LG GT540 Optimus

poruka: 2.948
|
čitano: 1.261.674
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG GT540 Optimus".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
13 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
Probao sam i to... Ne vredi, izgleda sam mu napravio neki hardverski problem.
Jedino sto se pojavi je LG ili DOWNLOAD MOD kad drzim VOL - i ubacim USB
Hvala vam svima sto ste pokusali da pomognete, ali izgleda cu ipak od ponedeljka morati da ga nosim u LG servis.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
Da li neko moze da mi posalje neki link za KDZ ROM... Ja imam 5 kdz fileova ali ni jedan ne uspeva.
Jos to da pokusam i vise necu da se nerviram :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
Samo da se javim da kazem da sam uspeo da povratim svoj LG u zivot.
200-300 puta za ova dva dana sam pokusavao flash i ni jednom nisam uspeo...
Problem je bio u driverima. Imao sam ih sve instalirane ali ne prave... Posto sam potpuno oborio Android sa slucajnim izborom pogresnog .KDZ file-a telefon je mogao samo u download mode da ode. U tom slucaju, verovatno zbog pada androida Windows 7 nije uspevao da pronadje telefon sa ovim driverima samo "LGAndroidDriver_WHQL_ML_Ver_1.0_All_Win7.exe" ... Pretrazivao sam po raznim stranicama i nadjem dodatak za ovaj driver "LGAndroidPlatformDrivers_WHQL_ML_Ver_1.2_All_Win7.msi" . To je izgleda neka poboljsana verzija ovog 1.0 drivera.
Pre toga sam pobrisao sve USB drivere koji su bili instalirani i ubacio sam ovaj prvi a posle instalacije tog, samo dodao ovaj .msi file.
Sve sam podesio ponovo:
Type: 3GQCT
Phone mode: CS_EMERGENCY
Ucitao isti .KDZ kao i svaki put do sad i krenuo je... Proces se nije zavrsio do kraja, ne znam zbog cega... siglo je do "Sending Pkt Seq : 215" i tu je stajalo 15 minuta ... iskljucio sam Software update(KDZ) program i skinuo USB sa telefona. Ugasio ga i ponovo upalio i sve je kao i pre!!! :)

Samo da napomenem da mi je u toku flash-ovanja trazio da ubacim SIM karticu i bateriju sto sam i uradio.

Nadam se da ce ovo sto sam napisao pomoci nekom ko napravi istu fatalnu gresku kao sto sam ja napravio!
Hvala svima koji su imali dobru volju da pomognu.
Sada sam i ja jos nesto naucio tako da cu biti ovde povremeno da pomognem nekom ako zatreba ;)

1 0 hvala 0
15 godina
Re: LG GT540 Optimus
IgorMAD kaže...
puno tog tu pise pa sam skratio :P 

mala opaska za ubuduce

kad tako ides radit ne trazi te sim karticu, trazi te samo da ubacis bateriju da moze nastavit s postupkom jer mob moze i bez sim kartice radit

99% je do drivera kad tak nesto zajebava i nece flesat, a 1% je do moba ak se prije tog nista nije radilo i drkalo po njemu

al jesi li ti prije vec tako fleso mob? ak jesi onda mi nije jasno zas je tak zajebavo

edot: drago mi je da si uspio sredit mob :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 19:40 (Nocio).
13 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
Jesam, nadogradio sam sa 1.6 na 2.1 bez problema i na jos dva telefona od nekih drugara sam isto to odradio bez problema...
Ovo se desilo samo zbog moje brzopletosti kada sam mislio da sve znam o tome i izaberem pogresan KDZ, uvek pogresim kad sam najsigurniji u sebe...
Ne mozete da verujete koliko se sad plasim da probam da upgrade-ujem na 2.3.4 ROM :D A sve me vuce da opet probam. Sacekacu jos da nadjem neki pravi 2.3.4 KDZ file pa cu onda da pokusam,,,

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
2.3 se ne stavlja preko kdz-a pa nemas problema s tim ;)
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
13 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
E pa to je odlicno onda :D
A kako se stavlja, da li ima negde objasnjeno to?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Kako da uslikam sta mi je na ekranu

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1327749826.png[/IMG][/URL]

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lnova65 kaže...

Kako da uslikam sta mi je na ekranu

ja koristim screen shot it. nije los.

15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Jel mi može netko uploadati iGO kartu Hrvatske, molim vas :)

ja sam to prije imao uploadano, ali sam formatirao HDD (nemam backup), zamjenio SD karticu u mobu, a uploadane karte su izbrisane.

ajde molim vas...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
max1919 kaže...

ja sam to prije imao uploadano, ali sam formatirao HDD (nemam backup), zamjenio SD karticu u mobu, a uploadane karte su izbrisane.

ajde molim vas...

http://www.mediafire.com/?ckxw22fggcjtfmt

15 godina
neaktivan
Vuco kaže...
max1919 kaže...

ajde molim vas...

hvala vuco, ali šta si ti uploadao?! šta da radim s tim?

14 godina
neaktivan
max1919 kaže...
Vuco kaže...
max1919 kaže...

ajde molim vas...

Pa stavio sam ti kartu Hrvatske i POI-e.  Croatia.fbl staviš u Igo/content/map, a ovo drugo u poi folder. Jedino ako je to prestari Igo ?

15 godina
neaktivan
Vuco kaže...
max1919 kaže...
Vuco kaže...
max1919 kaže...

ajde molim vas...

Pa stavio sam ti kartu Hrvatske i POI-e.  Croatia.fbl staviš u Igo/content/map, a ovo drugo u poi folder. Jedino ako je to prestari Igo ?

e to te ja pitam. znam ja kaj si ti stavio, samo nisam znao gdje to staviti (sada sam skužio)

14 godina
LG GT540 Optimus

hej,ljudi..ovako,imam jedan problem

Svaki put kad uključim optimus piše mi da su mi slušalice uključene a zapravo nisu..i tako kad nekoga hoću zvat,moram svaki put uključit slušalice..može pomoć?

Hvala na brzim odgovorima

LP

Alen

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
alen4430 kaže...

hej,ljudi..ovako,imam jedan problem

Svaki put kad uključim optimus piše mi da su mi slušalice uključene a zapravo nisu..i tako kad nekoga hoću zvat,moram svaki put uključit slušalice..može pomoć?

Hvala na brzim odgovorima

LP

Alen

Imao sam isti problem, rješenje je opisano u ovom postu:

http://www.bug.hr/forum/post/recenzije-komentari-mobitela/lg-gt540-optimus/1943375.aspx

15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Pozdrav ljudi! Imam veliki problem sa kalibracijom ekrana!!! I zato sam prestao koristi ovaj mob jer me to ubijalo u pojam,jer npr. kad kucam poruku i ja pritisnem npr. slovo s on mi upise slovo pored ili iznda njega i sve tako.. Postoji li nacin da se ovo napravi? kada odem da rucno podesim kalibraciju i kaze mi klikni u centar ja fino olovkom u centar ali on registruje kao da sam pored i pise mi izvan dometa... ja stvarno ne vidim nacina kako da ovo rijesim.. MOLIM Vas za POMOC!

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Nemate nikakvih prijedloga sta napraviti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
stevan94 kaže...

Stavi neki custom rom, ili promjeni tipkovnicu. Smart Keyboard pro tipkovnicu možeš kalibrirati.

|| http://av-gurus.blogspot.com || Sum_of_all_fears: ''AVG nije antivirus (samo bi htio biti to).'' R.I.P. EnlightenedPhoenix
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
stevan94 kaže...

Stavi neki custom rom, ili promjeni tipkovnicu. Smart Keyboard pro tipkovnicu možeš kalibrirati.

preporuci mi neki rom... nije to samo dok pisem poruke,npr u meniju kad kliknem na nesto on mi klikne na ono sto se nalazi iznad :/

16 godina
stevan94 kaže...
mind_challenge kaže...
stevan94 kaže...

preporuci mi neki rom... nije to samo dok pisem poruke,npr u meniju kad kliknem na nesto on mi klikne na ono sto se nalazi iznad :/

CM 7, imaš u temi LG GT540 modovi i nadogradnje sve opisano.

|| http://av-gurus.blogspot.com || Sum_of_all_fears: ''AVG nije antivirus (samo bi htio biti to).'' R.I.P. EnlightenedPhoenix
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Na ovom mobitelu mi je glupo što kad ga ponovo upalim, odmah bude uključena mobilna mreža iako je u postavkama isključena. {#}

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
CM 7, imaš u temi LG GT540 modovi i nadogradnje sve opisano.

Hvala brate! Danas ovo stavljam :) Valjda ce pomoci i kalibraciji :D

Ako gdje zapnem javim se... inace se ne snalazim na comand promptu :/

Ja bi ovo radio na  kompu na kojem imam XP dok mi je na laptopu Win7 .. moze sve glatko sa XP ?

15 godina
neaktivan
Moze, ja sam radio i na xp i na win 7 i na liunuxu i sve radi
Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
13 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Izgleda sam zeznuo fon (:

Pokusao sam da instaliram ovaj novi android od murika 2.3.5. (prethodno sam imao v2.1)

sve radio po uputama, dosao do dijela gdje sam pokrenuo KDZ i instalacija je krenula, nekih 2-3 minuta su u tekt logu (valjda se to tako kaze) isle brojke i slova da bi onda stalo.

Posto tamo pise da ta procedura traje oko 15 min, ja sam sacekao jedno 50 minuta, na displeju je pisalo ''download mode''. Na kraju sam iskljucio tel iz kompa, nije reagovao ni na jednu tipku, izvadio sam bateriju i to je to, nisam ga vise mogao upaliti (mislioi sam da nije prazna baterija ali provjerio mi drug bateriju, i kaze dobra je). :(

Ne mogu nikako da ga upalim, a kada ga ustekam u usb nema notifikacije od kompjutera da je neki uredjaj prikljucen, sta da pokusam prije servisa :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

moće li mi neko pomoći.....

svako malo (većinom poslije završenog telefonskog razgovora) piše "kartice neočekivano izvađena" i fon mi postaje potpuno neupotrebljiv, moram ili ponovo ugasiti telefon (ako uspijem) ili izvaditi bateriju i ponovo je staviti LUDIM a ne znam u čemu je kvaka....

0 0 hvala 0
16 godina
gorantz kaže...

Izgleda sam zeznuo fon (:

Pokusao sam da instaliram ovaj novi android od murika 2.3.5. (prethodno sam imao v2.1)

sve radio po uputama, dosao do dijela gdje sam pokrenuo KDZ i instalacija je krenula, nekih 2-3 minuta su u tekt logu (valjda se to tako kaze) isle brojke i slova da bi onda stalo.

Posto tamo pise da ta procedura traje oko 15 min, ja sam sacekao jedno 50 minuta, na displeju je pisalo ''download mode''. Na kraju sam iskljucio tel iz kompa, nije reagovao ni na jednu tipku, izvadio sam bateriju i to je to, nisam ga vise mogao upaliti (mislioi sam da nije prazna baterija ali provjerio mi drug bateriju, i kaze dobra je). :(

Ne mogu nikako da ga upalim, a kada ga ustekam u usb nema notifikacije od kompjutera da je neki uredjaj prikljucen, sta da pokusam prije servisa :)

skurio si ga...trebao bi biti neki hard reset..... to sam ja napravio na staroj motoroli v360v, pa sam ga odozada morao odlemit i stisnit s cackalicom...i onda mi se resetirao...jer isto nisam mogao upalit i tipke nisu reagirale

Iz dana u dan ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Ako netko želi da otključa mobitel na sve mreže nak se javi na privatne poruke!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ima li iko ikakav prijedlog ili rješenje za to što mi mob zablokira...

14 godina
neaktivan
mr.emju kaže...

ima li iko ikakav prijedlog ili rješenje za to što mi mob zablokira...

Kako ti zablokira, na kratko ili?
Vjerovatno ti se u pozadini pokreću nepotrebni programi, instaliraj si Task manager i sa njime ugasiš nepotrebne programe. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice