LG GT540 Optimus

poruka: 2.948
|
čitano: 1.261.554
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG GT540 Optimus".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

dal je neko koristion onaj layar?? I kako to uopce radi. Trebam dvije preporuke:

1. aplikaciju za gledanje filmova koja otvara titlove

2.preporuku za neke nove teme (mislim na promjenu i zaslona i menija)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: LG GT540 Optimus
Keklja kaže...

dal je neko koristion onaj layar?? I kako to uopce radi. Trebam dvije preporuke:

2.Upiši u market: Launcher i izaberi koji ti se sviđa 

EDIT: Ja koristim GO Launcher i zadovoljan sam sa tom temom! 

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 0:08 (Liverpool1892).
14 godina
neaktivan
Keklja kaže...

1 rock player, najnovija verzija. vrti 99% divixa i titlove uredno prikazuje

layar je nesto kao navigacija, pokazuje ti na slici koju dobije od kamere di je sta

simpaticno, ali meni se cini da nema toliko stvari u hr

i vrijedi samo uz gps lock + internetska veza

ubio si sve moje ljude
14 godina
neaktivan
Nocio kaže...

ljudi evo mene s novim mobitelom :D samo u ovaj dan i pol nisam skuzio kak slat pjesme s kartice :$ shame on me :D moze li mi itko pojasnit to ?? :)

skini sa marketa neki file manager

kao astro file manager

onda malo dulje drzis prst na fileu koji hoces prebacit

i odaberes send to ili nesto slicno

ubio si sve moje ljude
15 godina
apoteka kaže...

skini sa marketa neki file manager

kao astro file manager

onda malo dulje drzis prst na fileu koji hoces prebacit

i odaberes send to ili nesto slicno

e hvala ti , to je to :))

13 godina
neaktivan
max1919 kaže...
cagliostro13 kaže...

ovak, imam jedan problemchich..pokushavo sam instalirat app2sd po nekom tutorijalu i sad mi mob vishe ne prepoznaje karticu..izvadio sam karticu van, di god je drugdje stavim, radi..napravio sam i hard reset i opet isto..probo sam stavit karticu iz drugog moba(formatirana na FAT), ni nju ne vidi..u medjuvremenu sam zgubil josh jednu karticu u sobi, zweknula na pod i ne mogu je nikak nach tak da nemam vishe ni jednu za probat..jel ko zna shta bi moglo bit?

unaprijed zahvaljujem!!

baš imaš peh... probaj otiči u settings, sd card i tamo odabrati mount SD card (na tvom sustavu se to vjerovatno ne zove isto).i probaj maknuti app2sd, možda pomogne.

evo mene opet..karticu sam formatiro onak kak si napiso, sve to shtima al ovaj dio mi nie bash jasan:

5. pokreni cmd (komandna linija), uđi u folder sa android SDK-om, uđi u mapu tools i utipkaj:

-adb shell
-su (sada će vas mob pitati da li da omogući ROOT pristup cmd-u, vi mu to dozvolite -> allow)
-sh /sdcard/app2sd/app2sd.sh
-čekaj sve dok se mob ne boota

pokrenem cmd i kaj onda?

sa cmd udjem u folder sa android SDK pa u mapu i onda tipkam il kak?

i ak je sa cmd, kak udjem u taj folder i mapu?

ajd pomagajte..vech sam pet puta frishki ROM stavljo vecheras..{#}

13 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Cao svima. Planirala sam da kupim ovaj telefon pa sam htjela da vas pitam nekoliko pitanja..ono sto mi je bitno da bi ga kupila..napominjem da ce mi ovo biti prvi android a posto se u njih slabo kuzim...

1. interesuje me mogu li preko njega ici na live chat na fejsu..?

2. mogu li koristiti skype za glasovne pozive..?

3. koliko sam skuzila citajuci ovdje na forumu trebam preci na verziju androida 2.1, pa da li prije kupnje mobitela da pitam za verziju mobitela koja se poklapa sa zvanicnom verzijom 2.1 na Lg sajtu ili se sve verzije Optimusa mogu update-ovati...?

eto hvala puno na odgovoru!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maya87 kaže...

Cao svima. Planirala sam da kupim ovaj telefon pa sam htjela da vas pitam nekoliko pitanja..ono sto mi je bitno da bi ga kupila..napominjem da ce mi ovo biti prvi android a posto se u njih slabo kuzim...

3. koliko sam skuzila citajuci ovdje na forumu trebam preci na verziju androida 2.1, pa da li prije kupnje mobitela da pitam za verziju mobitela koja se poklapa sa zvanicnom verzijom 2.1 na Lg sajtu ili se sve verzije Optimusa mogu update-ovati...?

Dobrodošla {#}
1. Da
3.Neznam dali će ti oni moći reći koja je verzija, ali možeš preko službenog Update nadograditi na 2.1, sve je fino objašnjeno, ali postoji mogućnost da će već u sebi imati 2.1

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!
15 godina
neaktivan
Keklja kaže...

Nakon što sam isprobao doslovno sve launchere, ADW ex je definitivno N1! {#}

15 godina
neaktivan
1.da
2. Da
3. Pitaj koja je verzija na njemu. Ako ima 1.6 morati ces rucno nadograditi na 2.1
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
m4k4ve1iCRO kaže...
Keklja kaže...

Nakon što sam isprobao doslovno sve launchere, ADW ex je definitivno N1! {#}

moze mala pomoc u vezi ubacivanja launchera , kako se to radi?? i s kojim programom?

EDIT: skuzio sam :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 10:02 (Nocio).
15 godina
neaktivan
maya87 kaže...

1.da

2.da (službena aplikacija za facebook, NE ona od lg-a koja dolazi na mobitelu)

3.vrlo vjerojatno ćeš dobiti 2.1, no, ako želiš da ga stave u trgovini, onda će ti ga poslati u servis, pa bay-bay telefon na deset dana. napraviš to doma. ako je potrebno.

Ne svađaj se sa glupljim od sebe; nikada nećeš pobijediti.
13 godina
neaktivan

Ok..a jel mogu sa Lg-ovog sajta ili moram rucno? tj jel svaka verzija mobitela ne znaam tipa 20V itd moze sa zvanicnog sajta..?

15 godina
neaktivan
mr.emju kaže...

onda ti je problem riješen. skini ovo, instaliraj, ako se dobro sjećam, nema neke posebne potrebe za dodatna podešavanja, pokreni  hotspot iz programa i to je to. naravno, prethodno digni vezu na net. i onda slijedi ono što je već napisano, stavi ip i dns na mobitelu na automatski, pokreni pretragu wifi mreža, i spoji se.

radi bez problema. i radi sve dok je veza na glavnom kompjuteru aktivna. kada se prekine, prekida se i hotspot.

evo pokušavam ako uspijem javim uglavnom hvala na preporuci

USPIOOOOOOO PUNO HVALA JOŠ JEDNOM.....

nešto mi se ruši program a uspio sam samo otvoriti market, nijednu web stranicu nisam uspio otvoriti piše da je brzina 54 Mbps

mogu se otvarati samo stranice koje nisu "teške"

ako imaš iskustva sa ovim programom reci mi jel normalno da je protok podataka pravo usporen ili postoji neka opcija da se i taj dio ubrza (nisam uspio otvoriti ni jedan video na youtube-nije neka šteta al samo navodim primjer)

koji program se ruši? možda pokušavao štvoriti stranice koje su na flashu. to još uvijek ne ide.  inače, ta kombinacija pc<->conectify<->optimus radi vrlo, vrlo stabilno i brzo. tako da si pogledaš možda firewall ili postavke u samom mobitelu, jer si negdje napisao da si mjenjao. prvo traženje pc<->mobitel traje nešto duže. dok se upare i pronađu, podizanje hotspota traje kojih 20-30 sekundi, i onda sve radi vrlo brzo. ovako je teško reći zbog čega imaš probleme.

Ne svađaj se sa glupljim od sebe; nikada nećeš pobijediti.
15 godina
neaktivan
maya87 kaže...

Ok..a jel mogu sa Lg-ovog sajta ili moram rucno? tj jel svaka verzija mobitela ne znaam tipa 20V itd moze sa zvanicnog sajta..?

Mozes probati sa LG site-a, a ako kaze da nema nove verzije, onda budes morala pjeske to odraditi.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

sa titanum-om sam slucajno obrisao onaj APN widget (za paljenje i kasenje interneta) i sad vise ne mogu da se spojim. na postavkama sam stavio da je spojeno ali nece da mi se spoji. Jel postoji neki nacin da vratim taj widget?? ako je uopce do toga

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Keklja kaže...

sa titanum-om sam slucajno obrisao onaj APN widget (za paljenje i kasenje interneta) i sad vise ne mogu da se spojim. na postavkama sam stavio da je spojeno ali nece da mi se spoji. Jel postoji neki nacin da vratim taj widget?? ako je uopce do toga

ti apn widgeti (ako je s marketa) ti uglavnom mijenjaju ime apn-a i kad ih denistaliras, ostane to promijenjeno

otidi u postavke mobilne mreze - pristupne tocke

pa vidi sta ti pise za apn

meni te tele2 pa pise internet.tele2.hrandroid

to android na kraju je dodano da se nemoze spojit

ako ti je tako, samo pobrisi

pogledaj i apn model je li default

ili mozes skinit ponovno aplikaciju pa aktivirat internet

ubio si sve moje ljude
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

ovako. Kad udjem u pristupne točke imam dvije opcije. Na obe piše Tele2 Internet   a ispod na jednoj pise ono sto si ti napisao (internet.tele2.hrandroid) a na drugoj to isto bez android. Sad sam ja na ovom gore izbrisao taj android i pored njega svjetli zelena lampica. Al i dalje ne moze. A za APN model mi pise defaultapndroid

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

napravio sam. Morao sam pod model samo default ostavit. Puno hvala na pomoći

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

da li se flashanjem sustava na 2.1 ili 2.2 mob automatski otkljucava ili je to neka druga procedura?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Keklja kaže...

da li se flashanjem sustava na 2.1 ili 2.2 mob automatski otkljucava ili je to neka druga procedura?

neka druga procedura :)

14 godina
neaktivan
viking.software kaže...
mr.emju kaže...

onda ti je problem riješen. skini ovo, instaliraj, ako se dobro sjećam, nema neke posebne potrebe za dodatna podešavanja, pokreni  hotspot iz programa i to je to. naravno, prethodno digni vezu na net. i onda slijedi ono što je već napisano, stavi ip i dns na mobitelu na automatski, pokreni pretragu wifi mreža, i spoji se.

radi bez problema. i radi sve dok je veza na glavnom kompjuteru aktivna. kada se prekine, prekida se i hotspot.

evo pokušavam ako uspijem javim uglavnom hvala na preporuci

USPIOOOOOOO PUNO HVALA JOŠ JEDNOM.....

nešto mi se ruši program a uspio sam samo otvoriti market, nijednu web stranicu nisam uspio otvoriti piše da je brzina 54 Mbps

mogu se otvarati samo stranice koje nisu "teške"

ako imaš iskustva sa ovim programom reci mi jel normalno da je protok podataka pravo usporen ili postoji neka opcija da se i taj dio ubrza (nisam uspio otvoriti ni jedan video na youtube-nije neka šteta al samo navodim primjer)

koji program se ruši? možda pokušavao štvoriti stranice koje su na flashu. to još uvijek ne ide.  inače, ta kombinacija pc<->conectify<->optimus radi vrlo, vrlo stabilno i brzo. tako da si pogledaš možda firewall ili postavke u samom mobitelu, jer si negdje napisao da si mjenjao. prvo traženje pc<->mobitel traje nešto duže. dok se upare i pronađu, podizanje hotspota traje kojih 20-30 sekundi, i onda sve radi vrlo brzo. ovako je teško reći zbog čega imaš probleme.

kod mene kombinacija pc<->conectify<->optimus radi vrlo, vrlo SPORO, nisam u postavkama ništa dirao....za flash znam....pokušao sam otvarati stranice koje sam otvarao kad se negdje u gradu konektujem na wireless....al znači ne ide....može li firewall praviti problem, ako da kako ga isključiti....puno brže i kvalitetnije surfam kad sam negdje u gradu zakačen na wi-fi nego što to uspjevam kod kuće...razlika je osjetna...

može li se konekcija šerovati bez korištenja conectify, a da bude funkcionalna za mobitel....

15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

zanima me dal je moguce da imas negdje popis stvari koje su trenutno otvorene?? npr. upalim onaj scanner pa me poveze na operu itd. Dal mogu nekako doc do skenera da ne zatvaram operu?? inace moram stiskat back stalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ako drzis home tipku duze

otvori se popis nedavno koristenih programa

kao task manager, ali uglavnom funkcionira

ubio si sve moje ljude
13 godina
neaktivan
cagliostro13 kaže...
max1919 kaže...
cagliostro13 kaže...

ovak, imam jedan problemchich..pokushavo sam instalirat app2sd po nekom tutorijalu i sad mi mob vishe ne prepoznaje karticu..izvadio sam karticu van, di god je drugdje stavim, radi..napravio sam i hard reset i opet isto..probo sam stavit karticu iz drugog moba(formatirana na FAT), ni nju ne vidi..u medjuvremenu sam zgubil josh jednu karticu u sobi, zweknula na pod i ne mogu je nikak nach tak da nemam vishe ni jednu za probat..jel ko zna shta bi moglo bit?

unaprijed zahvaljujem!!

baš imaš peh... probaj otiči u settings, sd card i tamo odabrati mount SD card (na tvom sustavu se to vjerovatno ne zove isto).i probaj maknuti app2sd, možda pomogne.

evo mene opet..karticu sam formatiro onak kak si napiso, sve to shtima al ovaj dio mi nie bash jasan:

5. pokreni cmd (komandna linija), uđi u folder sa android SDK-om, uđi u mapu tools i utipkaj:

-adb shell
-su (sada će vas mob pitati da li da omogući ROOT pristup cmd-u, vi mu to dozvolite -> allow)
-sh /sdcard/app2sd/app2sd.sh
-čekaj sve dok se mob ne boota

pokrenem cmd i kaj onda?

sa cmd udjem u folder sa android SDK pa u mapu i onda tipkam il kak?

i ak je sa cmd, kak udjem u taj folder i mapu?

ajd pomagajte..vech sam pet puta frishki ROM stavljo vecheras..{#}

kaj niko nezna?

15 godina
neaktivan
cagliostro13 kaže...

kaj niko nezna?

objasnjavao sam to par puta, pogle tu: http://www.bug.hr/forum/topic/rucna-racunala/lg-gt540-modovi-nadogradnje/77951.aspx?page=4    da ne pisem ponovno

14 godina
neaktivan
Evo napokon da odradim sve kako treba ali preko programa virtual modem jesam se namučio ali sam sad presretan i naravno ovo rad pišem preko mobitela ako neko ima ovakav problem toplo preporučam navedeni program
13 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
eto, reshio i ovo sa cmd..sve bude ok sve do trena kad upishem adb shell..onda pokrene nekakav deamon uspjeshno i nakon toga mi izbaci device not recognized..instaliro sam i drivere ponovo i opet isti shit.. jel se kome nesh slichno deshavalo i kak je to reshio? vech se dva dana muchim sa tim fuckin app2sd i nikak neche sjest na mob..probo sam na pet nachina raznih i kifla.. svaki savjet dobrodosho..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

http://www.bug.hr/forum/topic/rucna-racunala/lg-gt540-modovi-nadogradnje/77951.aspx?page=3, tu je max stavio link na download nekog fajla, ja ga skinem i neam pojma shta sa njim..na linku su neki driveri al ja nemam pojma kud sa njima pa ak neko mozhe pomoch - odlichno!!                   

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mr.emju kaže...
Evo napokon da odradim sve kako treba ali preko programa virtual modem jesam se namučio ali sam sad presretan i naravno ovo rad pišem preko mobitela ako neko ima ovakav problem toplo preporučam navedeni program

drago mi je da si riješio svoj problem

MAKSIMOVIC
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice