pisanja poruke aktivacijom pisanja velikih slova (Abc, abc, ABC) u sredini dole i odabereš Simboli i onda će ti se pojaviti dvije strelice za lijevo i desno, a smajliji su na 6/9.

Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s' mirisom ljiljana, ljubavi moja!!! Zemljo mojih djedova, dok je tvojih sinova, ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosna!
14 godina
neaktivan
boxer kaže...
Gizmolina kaže...

Pa i nema baš smajlića kao npr. {#} kao kod SonyEricssona, nego su smajliji tipa ;), :-)), :-> itd.

Njih stavljaš prilikom pisanja poruke aktivacijom pisanja velikih slova (Abc, abc, ABC) u sredini dole i odabereš Simboli i onda će ti se pojaviti dvije strelice za lijevo i desno, a smajliji su na 6/9.

Eeee....hvala ti puno....ok je i to...makar je na SonyErcssonu to puno bolje koncipirano Samo,pola tih smajlija,ne znam što znače {#}

16 godina
neaktivan
Samsung S5230

eto mene sa jednim problemom.

otudjio sam zeni s5230 i sve radi ok.

probao sam kodove i vidio da imam netvork lock.

trebam poomoc oko toga da ga maknem jer koristim mob i u inozemstvu sa drugim operaterima.

probao sam naci tu na forumu, ali nejde.

ako neko zna, neka kaze na kojoj je stranici da procitam.

usput, ako neko ima viska data kabel.......

zenica je izgubila svoj.{#}

treba mi jer bi htio flashati i staviti htc hero mod

fala unaprijed

Big Bad Boys Drive Big Bad Toys
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
marinhoo kaže...

ne ispadne ništa.... uštekam,zasvira ona muzika,da je komp prepoznao usb...da je prikljuceno...i nista se ne pojavi... jel mob treba biti upaljen? :S

A cuj, mozda to tebi nije ukljuceno, da te pita..ali treba ti bit otkljucan, da vidis to pitanje sto ti dodje (kako ces spojiti mob)

Idi na meni>>postavke>>postavke telefona>>pc veze>>pitaj pri spajanju..

I kad te pita odaberes spremanje podataka, trebao bi ti ga naci i inst. i bez drivera, a pogotovo s npc instaliranim..ak imas problema pitaj..

14 godina
neaktivan

e hvala ti brane,uspio sam :)) nego... otvori mi se sound,video i images... a imam karticu od 8 Gb .... to što tamo stavim,automatski ide na karticu ili mobitel? :)

14 godina
neaktivan
marinhoo kaže...

e hvala ti brane,uspio sam :)) nego... otvori mi se sound,video i images... a imam karticu od 8 Gb .... to što tamo stavim,automatski ide na karticu ili mobitel? :)

Na karticu..stavi tamo i uspjet ces je naci na mobu na kartici..

14 godina
neaktivan
Samsung S5230

htio bih pitat kakav je internet na samsungu s5230? da li otvara web stranice isto kao na kompu?

i ako neko moze preko samsunga s5230, zamolio bih ga da one npr. na stranicu kladionice supersport i vidi koliki mu je maksimalni ulog...da li ima ograničenja? jer na nekim mobitelima je ograničeno na 5 kn, a na nekim do 100kn.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
josip0703 kaže...

htio bih pitat kakav je internet na samsungu s5230? da li otvara web stranice isto kao na kompu?

i ako neko moze preko samsunga s5230, zamolio bih ga da one npr. na stranicu kladionice supersport i vidi koliki mu je maksimalni ulog...da li ima ograničenja? jer na nekim mobitelima je ograničeno na 5 kn, a na nekim do 100kn.

??

Ne, nikako..mobitel nema wifi, niti 3g..samo edge..nikako ti nece otvarat str. kao na kompu..

16 godina
neaktivan
Samsung S5230

Evo danas nabavio taj mob, zadovoljan sam njime, ALI!

Zanima me dali je moguce na njega staviti Android? Na netu sam negdje pronasao da je moguce a negdje da nije...

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xZero kaže...

Zanima me dali je moguce na njega staviti Android? Na netu sam negdje pronasao da je moguce a negdje da nije...

Naravno da ne..hehe..to je dummy phone..mozes stavit temu htc-a, s time da ga flashas, promijenis firmware..ali ovo sto ti zelis..a-a..

A ljudi, mene zanima je li moguce ikako povecati kapacitet sms-storage-a? ikako?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 20:21 (brane47).
16 godina
neaktivan
xZero kaže...

Nevidim zasto nebi bilo moguce kada je moj frend na slabiji mob uspio staviti Android 2.2 ( s tim da mu je sve stekalo)

14 godina
neaktivan
xZero kaže...
xZero kaže...

Nevidim zasto nebi bilo moguce kada je moj frend na slabiji mob uspio staviti Android 2.2 ( s tim da mu je sve stekalo)

Jednostavno je nemoguce, jer to nije smartphone..i na koji je to on mobitel stavio android 2.2? ajde podijeli s nama..

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 20:35 (brane47).
17 godina
xZero kaže...

Nije moguće staviti Android na njega, ali moguće je staviti Android temu na njega [flashat ga na MXEIL2].

Više o flashanju imaš u mojoj temi: [Tutorial] Samsung GT S5230 flash

16 godina
neaktivan
brane47 kaže...
xZero kaže...
xZero kaže...

Jednostavno je nemoguce, jer to nije smartphone..i na koji je to on mobitel stavio android 2.2? ajde podijeli s nama..

Neam pojma, neka Nokia eXpressMusic sa touchscreenom.

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Ovaj mob je jako čvrst. Frendici je pao u školi sa zadnjeg kata na stepenice(visina oko 15m) i ništa mu nije bilo.

Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice