Nokia Lumia 710

poruka: 806
|
čitano: 231.063
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia Lumia 710".
15 godina
Nokia Lumia 710

Pozdrav! Evo stigla crna Lumia! Odličan telefon. Baš sam ga maloprije upalio i malo istraživao. Prije Windows OS-a imao sam Android i ovo je jako brzo. Svejedno, imam par pitanja.

Zanima me kako se ugasi mobilni internet? Dakle, znam kako se ugasi WiFi, ali za mobilni internet nisam našao.

Druga stvar je kako napraviti Google account i može li se namijestiti da mi mob preko Gmaila povuče sve kontakte koje imam na Gmailu kao što je to slušaj na Androidu? Ako se ne može, može li mob povući sve kontakte s memorije telefona koje bih kopirao putem Zunea?

I treća stvar je koju zemlju izabrati za Marketplace? Nisam ga još otvorio, ali pretpostavljam da će me pitati koja zemlja? Može li Hrvatska? Hvala

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Nokia Lumia 710

1. Mobilni Internet gasiš tako što ideš na settings/mobile network/data connection OF ili skineš free aplikaciju Connectivitiy Short, pa ćeš je imati kao pločicu na početnom zaslonu znači kao prečac za upravljanje 3G, wifi, bluettoth…

2. Sve accounte pa tako i onaj live id kojim ćeš kupovati aplikacije, unosiš u settings/email+accounts.

3. Nakon što uvedeš gmail account, napraviti će ti se pločica na početnom zaslonu i nakon cca 5min ćeš ga moći koristiti…

4. Svi accounti, znači windows live id (msn messenger), facebook, twitter, google itd. će ti biti vidljivi tj. njihovi kontakti na početnom zaslonu u people hubu i u slučaju resetanja mobitela ne gubiš ih jer ti se vežu za windows live account.

5. Možeš odabrati bilo koju zemlju, većina ih preferira Hrvatsku i Englesku. Engleska je dobra zbog Xbox livea gdje ima više igara (koje postepeno dolaze i u zemlje gdje xbox live nije dostupan), no onda imaj na umu da ne budeš mogao koristi neke aplikacije, tj. neke aplikacije postoji u jednom a nema ih u drugom marketu (postepeno se to izjednačava).

6. Ako ti se ne sviđa npr. Hrvatski market, uvijek možeš resetat mob (settings/about) i izraditi novi windows live account.

2 0 hvala 0
15 godina
Re: Nokia Lumia 710
Gasttozz kaže...

1. Mobilni Internet gasiš tako što ideš na settings/mobile network/data connection OF ili skineš free aplikaciju Connectivitiy Short, pa ćeš je imati kao pločicu na početnom zaslonu znači kao prečac za upravljanje 3G, wifi, bluettoth…

2. Sve accounte pa tako i onaj live id kojim ćeš kupovati aplikacije, unosiš u settings/email+accounts.

3. Nakon što uvedeš gmail account, napraviti će ti se pločica na početnom zaslonu i nakon cca 5min ćeš ga moći koristiti…

4. Svi accounti, znači windows live id (msn messenger), facebook, twitter, google itd. će ti biti vidljivi tj. njihovi kontakti na početnom zaslonu u people hubu i u slučaju resetanja mobitela ne gubiš ih jer ti se vežu za windows live account.

5. Možeš odabrati bilo koju zemlju, većina ih preferira Hrvatsku i Englesku. Engleska je dobra zbog Xbox livea gdje ima više igara (koje postepeno dolaze i u zemlje gdje xbox live nije dostupan), no onda imaj na umu da ne budeš mogao koristi neke aplikacije, tj. neke aplikacije postoji u jednom a nema ih u drugom marketu (postepeno se to izjednačava).

6. Ako ti se ne sviđa npr. Hrvatski market, uvijek možeš resetat mob (settings/about) i izraditi novi windows live account.

Gasstozz je Lex Author na Forum.hr :-)

Dakle, sad sam pronašao kako isključiti mobilni internet, dakle išao sam pod Settings pa pod cellular i tu sam isključio mobilni internet. Uglavnom, hvala!

15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710
Pozdrav :)
Imam pitanje vezano uz ovo: This page adapted for your browser comes from www.forum.hr and is not endorsed by Google.
Da li se toga mogu kako rijesiti, bilo sto da se to prestane dogadjati?
I jos nesto, za kupnju aplikacija je nuzno dati karticu? Da li postoji neki drugi nacin?
Hvala :)
LP
Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Nokia Lumia 710

Meni se ta poruka pojavila možda dva puta a kasnije sam stavio forum.hr kao favorites i normalno idem na stranicu bez nekih upozorenja i slično...

Što se tiče kupovine to ne znam, ja koristim karticu visa electron od erste banke i šljaka {#} može i pbz... 

0 0 hvala 0
15 godina
Nokia Lumia 710

Može li netko preporučiti par apliakcija koje su must have ili tako nešto? Ja sam si instalirao Whatsapp. Ima li koja dobra igra?

I da, ne koliko vam je brightness i koliko vam izdrži baterija?

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 21:22 (jurica_m).

0 0 hvala 0
13 godina
jurica_m kaže...

Može li netko preporučiti par apliakcija koje su must have ili tako nešto?

Adobe Reader. {#}

15 godina
Bok. Zanima me ima li u postavkama gdje za nastelati da mi ove hardware tipke, dakle back, Windows i search budu upaljene kad i ekran? Meni se samo nakratku upale kad stisbem koju tipku i potom se ugase za kratko vrijeme.
13 godina

A zašto bi to radio?, pa znaš da je ljeva back, srednja home i desna search, osvjetljenje na njima ti nije potrebno dugo, samo trošiš bateriju.

15 godina
royalhero kaže...

A zašto bi to radio?, pa znaš da je ljeva back, srednja home i desna search, osvjetljenje na njima ti nije potrebno dugo, samo trošiš bateriju.

Zato što to tak treba biti, posebno navečer kad u mraku surfaš ili tak nešto. To je glupo napravljeno. Isto je bezveze što kad slušam glazbu i više ne želim slušati pa stisnem pauzu i playlista se neće maknuti sa lockscreena. Znam da postoji aplikacija na Marketplaceu za riješiti to, ali je svejedno bezveze napravljeno. Eto, to su dvije stvari koje me iritiraju, drugo je sve odlično, pogotovo ispoliranost samog OS-a, što je velik plus jer sam bio prije na Androidu koje je pretrzav. Nadam se da će te stvari koje me smetaju biti ispravljene sa updateovima koji nas očekuju.

16 godina
Nokia Lumia 710

bar da se može namjestit da blicaju po primljenoj poruci ili propuštenom pozivu, ima li kakav app za to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Ljudi bok.

Evo par pitanja :D

1. Jel se može promjeniti tipkovnica na hrvatski jezik i kako?

2. Znate li možda šta se dobiva otkjučavanjem (jailbreakingom) ?

3. Jel ima kakav besplatan GBA emulator?

4. Kada utipkam *100# izaci mi ˝*bj§3˝ tak nešto. Zašto i kako to maknuti?

fala unaprjed :D {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
joka0111 kaže...

Ljudi bok.

Evo par pitanja :D

1. Jel se može promjeniti tipkovnica na hrvatski jezik i kako?

3. Jel ima kakav besplatan GBA emulator?

4. Kada utipkam *100# izaci mi ˝*bj§3˝ tak nešto. Zašto i kako to maknuti?

fala unaprjed :D {#}

1. Ne. Možeš samo isključiti autocorect.

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
13 godina
joka0111 kaže...

Veći je rizik nego što ćeš imati koristi.

15 godina
Koristite li koju aplikaciju za vremensku prognozu?
13 godina
jurica_m kaže...

Ako si iz hrvatske koristi CroWeather.

Senaid
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 14:16 (royalhero).
15 godina
neaktivan

accuweather po meni tocniji

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
13 godina
A dobro ja koristim Microsoftov Weather, al odo probati Accu.
Senaid
13 godina
Probao Accuweather. Odlican, detaljan, ali mi smetaju njegove reklame. Njegova plocica slabije uklaplja u start screen od Weather-a, ali sam ga ostavio na mobitelu radi detaljnih informacija.
Senaid
15 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710
Croweather je meni bolji, njestim da preko GPSa nadje moju lokaciju,to pinam na start menu i ne moram ni ulazit u program, sve pise u kvadraticu.
Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Pa tako je i kod Weather-a i Accuweather-a.

Senaid
15 godina
Ma meni niti jedan ne pase. Jedni imaju reklame, drugi mi ne pasu. Super je ovaj CroWeather jos samo da ima trenutnu prognozu.
14 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Ja koristim Forecast, live tile se može ljepo urediti u Metro stilu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

hej pozzz

imam jedan mali pormblemcica sa ovim inace odlicnim mobitelom. Namime ne mogu napraviti sync video datoteka sa moba na komp... radi se o HD videu, jednostavno kad odvucem video sa moba na onu ikonicu kompa  u zuneu ne dogada se nista...

Ostalo sve radi perfektno..

Moze li netko malo pripomoci???

It s me against the world
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nokia Lumia 710

Evo odvojite minut, ako želite više featuresa u WP-u 7.8, samo komentirajte "+1" ili nešto slično.
http://windowsphone.uservoice.com/forums/101801-feature-suggestions/suggestions/2945071-bring-new-features-of-wp8-that-can-be-supported-by

Hvala Paulu.

Senaid

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nokia Lumia 710

Koja se danas buka digla oko ovog glasanja, vec ima preko 20 000 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nokia Lumia 710

kad dolazi taj 7.8 update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Eh sad, sve što se zna je da nozi tu oznaku (7.8) i to je sve, ostalo su nagađanja, možda kad i WP8...

Senaid
17 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Kad će kiša - za Zagreb.

http://www.windowsphone.com/en-US/apps/72c51b60-7b18-4b28-9d19-5d947b61781e

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 20:42 (Ive).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice