LG GT540 Optimus

poruka: 2.948
|
čitano: 1.272.647
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG GT540 Optimus".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
16 godina
protjeran
RE: LG GT540 Optimus
m4k4ve1iCRO kaže...

@max1919

Imam samo jedno pitanje za tebe... Sviđa mi se optimus, zato sto za 1k kn stvarno dobijes solidan smartphone! 

Sad, pitanje: koliko je stvarno (ne)osjetljiv ekran... Procito sam hrpu recenzija i nalazim svakakve informacije!

Prvo gledam review na phoneareni i lik kaze da je iznenađen ekranom, i uzimajuci u obzir

da je rezistivan, da nije toliko los kao neki drugi ekrani!

A onda, nađem na hrpu mjesta na forumima da je ekran (citiram) "očajan", i sad sam skroz zbunjen...

Pa po tvojoj procjeni (posto ga imas) kakav je ekran? Mislim, ne ocekujem da bude kao iPhone, ali cak sam negdje i procitao da se poruke ne daju pisat normalno...

Ako ga mozes, usporedi s HTC tattooom (lol, uvijek sam htio napisat 3 "o" u jednoj rijeci Smijeh) jer sam ga koristio i skroz je ok ekran s obzirom da je retist!

Thx!

Upravo to i mene zanima jer upravi imam doma jedan LG-jev mob (Viewty) i uopce mi se ne svdija ekran

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
16 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Nemogu uspoređivati sa Viewty jer ga nisam isprobao, ali mogu reći da je ekran OK za taj tip ekrana. tattoo ima rezistivni,a LG kapacitivni, nekima se više sviđa jedan nekima drugi.
Za kapacitivni ekran je ok po meni čak nadprosječan, ugl je precizan i nakon kaj ga kalibriraš ( ako ti je nakon kupnje neprecizan) sve radi ok i precizan je.
Mnoge ljude smeta što se ekran mora malo stisnuti (ja nemam problema s tim, ali oni koji po 1. put koriste ekran osjetljiv na dodir mogli bi imati), ali sve ovisi o tome što očekujete.
ugl. ekran nije loš, sve je osobni dojam, zato i kažem da je mob najbolje 1. isprobati u trgovini Namigiva

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
max1919 kaže...

Nemogu uspoređivati sa Viewty jer ga nisam isprobao, ali mogu reći da je ekran OK za taj tip ekrana. tattoo ima rezistivni,a LG kapacitivni, nekima se više sviđa jedan nekima drugi.
Za kapacitivni ekran je ok po meni čak nadprosječan, ugl je precizan i nakon kaj ga kalibriraš ( ako ti je nakon kupnje neprecizan) sve radi ok i precizan je.
Mnoge ljude smeta što se ekran mora malo stisnuti (ja nemam problema s tim, ali oni koji po 1. put koriste ekran osjetljiv na dodir mogli bi imati), ali sve ovisi o tome što očekujete.
ugl. ekran nije loš, sve je osobni dojam, zato i kažem da je mob najbolje 1. isprobati u trgovini Namigiva

HTC Hero za 1600 ili LG Optimus za 1000?Oba dva potpuno nova sa garancijom?!

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

teško pitanje, da me pitaš 2 mj prije kada sam bio bez LG-a rekao bih Hero bez oklijevanja. Ovako kada sam vidio da i LG može napraviti dobar mob... stvarno nezz, ali uostalom to je "slatka briga" jer koji god mob da uzmeš nećeš požaliti  Namigiva

ako više voliš internet, možda radije uzmi Hero zbog ekrana, a ako više voliš igre i pisati duge poruke uzmi Optimus... odluka je na tebi...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
protjeran
max1919 kaže...
Perkan777 kaže...

teško pitanje, da me pitaš 2 mj prije kada sam bio bez LG-a rekao bih Hero bez oklijevanja. Ovako kada sam vidio da i LG može napraviti dobar mob... stvarno nezz, ali uostalom to je "slatka briga" jer koji god mob da uzmeš nećeš požaliti Namigiva

ako više voliš internet, možda radije uzmi Hero zbog ekrana, a ako više voliš igre i pisati duge poruke uzmi Optimus... odluka je na tebi...

Hmm zasto kazes ako vois igre uzmi Optimusa?

16 godina
Perkan777 kaže...
max1919 kaže...
Perkan777 kaže...

teško pitanje, da me pitaš 2 mj prije kada sam bio bez LG-a rekao bih Hero bez oklijevanja. Ovako kada sam vidio da i LG može napraviti dobar mob... stvarno nezz, ali uostalom to je "slatka briga" jer koji god mob da uzmeš nećeš požaliti Namigiva

Brži je, ugl pogledaj na youtubeu...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
protjeran
xxxxx kaže...
Perkan777 kaže...
max1919 kaže...
Perkan777 kaže...

Brži je, ugl pogledaj na youtubeu...

Zar je brzi i od Heroja?Najboljeg moba 2009?

16 godina
LG GT540 Optimus

Da, manji ekran + brži procesor = bolje performanse.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Perkan777 kaže...

a po pitanju igara, tu ti ga preporučam ali i ne preporučam jer nema multitouch- jedino mu je ovo zamjerka, ali što se tiče procesora tu je odličan... ali na tebi je odluka

If You Ain't Outta Control, You Ain't In Control. My life DRIFT' S around cars
16 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
pa nema veze manji ekran kada je rezolucija ista.
sto se tice igri, to je dvosjekli mac, lg je dosta brzi, a hero ima multitouch, pa ti biraj.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
LG GT540 Optimus

Sad stbarno neznam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
max1919 kaže...

Ok! Nista, ako ne dođe Wildfire do 15.9. u tele2 ponudu, uzimam optimus! Dobio si thx! Namigiva

15 godina
Perkan777 kaže...

Sad stbarno neznam.

uzmi optimusa jer je brži, nemoraš ti sve igre igrat, kad dođe 2.1 nadogradi ga i igraj npr. shift i tako te igre Namigiva

16 godina
protjeran
Genoxxx kaže...
Perkan777 kaže...

Sad stbarno neznam.

uzmi optimusa jer je brži, nemoraš ti sve igre igrat, kad dođe 2.1 nadogradi ga i igraj npr. shift i tako te igre Namigiva

HTC je HTC i Hero ce dobiti nadogradnju na 2.2!

Mislim da cu moci pokretati sve igre na Herou.

16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Genoxxx kaže...
Perkan777 kaže...

Sad stbarno neznam.

uzmi optimusa jer je brži, nemoraš ti sve igre igrat, kad dođe 2.1 nadogradi ga i igraj npr. shift i tako te igre  Namigiva

HTC je HTC i Hero ce dobiti nadogradnju na 2.2!

Mislim da cu moci pokretati sve igre na Herou.

ili ne... HTC tattoo ima android OS 1.6 i nije najavljen update na bilo što. :/   Tako da ne bi bio tako siguran da će Hero dobiti update...

u svakom slučaju volio bi da se to dogodi i da svi proizvođači prate trendove i u skladu sa trenutnom verzijom OS-a nadograđuju SVE svoje mobilne telefone, ali nekako mislim da su neki od njih prelijeni i prepametni za tako nešto... (nažalost)  Šutim

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 13:42 (max1919).
16 godina
max1919 kaže...

ili ne... HTC tattoo ima android OS 1.6 i nije najavljen update na bilo što. :/   Tako da ne bi bio tako siguran da će Hero dobiti update...

u svakom slučaju volio bi da se to dogodi i da svi proizvođači prate trendove i u skladu sa trenutnom verzijom OS-a nadograđuju SVE svoje mobilne telefone, ali nekako mislim da su neki od njih prelijeni i preglupi za tako nešto... (nažalost) Šutim

Nisu lijeni nego su gadovi, oni ne update-aju stari mob već izbace novi model sa novijom verzijom, pa ono oćeš noviju verziju- kupi novi mob...

Stoja
16 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

malo mi je bilo dosadno pa sam snimio kratak video koji prikazuje LG gt540 kako vrti Speedx 3D:

ovo je moj 1. video koji sam upload-ao na youtube pa nije extra, ali kaj je tu je, slobodno komentirajte i kritizirajte, jer ćete mi tako pomoći da se poboljšam... Belji se

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
max1919 kaže...

malo mi je bilo dosadno pa sam snimio kratak video koji prikazuje LG gt540 kako vrti Speedx 3D:

ovo je moj 1. video koji sam upload-ao na youtube pa nije extra, ali kaj je tu je, slobodno komentirajte i kritizirajte, jer ćete mi tako pomoći da se poboljšam... Belji se

LoL vidi ti se glava, get a haircut, btw video ti je odličan, NHF Smijeh

16 godina
LG GT540 Optimus

Malo mi se učinilo da kao da je 2 puta trznulo lagano ali lijepo vrti, mada mi se ova igra ne čini toliko zahtjevna kao raging thunder i slične. 

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Stoja kaže...

Malo mi se učinilo da kao da je 2 puta trznulo lagano ali lijepo vrti, mada mi se ova igra ne čini toliko zahtjevna kao raging thunder i slične. 

16 godina
protjeran
LG GT540 Optimus

Koliko Optimusu baterija traje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

OK, bude sljedeći put malo bolje :)

Budem stavio par igri (malo zahtjevnijih), ali se ovi videi uploadaju prokleto dugo...

Perkan777 kaže...

1-2 dana, ali mislim da bi se to sa nadogradnjom trebalo produžiti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 19:39 (max1919).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
max1919 kaže...

Budem stavio par igri (malo zahtjevnijih), ali se ovi videi uploadaju prokleto dugo...

Perkan777 kaže...

Sad sam nasao video i najzahtjevnija igra raging thunder na heroju ide bez problema+multitouch+flash+baterija traje 3 dana mislim da je izbor jasan iako mi se ni optimus ne cini los.

16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
max1919 kaže...

Perkan777 kaže...

Sad sam nasao video i najzahtjevnija igra raging thunder na heroju ide bez problema+multitouch+flash+baterija traje 3 dana mislim da je izbor jasan iako mi se ni optimus ne cini los.

OK, ali raging thunder nije najzahtjevniji, npr. asphalt5 je puuuunoooooooo zahtjevniji...

16 godina
neaktivan
max1919 kaže...

Extra ti je video :) Dobar ti fotic :P

Samo imas malo pregleda....xD Belji se

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
Perkan777 kaže...

meni je trajala tjedana dana ! ali nisam igrao igrice, samo ono najnužnije pozivi itd.

16 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
ja podrazumjevam da kad covjek kupi takav mob da sa njega nece samo pozivati, vec ce ga u potpunosti koristiti.
to podrazumjeva internet, igre, chat, kameru, mp3 player i radio (najcesce koristene stvari).
ako se mob malo koristi onda moze izdrzati tjedan dana, ako se koristi za slusanje muzike/ radija moze izdrzati 3-4 dana, a ako se koristi za igranje i net (intenzivno) onda dan-dva.

sto se tice "kamere", znam genijalna je, dao sam 0 kn za nju (dobio sam fotac od t-coma kada sam produljivao internet ugovor). ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
max1919 kaže...
sto se tice "kamere", znam genijalna je, dao sam 0 kn za nju (dobio sam fotac od t-coma kada sam produljivao internet ugovor). ;)

oznake? :P

16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
max1919 kaže...

kakve oznake? :/

16 godina
neaktivan
max1919 kaže...
stevan94 kaže...
max1919 kaže...

kakve oznake? :/

mislim koji ti je to fotic? na to sam mislio ;)

lol

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice