Nokia Lumia 710

poruka: 806
|
čitano: 231.057
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia Lumia 710".
13 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Imam pitanje samo jedno - ovi problemi s bonbonom kojim kasnu poruke ovo ono sa prijašnjih stranica, jeli to samo na lumii ili općenito bonbon mreži...i jeli ima aplikacija za hrvatski izbornik ili je na engleskom?

U hvastavih ljudi udarci znadu baš veliki stići i pod starost nauče trijeznima biti.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Nokia Lumia 710

Na BonBon mreži ne radi Bush notifikacija i zbog toga ti kasne ili uopće ne dolaze fejs, msn messenger, viber.. poruke dok mailovi dolaze (barem dok sam ja bio na bonbonu) normalno... Navodno je slična situacija ponekad na t-mobile... Dok Tele2 i Vip (tomato) rade savršeno...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 14:52 (Gasttozz).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Nokia Lumia 710
i4s kaže...

Imam pitanje samo jedno - ovi problemi s bonbonom kojim kasnu poruke ovo ono sa prijašnjih stranica, jeli to samo na lumii ili općenito bonbon mreži...i jeli ima aplikacija za hrvatski izbornik ili je na engleskom?

Javi im se na mail, popravili su push, ali se svatko mora pojedinačno javit da ima problem pa onda oni to riješe. Glupo, ali šta ćeš

15 godina

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710
On ce me obavijestit o updateu?
I dal mi treba bit spojen na komp za update i da li gubim podatke i aplikacije poslije updatea?
Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nokia Lumia 710

baš sam ga mislio custom flashnut na TANGO ali ajd sacekat cu official 

@chutac kažu da rednovno provjeravamo phone update preko Zuna i mislim da ce ti napravit nekakav backup svega..

EDIT 22:11h

momci stigo je updateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! Zune mi javlja, idem na posao :))

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 22:16 (bik).
Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
protjeran
Nokia Lumia 710

Pozz, da li si kupio mob kao slobodan uređaj ili kod naših mobilnih? I da li taj update ovisi o našim mrežama (da li mreže moraju dozvoliti opticaj) ili samo o M$ preko zunea???

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 7:16 (Gasttozz).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Jel ima jos tko osim mene da nije dobio update jos?  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja. I još mnogi... Ne dođe svima isti dan, kao kod Windows Update-a.

Senaid
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 16:00 (royalhero).
16 godina
Gasttozz kaže...

Pozz, da li si kupio mob kao slobodan uređaj ili kod naših mobilnih? I da li taj update ovisi o našim mrežama (da li mreže moraju dozvoliti opticaj) ili samo o M$ preko zunea???

U tcomu sam kupio a slobodan je uređaj bez tcom oznaka ili operater ograničenja, ne znam da li ovisi o našim mrežana, ne bi trebalo pošto ide preko Zuna direktno.

btw napravio je 3 updejta, 3 restarta cca nekih 20min instaliranja i ostale su mi sve aplikacije i postavke od prije. Ne vidim neke ocite razlike mob isto leti kao i prije, par novih opcija koje jos nisam probao..

13 godina
bik kaže...

Ne vidim neke ocite razlike

A šta bi trebao vidjeti?, ne donosi Tango nešto revolucionarno. Jesi li Bluetooth probao?

Meni cijeli dan uključen Zune i ništa...

Senaid
16 godina

Znam da ne donosi ništa revolucionarno osim dodatnih "ispeglavanja" ali se nakon 20min šrotanja i par restartova čini kao da istalira nešto exstra ;)

Šta da probam preko bluetootha, šta donosi novo?

Nadam se da znaš kako se updejta preko Zuna, ne samo bit prikopčan:

U Zunu gore na: Settings - Phone - Update - ček ček

14 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Vjerojatno ga možete i force-ati. Kad piše da provjerava samo isključiš internet i kaže ti da ima update (treba pokušavati kojih 4-5 min).

Ja sam tako updatetao na Mango i sve poslje Manga, Tango još nije izašo za Omniu :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bik kaže...
Nadam se da znaš kako se updejta preko Zuna, ne samo bit prikopčan:

U Zunu gore na: Settings - Phone - Update - ček ček

Hah, pa naravno.

Nakon 20 min?, pa ja sam neki dan "mali" update koji ne donosi ama baš ništa novo nego kao "poboljšanja" u touchu, instalirao 25 min. Vrjeme nema veze, ali Tango je malo veći update.

Senaid
15 godina
neaktivan
Neville2MUFC kaže...

Vjerojatno ga možete i force-ati. Kad piše da provjerava samo isključiš internet i kaže ti da ima update (treba pokušavati kojih 4-5 min).

Ja sam tako updatetao na Mango i sve poslje Manga, Tango još nije izašo za Omniu :(

Meni to nece :(

Jos uvijek mi govori da mi je moja verzija 'up to date' {#}

16 godina
Nokia Lumia 710

1600.3031.8773.12121

trebao bi imat ovu verziju firmwera

a OS mi je 7.10.8773.98

http://www.nokia.com/hr-hr/podrska/proizvod/lumia710/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Znam da sam vec dosadan, ali posto nisam jos dobio update, da pitam jel to normalno i jel ima veze sto mi je namjesten na hrvatsku?

LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne znam , jesam li ja jedini koji sam dobio update ovdje?

Meni je sve sto se moze namjesteno na HR.. Tmobil mreza, podrucije Osijek i tako to..

Koja si mreza, odakle, kako je kupljen mob, koji software sad imaš?

15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710
Tmobile, mob je kupljen uz produzenje ugovora, iz siska sam, isto mi je sve namjesteno na Hrvatsku, a verzija je 7.10.8107.79
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nokia Lumia 710

Ma dajte ljudi stripite se, svako ce dobiti update, ali neko danas, neko sutra, neko za 7 dana...

Senaid

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chutac kaže...
Neville2MUFC kaže...

Meni to nece :(

Jos uvijek mi govori da mi je moja verzija 'up to date' {#}

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2393777,00.asp

Tu je tocno objesnjeno, pokušaj još par puta ako imaš vremena, meni je svaki put uspjelo (u 9-10 pokušaja)

13 godina

Ja mislim da je to Micorosoft sredio, nema više toga. Uspjelo za šta?,Mango?

Senaid
14 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Ovo je za mango, ali funkcionira i za ostale update-e, ja sam uspio s Mangom i ona 2-3 updatea poslje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ti imaš Omniu jel tako? to je porva generacija WP7 moba pa ne vjerujem da to funkcionira na Nokiama koju su druga, tj odmah su imale najnoviji mango i nije bilo nikakvih updejtova poslje.

Koju ti sad imaš verziju?

Za tango mi se još nisu pojavile ove nokijine najavljivane nove aplikacije (za kameru..) pa kontam da ce to uskoro ili kad vecina dobije tango update..

15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Forceao sam update, i sad mi je OS verzija 7.10.8773.98, a FW 1600.3031.8773.12121

Jel to znaci da je updatean na tango? Ja ne vidim razliku ni u main izborniku, niti imam one opcije u fotoaparatu, niti Hot-Spot.

Izbornik se mijenja uz 7.8, da.

Ali sto s onim za fotoaparat(aplikacije camera extras nema na marketu) i zasto mi neradi flip-to-silence, to negdje treba enableat, ili?

LP

EDIT: Camera extras je dostupan samo u Kini i SAD-u, u HR ce tijekom ovog mjeseca.

A flip mi radi, ali ja sam mislio da ne radi na tom principu(utisa zvuk tek kad te netko zove) nego da dok god je okrenut da je zvucnik mutean.

Meni onda u biti sve radi kako treba :D

LP

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 18:47 (chutac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bik kaže...

Ti imaš Omniu jel tako? to je porva generacija WP7 moba pa ne vjerujem da to funkcionira na Nokiama koju su druga, tj odmah su imale najnoviji mango i nije bilo nikakvih updejtova poslje.

Koju ti sad imaš verziju?

Za tango mi se još nisu pojavile ove nokijine najavljivane nove aplikacije (za kameru..) pa kontam da ce to uskoro ili kad vecina dobije tango update..

Evo, @chutac je uspio, znaci da ide i sa 2 generacijom, jedino je bitno da je update dostupan za tvoj uredaj i kod tvog operatera

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 18:41 (Neville2MUFC).
14 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Meni je do prije updejta maloprije verzija bila 7.10.8107. forsao sam updejt koji je trajao dosta kratko (5-10min) nakon cega mi je verzija 7.10.8112.7

što pretpostavljam nije Tango koji bi trebao biti 7.10.8773.98.

Sad kad idem ponovno forsat updejt kaze da je up to date i jedino mi ponudi RESTORE na prijasnju verziju.

Znaci ova verzija 7.10.8112.7 nije sigurno Tango?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...

Meni je do prije updejta maloprije verzija bila  7.10.8107. forsao sam updejt koji je trajao dosta kratko (5-10min) nakon cega mi je verzija  7.10.8112.7

što pretpostavljam nije Tango koji bi trebao biti  7.10.8773.98.

Sad kad idem ponovno forsat updejt kaze da je up to date i jedino mi ponudi RESTORE na prijasnju verziju.

Znaci ova verzija  7.10.8112.7 nije sigurno Tango?

Ukljuci Plane mode na mobu, otvori network and sharing center i zune.

Normalno, spoji mob. U NaS centru odi na change adapter settings. Onda namjesti da ni na ekran pasu i zune i NaS. Odi na phone--settings--update i nakon par sekundi desni klik na network ikonu i disable.

Ako bude up to date, pre kasno si prekinuo vezu, ako bude cannot find, pre rano. Onda opet na enable, pa update, pa pusti da trazi i disableaj dok ne uspijes.
Tako sam i ja, moze potrajati, samo budi uporan. :D

14 godina
neaktivan
chutac kaže...

Normalno, spoji mob. U NaS centru odi na change adapter settings. Onda namjesti da ni na ekran pasu i zune i NaS. Odi na phone--settings--update i nakon par sekundi desni klik na network ikonu i disable.

Ako bude up to date, pre kasno si prekinuo vezu, ako bude cannot find, pre rano. Onda opet na enable, pa update, pa pusti da trazi i disableaj dok ne uspijes.

Pa to i radim cijelo vrijeme, prvi updejt je naso na tu foru, a sad Tango ne nalazi

EDIT: Evo sad mi je naso Tango updejt ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 19:43 (Kule_zg).
15 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...
chutac kaže...

Pa to i radim cijelo vrijeme, prvi updejt je naso na tu foru, a sad Tango ne nalazi

Budi uporan, i pazi kad da DC-as.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice