ja neznam dal ja uvijek upiknem dobre primjerke,al ja sa svojim LG optimusom X4 HD nemam nikakvih, al bas nikakvih problema... Prije no sto sam ga kupio, citao sam kako se nenormalno grije, kako laga kad se napravi upgrade na JB 4.1.2, kako se baterija brzo trosi, uglavnom me sve to gotovo odvuklo od kupnje, ali sad kad ga imam, sretan sam sto sam ga kupio... Od pocetka nemam nikakvih problema... Upgrade je prosao glatko, nema govora o nikakvom lagu, grije se do 37°c kad igram, il kad ga istodobno koristim i punim... Takoder sam primjetio da se mnogi zale na povecanu potrosnju baterije, kad je uredaj u mirovanju, al kod mene je sasvim suprotno(pogledajte screenshoot), u 7-8 sati(navecer dok spavam), ne potrosi ni jedan jedini postotak, eventualno ga spusti za 1%(sto dokazuje duga ravna crta kad je mob bio u stanju mirovanja 8 sati)a ne koristim nikakve task killere, ili battery savere, jednostavno iskljucim podatkovni promet, nemam ukljucenu sinkronizaciju, lokaciju ukljucim po potrebi i baterija mi traje bez beda 24h+, da ne koristim messenger i facebook, trajala bi mi i dulje... uređaj je sa zadnjim updateom(v20b) i radi ko podmazan, bez ikakvih dodatnih launchera, bez ikakvog roota, i bez ikakvih điđi miđi aplikacija za smanjivanje frekvencije procesora... I zato mi nije jasno, dal sam ja toliki sreckovic, pa bas naletim na savrsen primjerak, ili ljudi jednostavno zaseru mob sa nepotrebnim rootom(prije ovo drugo)?... Kako god, moj x4HD radi bez greske, baterija drzi punih 24 sata umjerenog koristenja i u potpunosti sam zadovoljan ovim modelom... eto toliko od mene...
Nije ni meni u pocetku bili problema sa trosenjem baterije,to je tek kasnije doslo.
Sto se tice zagrijavanja,ocito nisi igrao Real Racing ili neke Tegra3 igre ( skini app sa GP-a ) i odigraj duze od 10 minuta i viditi ces sta je zagrijavanja.
Ni meni se ne grije u nezahtjevnim igrama,ali u tim za 10 minuta igre minimum 20 % baterije i zagrijavanje.
Gle,hocu reci i meni izdrzi baterija 20-24 sata sa sinkronizacijom 3-4 aplikacije ( fejs,gmail,weather widget,whatsapp ),ali da moze bolje,moze.
Samsung Galaxy S3 povuce i do 4-5 sati screen on sa podjednakom baterijom.
HTC One X sa 1800 mah baterijom drzi duze od mojeg LG 4X.
Stvar je u lijenosti develeporea da rijese taj zloglasni xmm baseband wakelock,ali sad pogotovo nemas sta ocekivati pored novoizaslog G2,Optimus G,F serije modela itd.
To me toliko ne smeta,nego mi se dogodi kao neku noc prije,Zaiben 4.1.2 ( najnovija verzija ) sa OP 2.7 kernelom,iskljucen podatkovni promet,alarm ukljucen i preko noci mi nesto 80 % baterije pojelo.
Preko Greenify sve aplikacije osim one potrebne hibernirane.
Tako da generalno zadovoljan,sto se tice hardvera,ekrana,izgleda,samo su ga softverski uprskali.