LG GT540 Optimus

poruka: 2.948
|
čitano: 1.272.574
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG GT540 Optimus".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

treba mi app za glasovno biranje kontakata......

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: LG GT540 Optimus
mr.emju kaže...

treba mi app za glasovno biranje kontakata......

2.1 ili 2.2? na 2.2 bi trebao imati glasovno biranje ugrađeno u sustav

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
14 godina
neaktivan

2.1

16 godina
neaktivan
mr.emju kaže...

2.1

probaj Voice Actions ∞ (skini sa marketa)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 11:11 (max1919).
14 godina
neaktivan
probao al ne ide...
16 godina
protjeran
LG GT540 Optimus
Nisam bas redovan na ovoj temi.
Zanima me da li je izasao 2.2 za Optimus i je li stabilan?!Moze link i tut ako je se u redu s njim!
Prodajem captcha bypass za lockerz!Kontakt na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mr.emju kaže...
probao al ne ide...

ma znam da se može jer na black romu je stavljen neki google voice, ali nezz točno koji je program u pitanju, ali radio je na 2.1. sretno s tim...

14 godina
neaktivan
max1919 kaže...
mr.emju kaže...
probao al ne ide...

ma znam da se može jer na black romu je stavljen neki google voice, ali nezz točno koji je program u pitanju, ali radio je na 2.1. sretno s tim...

hvala....

16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Zanima me da li je izasao 2.2 za Optimus i je li stabilan?!Moze link i tut ako je se u redu s njim!

radi sve osim radija. bluetooth i kamera su jos musicavi.

tutorial

14 godina
neaktivan
max1919 kaže...
Perkan777 kaže...

tutorial

isplati li se prelaziti na "mušičavi 2.2."....

ako da.... mogu li po ovim instrukcijama nadograditi svoj 2.1 na 2.2 a imam firmware verziju: 2.1-update 1, verzija softvera: GT540-V20a a kernel verzija je 2.6.29

16 godina
neaktivan
mr.emju kaže...
max1919 kaže...
Perkan777 kaže...

tutorial

isplati li se prelaziti na "mušičavi 2.2."....

ako da.... mogu li po ovim instrukcijama nadograditi svoj 2.1 na 2.2 a imam firmware verziju: 2.1-update 1, verzija softvera: GT540-V20a a kernel verzija je 2.6.29

nije 2.2 mušićav, sustav je stabilan i app su možda stabilnije nego na 2.1, ali kamera i bluetooth su jos uvijek u fazi razvoja i zato su mušićavi. nezz, ako ti nije hitno pričekaj novu verziju u kojoj bi sve trebalo biti popravljeno pa onda pređi (da nemoraš 2 puta stavljati 2.2)

14 godina
neaktivan
max1919 kaže...
mr.emju kaže...
max1919 kaže...
Perkan777 kaže...

nije 2.2 mušićav, sustav je stabilan i app su možda stabilnije nego na 2.1, ali kamera i bluetooth su jos uvijek u fazi razvoja i zato su mušićavi. nezz, ako ti nije hitno pričekaj novu verziju u kojoj bi sve trebalo biti popravljeno pa onda pređi (da nemoraš 2 puta stavljati 2.2)

Jeli taj 2.2 preveden na hrvatski {#}

14 godina
neaktivan
max1919 kaže...
pepi74 kaže...
Gigimon kaže...

Skini better keyboard.apk. bolja je nego sto ima u 2.2. Ima i istyle i jos nekih koji su na marketu, trazi u marketu keyboard i izbaciti ce ti pa se odlucis koji ti pase

Pa zato i tražim tipkovnicu iz 2.1 bila mi je savršena. Better keypad nenadano prestaje raditi , pa od nje nema koristi.  A kod ostalih numpad tipkovnica jako mi smeta, što moram dva puta pritisnuti dugmić kako bi došao na tri slova po jednoj tipci ( što je kod LG-a bilo defaultno stanje)

da ja sam se s tim zahebavao jedan dan i skuzio sam da to nije samo jedan file, vec imas na minimalno 2 mjesta povezane fileove koji čine tipkovnicu, jedan govori kako da prikaže tipkovnicu, drugi odlučuje koja je tipka kaji simbol, a imas jos i onih gluposti sa riječnicima i drugim stvarima tako da nis nisam uspio napraviti po tom pitanju...

ugl ja sam se snasao pa sam prebacio na njem. tipkovnicu i sada imam normalni poredak slova i sve 5

Gigimon kaže...
Mislim da ima negdje na xda forumu skiniti IME, Bio sam ga stavil ali je odmah gresku pokazivao. Za better keyboard da ti ne nestane instaliraj u telefon, ne na karticu. I ja trazim numbers tipkovnicu ali ju nisam nasao a ova u better nije ni za k.....

ako nađeš javi...

http://code.google.com/p/numpad-keyboard/

Ovo je po prilici ono što meni treba. Jučer sam zgulio masu  tipkovnica, ali ništa od toga nije niti sjena one tipkovnice iz LG ( za kojom već sada plačem) Ja ne znam kojem je manijaku bilo za potrebu staviti full tipkovnicu na onako maleni ekran.  Pa nemam ja prste kao čačkalicu :) Uglavnom ako radi tipkovnica nikako ne može zapamtiti da ja želim da se ona pojavi u "brojčanom modu" pa me to već izludi u startu. Odmah me prođe volja pisati poruke :)

Imam ja tu LG IME međutim , kako je dotični kolega rekao: to je samo aplikacija, ali nedostaje drugi dio koji govori kakvog je ona izgleda i kakve su njezine funkcije a to nitko ne daje.

Sada sam pokušao dekriptirati KDZ file, ali vidim da od toga kruha nema: pa sam mislio iz njega izvućit tipkovnicu, ali i sat sa alarmom, kojeg također nemam pod 2.2

16 godina
neaktivan
pepi74 kaže...

Ovo je po prilici ono što meni treba. Jučer sam zgulio masu  tipkovnica, ali ništa od toga nije niti sjena one tipkovnice iz LG ( za kojom već sada plačem) Ja ne znam kojem je manijaku bilo za potrebu staviti full tipkovnicu na onako maleni ekran.  Pa nemam ja prste kao čačkalicu :) Uglavnom ako radi tipkovnica nikako ne može zapamtiti da ja želim da se ona pojavi u "brojčanom modu" pa me to već izludi u startu. Odmah me prođe volja pisati poruke :)

Imam ja tu LG IME međutim , kako je dotični kolega rekao: to je samo aplikacija, ali nedostaje drugi dio koji govori kakvog je ona izgleda i kakve su njezine funkcije a to nitko ne daje.

Sada sam pokušao dekriptirati KDZ file, ali vidim da od toga kruha nema: pa sam mislio iz njega izvućit tipkovnicu, ali i sat sa alarmom, kojeg također nemam pod 2.2

mislim da ti je lakse kopati po sistemu na mobitelu nego modeficirati kdz, barem je meni bilo lakse

14 godina
neaktivan

Onda vratim mobil na 2.1 : pa idem kopati po mobu :)

Nema druge ( i slažem se sa tobom, to je lakši postupak) :)

još kada bi znao kako se zove onaj drugi file koji je vezan ta tipkovnicu život bi mi bio lakši :)

16 godina
neaktivan
pepi74 kaže...
Tražim tipkovnicu koja ima 3 znaka na jednom dugmiću :) Ne zanima me full querty

Znaci 2.2. nema tu tipkovnicu i vidim tesko se moze do nje?

14 godina
neaktivan

Tako je: 2.2 ima neku debilnu tipkovnicu za prste debljine čačkalice: ja sam našao zamjenu, ali nije niti sjena one od LG-a, mada bolje išta nego li ništa :)

Zasada na netu kruži LG IME.apk, no to je samo aplikacija, a ona se trenutačno ruši, jer nedostaju drugi djelovi. Ja sam sada pokušao sa ručnim kopiranjem, međutim nemam uspjeha.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 15:27 (pepi74).
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Ovako...napravio sam gestu na mobu i dao frendu i fulao mi je 5 puta...sada moram unijeti korisničko ime i lozinku google računa i neće...prijedlozi šta da napravim...?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
vrda14 kaže...

Ovako...napravio sam gestu na mobu i dao frendu i fulao mi je 5 puta...sada moram unijeti korisničko ime i lozinku google računa i neće...prijedlozi šta da napravim...?

hard reset !?

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 16:28 (16OR).
14 godina
neaktivan

Pa kakve veze ima hard reset moba sa ovim problemom? Otiđi preko kompa na gmail račun i logiraj se. Onda se na market spoji preko moba, on će reći da je krivi pasword, upiši ispravan i to bi trebalo biti to.

14 godina
neaktivan

ajd dobro vidim pise da je upisivao kor ime i lozinku i nece

a reset sve probleme manje vise brzinski rijesi :)

16 godina
neaktivan
pepi74 kaže...

Tako je: 2.2 ima neku debilnu tipkovnicu za prste debljine čačkalice: ja sam našao zamjenu, ali nije niti sjena one od LG-a, mada bolje išta nego li ništa :)

Zasada na netu kruži LG IME.apk, no to je samo aplikacija, a ona se trenutačno ruši, jer nedostaju drugi djelovi. Ja sam sada pokušao sa ručnim kopiranjem, međutim nemam uspjeha.

1. ako uspiješ portati ima da dobiješ 20 HVALA {#}

2. ja tipkam na toj maloj "debilnoj" tipkovnici i skoro sve pogađam, tako da... kada skužiš fintu ide dobro

14 godina
neaktivan

Probaj je

Ja sam na njoj, a onu debilnu sam odmah izbrisao :)

http://www.androidblip.com/android-apps/abc-keyboard-93306.html

Ima brdo opcija, radi ( zasada) i ima ono što je meni najbitnije imaš opciju 3 slova u jednoj tipci: kao i podešavanje visine tipki :)

Preporuka.

A u vezi portanja sam psotavio pitanje na Modaco, pa možda budemo imali sreće :)

Link na post o staroj "LG tipkovnici"

http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/328745/old-lg-keyboard-from-2-1/

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 3:57 (pepi74).
16 godina
neaktivan
pepi74 kaže...
A u vezi portanja sam psotavio pitanje na Modaco, pa možda budemo imali sreće :)

Nabaci link da mozemo pratiti. {#}

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Dali ima kakva aplikacija za gledati Live televiziju, ali samo da vrti sport?

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Kupio sam Optimusa. Super mobitel verzija 1,6 i nema sanse da mi je skinuo bilo koju aplikaciju sa marketa. Nosim ga nazad u Tele 2 i oni ga salju na servis. Vrati mi se nazad nakon tjedan dana oni napisu da je uređaj testiran al svejedno nece skinut aplikaciju sa marketa. I sad mi je frend nadogradio na verziju 2.1. i svejedno ne radi. Mobitel mi je super a oni u tele 2 su rekli da ga ponovo treba slat na servis a meni se neda bit bez njega. Molim pomoc!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Napravio novi ili koristiš postojeći Google račun? Dozvolio si sinhronizaciju?

17 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Planiram kupiti taj mobitel i zanima me jedna stvar- zasad :-) . Dali se može otključati taj mobitel samo pomoću kabla i određene aplikacije? Pod te aplikacije mislim one za root-anje i slične

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ico1 kaže...

Planiram kupiti taj mobitel i zanima me jedna stvar- zasad :-) . Dali se može otključati taj mobitel samo pomoću kabla i određene aplikacije? Pod te aplikacije mislim one za root-anje i slične

ne, mozes samo preko koda koji kupis na netu ili u servisu

14 godina
neaktivan
krotekus kaže...

Kupio sam Optimusa. Super mobitel verzija 1,6 i nema sanse da mi je skinuo bilo koju aplikaciju sa marketa. Nosim ga nazad u Tele 2 i oni ga salju na servis. Vrati mi se nazad nakon tjedan dana oni napisu da je uređaj testiran al svejedno nece skinut aplikaciju sa marketa. I sad mi je frend nadogradio na verziju 2.1. i svejedno ne radi. Mobitel mi je super a oni u tele 2 su rekli da ga ponovo treba slat na servis a meni se neda bit bez njega. Molim pomoc!

Imo sam isti problem, ja sam napravio tvornički reset i nakon toga je radilo! 

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice