LG GT540 Optimus

poruka: 2.948
|
čitano: 1.272.581
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG GT540 Optimus".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
16 godina
neaktivan
RE: LG GT540 Optimus
apoteka kaže...

kolike su najnovije karte na igo?

mapa je iz 2009 godine i  zauzima malo manje od 20mb (na SD kartici)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 10:30 (max1919).
14 godina
neaktivan
bucohr kaže...

Samo da javim, radi update sa službene LG stranice s 1.6 na 2.1 i to na novom V10F iz Tele2. Upravo se vrti update na drugom kompu.

Za sve one koji se nisu usudili flashati do sada... sad im je prilika...

Jesi uspio, jel radi?

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Mene zanima sljedeća stvar: za HTC postoji recovery rom: pokreneš ga: staviš bilo koji rom ( 1.5 ili 2.2, downgrade je moguć)

E sada svi na netu govore da je nemoguće napraviti downgrade sa 2.1 na 1.6, a ako se ne varam ja sam vidio neki recovery rom za  LG 540 , ( kod onog Black modificiranog roma)

Nemojte me odmah napadati: ali ja sam mobil uzeo radi navigacije ( nemojte me ni sada napadati) :)

Brat je uzeo mobil par dana prije mene i kako se on ne žuri sa novotarijama kod njega je i dalje 1.6.

A zanimljiva stvar je da kod njega GPS pronalazi i locira satelite par puta brže sa daleko većom osjetljivošću. Jednako tako, ljudi govore da se sa njegovog mobila daleko bolje i razgovjetnije čujem. E sada kako ja svog ne mogu vratiti na 1.6  pitam vas koja je opcija ostaje?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 11:28 (pepi74).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
apoteka kaže...

E sad neznam za koje karte pitaš, ja ih imam više. Za HR koristim TeleAtlasovu jer se prića po forumu da je za naše područje najdetaljnija (nisam uspoređivao, vjerujem ljudima na riječ).

Ovo je najsvježija karta koju sam uspio naći na netu:  Croatia_83_TA_2010.09_101201 i velika je 6,220 KB

tko umre na jesen za njega nema zime
16 godina
neaktivan
pepi74 kaže...

Mene zanima sljedeća stvar: za HTC postoji recovery rom: pokreneš ga: staviš bilo koji rom ( 1.5 ili 2.2, downgrade je moguć)

E sada svi na netu govore da je nemoguće napraviti downgrade sa 2.1 na 1.6, a ako se ne varam ja sam vidio neki recovery rom za  LG 540 , ( kod onog Black modificiranog roma)

Nemojte me odmah napadati: ali ja sam mobil uzeo radi navigacije ( nemojte me ni sada napadati) :)

Brat je uzeo mobil par dana prije mene i kako se on ne žuri sa novotarijama kod njega je i dalje 1.6.

A zanimljiva stvar je da kod njega GPS pronalazi i locira satelite par puta brže sa daleko većom osjetljivošću. Jednako tako, ljudi govore da se sa njegovog mobila daleko bolje i razgovjetnije čujem. E sada kako ja svog ne mogu vratiti na 1.6  pitam vas koja je opcija ostaje?

nekako, recovery je moguć samo na 2.1 (zbog ograničenja sustava) tako da je na 1.6 nemoguće staviti backup.

evo napisao sam tutorial za 2.2 napokon... sry što ste čekali {#}

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Dostupan je update sa LG-a,  sa verzije 1.6 na 2.1 sa V10f {#}

Ja sam napravio i radi savršeno {#}

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
+031 kaže...
apoteka kaže...

E sad neznam za koje karte pitaš, ja ih imam više. Za HR koristim TeleAtlasovu jer se prića po forumu da je za naše područje najdetaljnija (nisam uspoređivao, vjerujem ljudima na riječ).

Ovo je najsvježija karta koju sam uspio naći na netu:  Croatia_83_TA_2010.09_101201 i velika je 6,220 KB

6mb... to nije puno

ostajem na auri

ubio si sve moje ljude
14 godina
neaktivan
apoteka kaže...
+031 kaže...
apoteka kaže...

6mb... to nije puno

ostajem na auri

Nije stvar u aplikaciji nego valjda u veličini karte koju koristiš. Koju kartu ti koristiš za HR i koliko je teška?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 13:25 (+031).
14 godina
neaktivan
+031 kaže...
apoteka kaže...
+031 kaže...
apoteka kaže...

6mb... to nije puno

ostajem na auri

Nije stvar u aplikaciji nego valjda u veličini karte koju koristiš. Koju kartu ti koristiš za HR i koliko je teška?

Meni za Navigon karta za Hrvatsku je 14,08Mb

14 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

Imam na hardu od naviga ovu: Croatia83Navigo_2010.07_100805 i ta ima 6.9MB. Koja je tvoja verzija?

14 godina
neaktivan
+031 kaže...
Liverpool1892 kaže...

Imam na hardu od naviga ovu: Croatia83Navigo_2010.07_100805 i ta ima 6.9MB. Koja je tvoja verzija?

Map 2010 Q1, ali ja najviše gledam po veličini, što je veća veličina znači bolja je karta {#}

14 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

Map 2010 Q1, ali ja najviše gledam po veličini, što je veća veličina znači bolja je karta {#}

Naravno da je veličina bitna, laže onaj ko tvrdi suprotno ;)

Evo skida se ta tvoja, ubacit ću je u iGO i kroz par dana napraviti usporedbu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 14:24 (+031).
14 godina
neaktivan
+031 kaže...
Liverpool1892 kaže...

Naravno da je veličina bitna, laže onaj ko tvrdi suprotno ;)

Evo skida se ta tvoja, ubacit ću je u iGO i kroz par dana napraviti usporedbu.

Nadam se da će uskoro nove karte, ima dosta novih cesta u zadnja 3mjeseca, a i kružnih tok-ov :)

Javi usporedbu {#} 

15 godina
neaktivan
+031 kaže...
apoteka kaže...
+031 kaže...
apoteka kaže...

6mb... to nije puno

ostajem na auri

na auri hr ima 16.3MB

s time da imaju i 3d zgrade zagreba i dubrovnika

i reljef, planine i to...

steta sto nema garmina

a i neznan sto je s mireo aplikacijom

ubio si sve moje ljude
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 14:50 (apoteka).
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

jel mi moze neko objasnit koji mob je bolji i po cemu?

sony ericsson xperia x8 ili lg optimus gt540?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 15:13 (fakEEE).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
apoteka kaže...

na auri hr ima 16.3MB

Ma točno sam si to mislio. Ja ti govorim o veličini suhe karte bez dodataka. Sa 3D zgradama, POI točkama i i prikazom reljefa istočne europe ima 111.2MB.

15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

jel mi moze neko objasnit koji mob je bolji i po cemu?

sony ericsson xperia x8 ili lg optimus gt540?

ako ništa drugo, onda po ekranu. tj, slici. kamera koja je na se na papiru jača, ne daje toliko bolje slike koliko bi se očekivalo. unutra su skoro pa isti s time da lg ima nešto više memorije. mada je i ona mizerno mala

Ne svađaj se sa glupljim od sebe; nikada nećeš pobijediti.
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

znaci ne vrijedi mi da dam 300 kn vise za njeg {#}

a i optimus mi vec prirasao srcu {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
+031 kaže...
apoteka kaže...

na auri hr ima 16.3MB

Ma točno sam si to mislio. Ja ti govorim o veličini suhe karte bez dodataka. Sa 3D zgradama, POI točkama i i prikazom reljefa istočne europe ima 111.2MB.

ma nisan puno ni putovao, ali dobro dode reljef, a i kao program aura mi je draza

ubio si sve moje ljude
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Može li neka dobra duša izvući LG IME iz Androida 2.1 u obliku APK-a . Flashao sam 540 na 2.2.1 i sve super radi, osim što nema tipkovnice koja mi je  stvarno odgovarala.

Zahvaljujem unaprijed!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pepi74 kaže...

Može li neka dobra duša izvući LG IME iz Androida 2.1 u obliku APK-a . Flashao sam 540 na 2.2.1 i sve super radi, osim što nema tipkovnice koja mi je  stvarno odgovarala.

Zahvaljujem unaprijed!

Posto mislim uskoro preci na tu verziju androida, mozes li mi reci sto ne valja sa novom tipkovnicom?

15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Skini better keyboard.apk. bolja je nego sto ima u 2.2. Ima i istyle i jos nekih koji su na marketu, trazi u marketu keyboard i izbaciti ce ti pa se odlucis koji ti pase

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 21:44 (Gigimon).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
LG GT540 Optimus

Cuo sam da se i proc na ovom mobu može clockati, dobiju li se s time puno bolje performanse ili nije velika razlika?

http://chelsea-fanpage.blogspot.com/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maleni.99 kaže...
pepi74 kaže...

Zahvaljujem unaprijed!

Posto mislim uskoro preci na tu verziju androida, mozes li mi reci sto ne valja sa novom tipkovnicom?

greska krivo sam vidio, mislio sam da pitas razlika tipk 1.6 i 2.1

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 22:33 (16OR).
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Updateao sam danas sa 1.6 na 2.1, sluzbeni update. Vidio da je pod input metod dosla i handwriting recognition opcija pa rekoh da probam kako to radi i radi super, nabijem ju na ku{#}ac, sad vise ne mogu vratiti niti na querty niti na klasicnu phone tipkovnicu {#}

Ako netko ima ideju neka vice.

Update:

Gore je jezik bio postavljen na engleski UK, prebacio na hrvatski i vratile se standardne tipkovnice, vratim nazad na engleski isto standardne tipkovnice, ali nestala opcija za handwriting i pojavi se samo ako jezik pisanja stavim eng.-handwriting.

Sad se pitam sto je jos bugovito {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 23:12 (Dr.Ninja).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gigimon kaže...

Skini better keyboard.apk. bolja je nego sto ima u 2.2. Ima i istyle i jos nekih koji su na marketu, trazi u marketu keyboard i izbaciti ce ti pa se odlucis koji ti pase

Pa zato i tražim tipkovnicu iz 2.1 bila mi je savršena. Better keypad nenadano prestaje raditi , pa od nje nema koristi.  A kod ostalih numpad tipkovnica jako mi smeta, što moram dva puta pritisnuti dugmić kako bi došao na tri slova po jednoj tipci ( što je kod LG-a bilo defaultno stanje)

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 0:28 (pepi74).
17 godina
neaktivan

Ja koristim tipkovnicu od Gingerbreade-a (Android 2.3) i meni je zasad izvrsna. Puno bolje reagira nego 1.6 i 2.1

http://mob.hr/kako-instalirati-gingerbread-tipkovnicu-na-eclair-i-froyo/

14 godina
neaktivan
Tražim tipkovnicu koja ima 3 znaka na jednom dugmiću :) Ne zanima me full querty
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
Mislim da ima negdje na xda forumu skiniti IME, Bio sam ga stavil ali je odmah gresku pokazivao. Za better keyboard da ti ne nestane instaliraj u telefon, ne na karticu. I ja trazim numbers tipkovnicu ali ju nisam nasao a ova u better nije ni za k.....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pepi74 kaže...
Gigimon kaže...

Pa zato i tražim tipkovnicu iz 2.1 bila mi je savršena. Better keypad nenadano prestaje raditi , pa od nje nema koristi.  A kod ostalih numpad tipkovnica jako mi smeta, što moram dva puta pritisnuti dugmić kako bi došao na tri slova po jednoj tipci ( što je kod LG-a bilo defaultno stanje)

da ja sam se s tim zahebavao jedan dan i skuzio sam da to nije samo jedan file, vec imas na minimalno 2 mjesta povezane fileove koji čine tipkovnicu, jedan govori kako da prikaže tipkovnicu, drugi odlučuje koja je tipka kaji simbol, a imas jos i onih gluposti sa riječnicima i drugim stvarima tako da nis nisam uspio napraviti po tom pitanju...

ugl ja sam se snasao pa sam prebacio na njem. tipkovnicu i sada imam normalni poredak slova i sve 5

Gigimon kaže...
Mislim da ima negdje na xda forumu skiniti IME, Bio sam ga stavil ali je odmah gresku pokazivao. Za better keyboard da ti ne nestane instaliraj u telefon, ne na karticu. I ja trazim numbers tipkovnicu ali ju nisam nasao a ova u better nije ni za k.....

ako nađeš javi...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice