LG Optimus ME P350

poruka: 14
|
čitano: 18.092
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG Optimus ME P350".
14 godina
neaktivan
[Recenzija] Kovalsky: LG Optimus ME P350
Za cijenu od 1000 kn, a do 3 puta manje ako ga uzmete od operatera na pretplatu, ovaj uređaj premašuje očekivanja, vjerujem čak i zahtjevnijih korisnika (onih koji koriste većinu mogućnosti). Android OS radi bez trzanja uz poveći broj instaliranih aplikacija s marketa i aplikacija pokrenutih u pozadini. WLAN, GPS, FM radio rade bez ikakvih problema. Uz obzir da bi bolje bilo glupo za očekivati, treba spomenuti kučište koje na dodir ne djeluje baš pouzdano, tj. pokrov baterije se dosta lako otvara. Iako ne znam kako se ponaša pri padu, moram rezimirati da je ovo vjerojatno best buy na našem tržištu, tj. cijena mu je najveći plus. Smartphone sa Android OS-om, GPS-om, WiFi-jem.. za cca 1000 kn - Very nice!
ukupna ocjena

4 0 hvala 7
15 godina
neaktivan
LG Optimus ME P350

Onda ga se isplati kupiti za 1kn uz novi ugovor za max adsl sa flat prometom.Ionako čekam nešto da dobijem,a mislim da je dar od 1000kn sasvim dobar!

U3PM

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG Optimus ME P350

moja zamjerka je jedino 2.8 inčni ekran, mogli su staviti bar 3.0 inča

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG Optimus ME P350

hej, dobila sam novi mobitel neszalazim se baš najbolje..dali mi netko može reći kako se šalju slike i pjesme..onako sve korake i sve..hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Re: LG Optimus ME P350
cvijetich kaže...

hej, dobila sam novi mobitel neszalazim se baš najbolje..dali mi netko može reći kako se šalju slike i pjesme..onako sve korake i sve..hvala

može ti netko reć...

a taj gospodin koji će ti objasnit se zove Korisničke Upute, inače ga možeš pronaći u kutiji s mobitelom...

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
15 godina
neaktivan
LG Optimus ME P350

Kupio sam ovaj mobitel i odlican je

Jedino me za sada muci sto ne mogu pokrenut GPS,tj kad ga kliknem on nesto ucitava a ne otvara kartu i tako unedogled pa vjerovatno treba nesto napravit

Jel mi moze netko pomoc?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Trebaš bit spojen na net, i u postavkama mislim da bi trebala bit uključena sinhronizacija
15 godina
neaktivan
S androotom nemogu rootat mob, skinuo sam najnoviju verziju. Dali ima neki drugi software? (Ne piše da ne radi s ovim modelom)
15 godina
neaktivan
LG Optimus ME P350
i dalje ne mogu pokrenut Gps iako sam skinuo GPS STATUS
jel ima jos nesto da trebam napravit?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG Optimus ME P350
Pa nitko ne zna?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG Optimus ME P350

rijeseno

u ovom mobitelu ne postoji navigacija nego je treba instalirat

IGO navigacija odlicno radi

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da li za navedeni mob. postoji kod za otključavanje.

ili postoji jednostavan program za to.

mob trenutno radi na tele2.

Hvala !

14 godina
neaktivan
LG Optimus ME P350

dali netko može pomoći oko dekodiranja,moj IMEI: 356525044402457

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG Optimus ME P350

opce se ne skida poklopac bartrije lako jako se tesko skida