LG Optimus 4X

poruka: 1.296
|
čitano: 277.646
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG Optimus 4X".
12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Ja se moram malo pohvalit sa velikom dozom srama.. Išao sam otključat bootloader preko All in one toola-a.. Imo borbu sa adb driveriva,fastbootom, tražio sva moguća rješenja i pomoć sa svih strana, probo otključat par puta i konačno odusto.. Onda krenu na ofišl metodu otključavanja, probao, totalno nešto drugo mi se pojavilo(ušlo mi je u neki fastboot meni u kojem se nisam snašo ni najmanje pa sam restarto mob jednostavno) Da bi nakon toga, na savjet dečka sa XDA koji je rekao da je taj fastboot menu dokaz da sam uspio, otišo u skriveni  menu a kad tamo bootloader otključan! Ispostavilo se da sam dobro instaliro adb odma na početku i otključo sa All in one toolkitom bez da sam znao.. I kaj je najbolje nisam izgubio nikakve podatke jer se nije dogodio factory reset nakon otklučavanja!{#}{#} Kakav idiot.. Više sreće neg pameti!{#}

0 0 hvala 0
15 godina
Re: LG Optimus 4X
bruncek kaže...

Ja se moram malo pohvalit sa velikom dozom srama.. Išao sam otključat bootloader preko All in one toola-a.. Imo borbu sa adb driveriva,fastbootom, tražio sva moguća rješenja i pomoć sa svih strana, probo otključat par puta i konačno odusto.. Onda krenu na ofišl metodu otključavanja, probao, totalno nešto drugo mi se pojavilo(ušlo mi je u neki fastboot meni u kojem se nisam snašo ni najmanje pa sam restarto mob jednostavno) Da bi nakon toga, na savjet dečka sa XDA koji je rekao da je taj fastboot menu dokaz da sam uspio, otišo u skriveni  menu a kad tamo bootloader otključan! Ispostavilo se da sam dobro instaliro adb odma na početku i otključo sa All in one toolkitom bez da sam znao.. I kaj je najbolje nisam izgubio nikakve podatke jer se nije dogodio factory reset nakon otklučavanja!{#}{#} Kakav idiot.. Više sreće neg pameti!{#}

ne brini nisi jedini, i ja sam isto dok sam otključavao prčkao po driverima, restartao mob, klikao na cmd fileove i slično

ulazio u fastboot sa mobom i bezveze pritisnuo tipku za pojačavanje i otključao, ali sam skužio da je otključan tek sat vremena kasnije {#}

ali kad sam skužio što sam napravio i da tako mora biti, idući korak je bilo skidanje cm-a i flashanje recovery-a da mogu rom stavit

battlelog: dev0lver
12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

E sad isto moram taj CMW flešat.. Po uputstvima mi se čini komplicirano i bojim se da bi se opet mogla ponovit današnja priča pa sam brijo preko All in one toola flešat CMW i bok. Znači roknem gore CMW i onda mogu stavit kernel i ROM koji oću il postoji još nešto što sam previdio? I ako se odlučim za "kompliciranu" metodu daj mi objasni šta je adb shell u koji moram pisat naredbe? Kako to otvorim?

Dal će se nakon instaliranja CMW dogodit factory reset ili toga nema? Da znam da backupiram..

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
@bruncek da nisi mozda mene kontaktirao na xda? :D
12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

haha!Briješ?Pa nemam pojma,sve je moguće,komuniciro sam s masom ljudi!{#}

Aimbot91??{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 22:48 (bruncek).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
ipak nisi ti iako mi se javio isto neki lik sa identicnim problemom kao tvoj
12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Bilo bi vrhunski da sam se baš tebi javio i onda se borio s engleskim!{#}

Edit:Kad flešam kernel, da li gubim podatke?(slike,kontakte...) Da li  nakon toga ide factory reset?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 23:44 (bruncek).

0 0 hvala 0
15 godina

netreba factory reset samo wipe dalvik cache i cache ne gubi se nista

15 godina
bruncek kaže...

E sad isto moram taj CMW flešat.. Po uputstvima mi se čini komplicirano i bojim se da bi se opet mogla ponovit današnja priča pa sam brijo preko All in one toola flešat CMW i bok. Znači roknem gore CMW i onda mogu stavit kernel i ROM koji oću il postoji još nešto što sam previdio? I ako se odlučim za "kompliciranu" metodu daj mi objasni šta je adb shell u koji moram pisat naredbe? Kako to otvorim?

Dal će se nakon instaliranja CMW dogodit factory reset ili toga nema? Da znam da backupiram..

flash cwm-a ti je lagano za popi*dit

skini sa marketa app rom manager i preko njega u par koraka bez ikakvog prčkanja po fastbootu, cmd-u ili skriptama, instaliraš zadnju verziju

ja nakon što sam preko kompa instalirao sam tek kasnije našao taj app sa kojim to napraviš ko od šale

13 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...

imam zadnji CM i nezeli mi se povezat na kompjuter sa USB-om, ima netko nekakvo rjesenje?

Ja imam 2x sa cm10.1 kod mene se za spajanje sa pc om namjesti u postavakama>pohranjivanje>menu tipka (odaberi povezivanje usb-a i racunala)> mass storage. nezz kako je kod vas al pokusaj :)

12 godina
neaktivan

Ja sam mislio preko All in one toola s kojim sam otključo bootloader ali vidim da se može i s ovim.. Da se bezveze ne zahebavam s tim naredbama!

Kako napravim backup ROM-a i kernela? Planiram stavit gore neki kernel za početak pa me zanima šta bi trebo ja backupirat? Samo kernel ili ROM? I kako to napravim? CMW? Kako uđem ja u taj CMW i napravim backup? Nooberska pitanja al jbg..{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 12:09 (bruncek).
15 godina
bruncek kaže...

Ja sam mislio preko All in one toola s kojim sam otključo bootloader ali vidim da se može i s ovim.. Da se bezveze ne zahebavam s tim naredbama!

Kako napravim backup ROM-a i kernela? Planiram stavit gore neki kernel za početak pa me zanima šta bi trebo ja backupirat? Samo kernel ili ROM? I kako to napravim? CMW? Kako uđem ja u taj CMW i napravim backup? Nooberska pitanja al jbg..{#}

ako si skinuo app koji sam ti dao gore, otvori ga i onda samo tamo pritisni na reboot to recovery

druga opcija je ugasit mob, onda pritisnut i držat lock tipku i volume down dok ne zavibrira, tada će mob ući u cwm

treća opcija (ako imaš custom rom) je putem reboot menia, ili ako imaš slimbean možeš i putem quick togglea (kao što sam stavio stranicu prije)

napravi backup roma, jer to ti je jedina opcija sa kojom ćeš osigurat rom i kernel, pa ako ti što neće odgovarati, samo napravi restore i to je to

backup možeš napravit iz rom manager aplikacije, ili iz samog cwm-a (nanadroid backup) pod backup and restore, ali mislim da je to ista stvar, backup iz aplikacije ili CWM-a

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 14:31 (matija656).
12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Hvala stari,skinuo sam ROM menager i preko njega ušo u CMW i "pohvato" kak funkcionira i kak s njim baratat. Čito sam negdje da nije preporučeno flešat kernel za kernelom jer onda dolazi do bugova. Jel to isto vrijedi i za ROM-ove? Jel ima nakon flešanja kernela factory reseta?

Brijem da bum si stavio iodak kernel gore pa da vidim kak to funkcionira. Malo me frka stavlkjat custom ROM jer vidim da niti jedan nije bez bugova pa da biu imo dosta zahebancije s tim.. Za stock ROM je samo iodak kernel ili ima još koji vrijedan spomena?

0 0 hvala 0
15 godina
bruncek kaže...

Hvala stari,skinuo sam ROM menager i preko njega ušo u CMW i "pohvato" kak funkcionira i kak s njim baratat. Čito sam negdje da nije preporučeno flešat kernel za kernelom jer onda dolazi do bugova. Jel to isto vrijedi i za ROM-ove? Jel ima nakon flešanja kernela factory reseta?

Brijem da bum si stavio iodak kernel gore pa da vidim kak to funkcionira. Malo me frka stavlkjat custom ROM jer vidim da niti jedan nije bez bugova pa da biu imo dosta zahebancije s tim.. Za stock ROM je samo iodak kernel ili ima još koji vrijedan spomena?

huh, imaš tu opcija sa romovima i kernelima malo more, ovaj mob u zadnje vrijeme sve veću podršku dobiva

ima dosta romova i nekoliko main kernela koji su najzastupljeniji kod svih (optimus prime, iodak, optimus play, werewolfJB)

što se tiče flashanja kernela i romova

ako flashas kernel, dovoljno je napraviti wipe dalvik i cache, nakon toga samo flash kernela i to je to

pazi koju verziju skidaš, ako flashah verziju za cm 10.2 na cm 10.1, imat ćeš bootloop, dakle tu malo samo pripazi, ništa strašno

u temama za te kernele na xda forumima imaš linkove za skinuti, pa onda samo skini za koji rom trebaš, nije problem nać, i isto tako opis svakog kernela

recimo optimus prime je više na bateriju, a iodak više na gaming

anykernel opcija ti je najbolji izbor jer sa tim ne možeš zaribati, ali nikad neznaš, zato postoje backupi roma

sa romom je malo drugačije

ako recimo ideš sa slimbean build 1.8 na 1.9, možeš uć u cwm i samo flashat, jer to ti je praktički samo nadogradnja roma i napravit wipe dalvik i cache, OSIM ako u tom buildu nisu stavljena neka znatna poboljšanja onda je preporučljivo da se očisti sve (wipe dalvik/cache, wipe data/factory reset, u mounts and storage format svega osim sd kartice), ali uvijek možeš i probat flash bez toga pa vidit dal funkcionira kako treba ili ne. Ako radi dobro ok, ako ne, znači da bi trebalo narapvit wipe svega i onda stavit rom na čisto, normalno uvijek imati backup roma prije flasha čisto za sigurnost

isto tako ako radiš nadogradnju roma, preporučljivo je napravit i fix permisions u cwm-u, to obično riješava FC probleme

isto ako recimo ideš sa stock roma na neki cm ili aosp, ili sa cm-a na aosp i obrnuto, onda moraš obavezno očistit sve, kako ti je napisano gore u zagradi, jer ima neke razlike u datotekama romova pa da sve radi normalno i bez nekih bugova

isto tako, stock romovi imaju uglavnom u sebi uključen gapps (google apps), kao recimo zaiben rom, no ostali cm ili aosp romovi zahtjevaju i flash i gappsa da sve normalno funkcionira, tu isto tako treba pripaziti za koju verziju androida skidaš, jer flashom gappsa za 4.3 na 4.2 ili 4.1.2 neće funkcionirat

gapps-e obično imaš u temama od custom romova

ako već imaš otključan bootloader i želiš stock rom, stavi zaiben rom koji je tweakani stock rom bez bloatware-a, najbolji od takvih koji možeš dobit, i najveći broj ljudi koji žele stock, njega koristi.

isto tako, ako hoćeš možeš probati i staviti touch recovery,  ja sam sebi stavio bez problema

ako trebaš još što, slobodno pitaj

12 godina
neaktivan

Stavio sam CMW ali non-touch verziju ako se ne varam jer u ROM manageru mi je pisalo da se touch verzija plača pa sam odusto. Jel ima neke razlike između te dvije verzije osim naravno toucha? Da stavim taj touch recovery rađe?

Daj mi objasni taj any kernel.. Koliko sam primjetio to je skup svih kernela na jednom mjestu jelda? Kako ja od tamo flešam taj kernel? Nisam nigdje vidio uputstva.. Koja je razlika izmedu iodak V8 i V8.5?

A jel ima tj zaiben bugova? Oni gubljenje wifi-a,nemre nać gps, da se gasi sam od sebe ili bilo kakvih bugova?

Nije meni sad tolko bitno da je "stock" ROM, važno mi je da nema bugova zato sam za sada najbliže da ostanem na svom stocku i da flešam neki kernel. Jel ima neki kernel koji bi mi preporučio? Vidim da su neki clockani pa nebi htio da stavim kernel i onda da mi mob počne laggat na ušturb baterije..

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 21:48 (bruncek).
15 godina
bruncek kaže...

Stavio sam CMW ali non-touch verziju ako se ne varam jer u ROM manageru mi je pisalo da se touch verzija plača pa sam odusto. Jel ima neke razlike između te dvije verzije osim naravno toucha? Da stavim taj touch recovery rađe?

Daj mi objasni taj any kernel.. Koliko sam primjetio to je skup svih kernela na jednom mjestu jelda? Kako ja od tamo flešam taj kernel? Nisam nigdje vidio uputstva.. Koja je razlika izmedu iodak V8 i V8.5?

A jel ima tj zaiben bugova? Oni gubljenje wifi-a,nemre nać gps, da se gasi sam od sebe ili bilo kakvih bugova?

Nije meni sad tolko bitno da je "stock" ROM, važno mi je da nema bugova zato sam za sada najbliže da ostanem na svom stocku i da flešam neki kernel. Jel ima neki kernel koji bi mi preporučio? Vidim da su neki clockani pa nebi htio da stavim kernel i onda da mi mob počne laggat na ušturb baterije..

nema ti apsolutno nikakve razlike, jedino to što je touch pa ne moraš koristit tipke moba da nešto radiš u njemu, meni osobno je touch bolji, jer mi je lakše  rukovat sa mobitelom

ja osobno si uvijek stavim touch recovery jer mi je jednostavno sa njim lakše radit, a instalirat ga je ništa lakše, pratiš upute iz teme i to ti je to

any kernel to je alternativa tome da možeš kernel flashat na bilo koji rom

znači skineš recimo optimus prime 2.7, i taj any kernel možeš flashat na bilo koji rom, znači možeš ga stavit i na stock, i na CM, i na PA, i na VANIR, bez da moraš skidati verziju predodređenu za rom

jer taj any kernel koristi boot.img file od roma i na temelju nje kompilira i stvara boot.img koji odgovara kernelu, ako sam ja to dobro razumio

detaljnije pogledaj na linku od teme koji sam ti dao, tamo je objašnjeno detaljno

zaiben je poprilično stabilan i nema bugova, radi vrlo lijepo i mob ne šteka ili da se događa ono što bi ti očekivao, bilo je govora i ovdje u temi o njemu i koliko sam ja vidio nije bilo govora o tome da je rom loš i slično, uglavnom su bile riječi hvale

a sad za kernel, ovisi što želiš, ja osobno preferiram optimus prime i iodak kernel,  ali to sam probaj

vrti par dana jedan kernel, pa onda drugi i vidi koji ti osobno bolje leži

od kernela clockani su iodak i WWJB, ali ništa nije klokano do mjere da će ti spržit mob i napravit neko s*anje, a i isto tako putem trickster mod aplikacije možeš sam određivat clock procesora i namještat opcije koje su dostupne putem kernela, jer svaki kernel nudi svoje postavke, pa ti je to isto jedan od razloga da provrtiš malo kernele i vidiš koji ti bolje leži sa svojim postavkama

ja recimo imam uvijek na 1,3 ghz i sve mi radi bez ikakvih problema a i isto tako dobiješ manju potrošnju baterije

EDIT:

btw, iodak nam sprema u idućoj verziji kernela double tap to wake kao na LG G2 {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 22:58 (matija656).
12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Hvala ti na pomoći, budem sutra nekaj flešnuo pa bumo vidli!{#}

Probo sam instalirat touch CMW.. Otovrio cmd da upišem komande i dobio ovu grešku:"adb is not recognized as an internal or external command operable program or batch file" Znači imam i otlkjučan bootloader i instaliran non touch CMW tako da mislim da nebi trebalo bit problema sa adb driverima.. U ćem bi mogla bit caka?

0 0 hvala 0
15 godina
bruncek kaže...

Hvala ti na pomoći, budem sutra nekaj flešnuo pa bumo vidli!{#}

Probo sam instalirat touch CMW.. Otovrio cmd da upišem komande i dobio ovu grešku:"adb is not recognized as an internal or external command operable program or batch file" Znači imam i otlkjučan bootloader i instaliran non touch CMW tako da mislim da nebi trebalo bit problema sa adb driverima.. U ćem bi mogla bit caka?

pošto si otključao mob i to sve, znači da imaš drivere pravilno instalirane

uđi u adt folder, zatim sdk i onda drži shift i desni klik na platform tools i odaberi open comand window here

kad ti otvori cmd utipkaj adb devices i ako ti izbaci kao meni (drugi brojevi će ti bit vjerojatno, ali tako mora bit pokazano), najviše da bi provjerio dal ti je sve od drivera instalirano kako treba

ako ti prepoznaje mob, onda tipkaš sljedeće:

adb shell -> udari enter -> su -> udari enter -> cat /mnt/sdcard/recovery.img >/dev/block/mmcblk0p1 -> udari enter -> sync

normalno prije toga stavi image od recoverya na internu pohranu, odnosno internu sd karticu

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 22:53 (matija656).
12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Al ja nemam nikakav adt folder..Nemam ni sdk..Ne znam opće kaj je to..{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 22:56 (bruncek).

0 0 hvala 0
15 godina
bruncek kaže...

Al ja nemam nikakav adt folder..Nemam ni sdk..Ne znam opće kaj je to..{#}

imaš u temi za touch recovery u prvom postu za skinuti ADB folder, i normalno kad skineš updateaj adb (pokreni exe), kad to napraviš probaj ponovno :)

meni je adt nazvan folder, ali to ti nema nikakve veze, bitno je ono što je unutra ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 23:07 (matija656).
12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Ovo sam napravio..Bio mi je krivi path pa sam ga ispravio i onda je počeo radit kak treba.. Sve sam upiso kak je trebalo i onda kad sam mislio da je gotov sam ga zgasio i krenuo u recovery.. Ionda kreće njesra.. Neće mi uć! Po ekranu su počele neke crte na pola ekrana šta ti ja znam.. Onda sam ga zgasio i normalno upalio,ušo u ROM manager i rebooto u recovery i opet iste crte i sranja. Sad se više opće neće upalit! Samo te crte na pol ekrana i zgasi se.. kaj sad?{#}

Uspio sam upalit mob al ne želim nikaj prčkat bez da mi neko nešto savjetuje.. hahahaha! Piše da imam update dostupan, da trenutno imam verziju 5.x.x.x a da mi je dostupna 6.0.3.1.? Oće možda to update riješit?

evo riješio sam.. Skinuo sam ponovno image s neta i snimio nanovo touch recovery manualno i sada radi. Ali i dalje kad uđem u ROM manager mi stoji da ja imam 5.x.x.x. verziju i da je dostupna 6.0.3.1. verzija! A ja sam skinuo image od 6.0.3.1. verzije.. Jel možda zato kaj sam taj touch snimio manualno pa ga ROM manager ne prepoznaje?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 0:27 (bruncek).

0 0 hvala 0
15 godina

ja bih ti preporucio da koristis alternatimvu CWM-u. Koristi TWRP. Skini ga ovdje. to je touch verzija i puno bolja od touch verzije cwm-a. Instaliras ga ovako.stavis taj .img file na root direktorij intrernal sd-a i u terminal emulator upises:

su

cat /sdcard/recovery263.img > /dev/block/mmcblk0p1

i gotovo! recovery je instaliran bez ikakvih adb,sdk drivera i usbova!!

15 godina
bruncek kaže...

Ovo sam napravio..Bio mi je krivi path pa sam ga ispravio i onda je počeo radit kak treba.. Sve sam upiso kak je trebalo i onda kad sam mislio da je gotov sam ga zgasio i krenuo u recovery.. Ionda kreće njesra.. Neće mi uć! Po ekranu su počele neke crte na pola ekrana šta ti ja znam.. Onda sam ga zgasio i normalno upalio,ušo u ROM manager i rebooto u recovery i opet iste crte i sranja. Sad se više opće neće upalit! Samo te crte na pol ekrana i zgasi se.. kaj sad?{#}

Uspio sam upalit mob al ne želim nikaj prčkat bez da mi neko nešto savjetuje.. hahahaha! Piše da imam update dostupan, da trenutno imam verziju 5.x.x.x a da mi je dostupna 6.0.3.1.? Oće možda to update riješit?

evo riješio sam.. Skinuo sam ponovno image s neta i snimio nanovo touch recovery manualno i sada radi. Ali i dalje kad uđem u ROM manager mi stoji da ja imam 5.x.x.x. verziju i da je dostupna 6.0.3.1. verzija! A ja sam skinuo image od 6.0.3.1. verzije.. Jel možda zato kaj sam taj touch snimio manualno pa ga ROM manager ne prepoznaje?

meni je pokazivalo tu verziju dok sam stavio vanir rom, ali na slimbean-u mi pokazuje verziju 6.0.3.1. i aplikacija i recovery mi normalno rade :/

12 godina
neaktivan
BlackEagle kaže...

ja bih ti preporucio da koristis alternatimvu CWM-u. Koristi TWRP. Skini ga ovdje. to je touch verzija i puno bolja od touch verzije cwm-a. Instaliras ga ovako.stavis taj .img file na root direktorij intrernal sd-a i u terminal emulator upises:

su

cat /sdcard/recovery263.img > /dev/block/mmcblk0p1

i gotovo! recovery je instaliran bez ikakvih adb,sdk drivera i usbova!!

A kažu da je taj TWRP neka kineska verzija i da nije još dovršena..

matija656 kaže...

meni je pokazivalo tu verziju dok sam stavio vanir rom, ali na slimbean-u mi pokazuje verziju 6.0.3.1. i aplikacija i recovery mi normalno rade :/

Ma taj ROM manager ima neki bug.. U recovery-u piše normalno 6.0.3.1. dok u ROM manageru gaje očitavo kao 5.x.x.x.

15 godina

nije twrp nikakva kineska verzija. Sve je na engleskom i puno bolje radi nego cwm. Brzi je backup i restore i ima puno vise opcija

12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

A za sad mi je dovoljan i ovaj..

Evo flešnuo sam OptimusPrime 2.7 Stock i u postavkama telefona pod kernel verzija mi i dalje stoji 3.1.10. Kak da znam da sam dobro flešnuo i da sad imam gore custom kernel?

0 0 hvala 0
15 godina

skini trickster mod tamo ce ti pisat koji kernel imas ili ukucaj u dial 3845#*880# pa na version info pise kernel verzija i ako pise demetris to je onda to

12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Piše u hidden menu demetris,znači to je to.. Na prvi pogled ne vidim nikakvu razliku..

Jedino kaj primječujem je da kad je ekran zgašen, i stisnem power tipku da ga zbudim, treba mu dosta dugo da upali ekran. Definitivno duže nego na stock kernelu..

0 0 hvala 0
15 godina
bruncek kaže...

Piše u hidden menu demetris,znači to je to.. Na prvi pogled ne vidim nikakvu razliku..

Jedino kaj primječujem je da kad je ekran zgašen, i stisnem power tipku da ga zbudim, treba mu dosta dugo da upali ekran. Definitivno duže nego na stock kernelu..

taj delay dok stisneš lock tipku ti je normalno a ovom kernelu, jer ovaj kernel je optimiziran da štedi bateriju

tako da ti je to ono, you win some you lose some

kažem ti, probaj kernele provozat svaki par dana pa vidit koji ti najbolje odgovara, nećeš moć znat ako ne probaš

12 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Aha to je napravljeno u svrhu štednje? Nisam ga još isprobao kak se spada tak da nemrem ništa reć osim ovog. Sad ga skidam s punjača skoro pa bumo vidli kak se drži.. Šta znači da na ovom kernelu bi se mogo događat lagg?

U pravu si, treba probat pa vidit kaj mi odgovara. Volio bi da bude optimiziran za bateriju ali isto tako nebi volio da mob lagga. Jer nisam uzo mob s 4 jezgre i 1.5 GHz pa da štuca,mora letit ko mig!{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 15:59 (bruncek).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice