LG GT540 Optimus

poruka: 2.948
|
čitano: 1.261.629
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG GT540 Optimus".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
15 godina
RE: LG GT540 Optimus

mislim hero, ima sense, nadogradnju na 2.1 i kapacitivni ekran. pulse ima nešto brži procesor, ali neznatno.

heroa nisam nikada držao u rukama, ali mislim da je bolji po većini stvari jer je on bio Top model prošle godine, a optimus je ove entery level

Apple rulz!!!
15 godina
protjeran
LG GT540 Optimus

Saad sam vido da Optimus nema flash.Jel postoji kakav browswer na Andorid Marketu koji ima flash?

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
power_user kaže...z

mislim hero, ima sense, nadogradnju na 2.1 i kapacitivni ekran. pulse ima nešto brži procesor, ali neznatno.

heroa nisam nikada držao u rukama, ali mislim da je bolji po većini stvari jer je on bio Top model prošle godine, a optimus je ove entery level

Pa nije u pitanju pulse nego optimus... I još jednom ću reči isto: svako će reči da je njegov mob bolji, tako da ti je najbolje otići u tele2 ili VIP i isprobati modele... onda vidiš koja je razlika i koji ti bolje paše.

Ako ipak hoćeš mišljenje evo ga:

HTC je zvučnije ime (s njim si veča faca), brže se update-a, ima bolji touchscreen i vražji sence koji nemam pojma kaj radi!

LG ima malo bolji proc, sve aplikacije brže vrti (neke manje, neke više) i ljepše izgleda.

pa ti procijeni kaj ti treba.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
max1919 kaže...

HTC je zvučnije ime (s njim si veča faca), brže se update-a, ima bolji touchscreen i vražji sence koji nemam pojma kaj radi!

LG ima malo bolji proc, sve aplikacije brže vrti (neke manje, neke više) i ljepše izgleda.

Za HTC ne bi rekao da si snjim veća faca, jer nitko nema pojma za njega, moj frendovi u elektrotehničkoj školi su prvi put čuli za HTC kad sam kupio desire-a. Što se update-a tiče tako ovisi kako koji modeli(recimo desire je dobio 2.2 niti mjesec dana nakon službene google-ove objave) tako da je za mene brzo, dok je hero čekao godinu dana za 2.1...

Uglavnom koriste kapacitivne ekrane ali opet sve ovisi o ukusu pa se nemože reći da li je bolji(i HTC ovi nemaju true-multitouch ekran) Što se tiče sense-a bi ti skraćeno mogli reći cijeli paket programa koji ti pojačavaju android sustav. Od samog glavnog sučelja do poboljšanih programa za slike,video, muziku, kontakte, i društvene mreže. Meni je njegovo sučelje upočetku bilo odlično, ali sad sam ga zamjenio sa launcherpro sučeljem koje je po meni 5x bolje(probaj ga na svom mobu ako ti podržava, traži launcherpro na marketu, besplatan je) ali zato aplikacija za galeriju puno bolja od originalne androidove(puno brža i jednostavnija).

Izgled opet stvar ukusa...

Stoja
16 godina
odjavljen
Perkan777 kaže...

Hero ili Optimus?

I mene muči to , mislim da je Hero malo bolji (meni barem po dizajnu) , mislim uzet rabljeni mob za 1000 kn pa me zanima da li se isplati dat 400 kn više i uzet hero-a?

14 godina
Gigimon kaže...
To je bila testna faza;-). Vidio sam da je dobar pa cu si ga onda i ja uzeti,samo da se rijesim arene

jel ti bolja Arena ili Gt540?

16 godina
odjavljen
alengrosevic kaže...
Gigimon kaže...
To je bila testna faza;-). Vidio sam da je dobar pa cu si ga onda i ja uzeti,samo da se rijesim arene

Koliko sam čitao po netu sam vidio da se ljudima arena dosta restarta , blokira , blesira te da ekran crkava itd itd...

Optimusa svi dosta hvale ...

To je samo moje mišljenje iako nisam uživo vidio niti jedan od ta dva moba

Naravno Gigimone očekujemo i tvoje mišljenje

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 18:02 (Kordy).
15 godina
neaktivan
alengrosevic kaže...
Gigimon kaže...

Pa gt540 naravno, ima jači proc, ne ruši se (jednom u 2 mj, ako i toliko), ima android, multitasking... nemoj uzimati   arenu nikako.  Namigiva

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
14 godina
LG GT540 Optimus

evo, uzeo sam danas GT540 i dojmovi su mi izvrsni. Jest da malo djeluje plasticno, ali mob je brz, fantastican prikaz slike, wireless, navigacija i vrlo izdrzljiva baterija, izvrsna kupnja. K tome ima brdo aplikacija za android, jednostavan best buy (gledao sam u tele2 produljenje pretplate na 12 mjeseci uz potrosnju 100 kn mjeseco) do 900 kuna. Eto moram se s njime jos malo bolje upoznati da bih mogao reci neke dojmove, no ovako, u prvih 2-3 sata, jednostavno izvrstan mob!

Cool

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
alengrosevic kaže...

evo, uzeo sam danas GT540 i dojmovi su mi izvrsni. Jest da malo djeluje plasticno, ali mob je brz, fantastican prikaz slike, wireless, navigacija i vrlo izdrzljiva baterija, izvrsna kupnja. K tome ima brdo aplikacija za android, jednostavan best buy (gledao sam u tele2 produljenje pretplate na 12 mjeseci uz potrosnju 100 kn mjeseco) do 900 kuna. Eto moram se s njime jos malo bolje upoznati da bih mogao reci neke dojmove, no ovako, u prvih 2-3 sata, jednostavno izvrstan mob!

Cool

Drago mi je što ti se sviđa, sad baterija bi mogla biti malo bolja, ali kaj je tu je...Belji se

15 godina
protjeran
LG GT540 Optimus

Mozda bih mogao uzeti njega umjesto Heroja.Stvarno neznam.HTC HERO za 1600 kn ili LG Optimus za 1000 kn?

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

kako se to cudo spaja na komp? pa poludio sam vise!! naucen na sonyericsson, samo spojis i vec si na kartici gore. Ovaj mob spojis, prvo ne nadje drivere i unknown device. onda skidaj bog te pitaj neki assistant sa lg.com stranice pa hebada s njime. i konacno nadje mob, kaze najnoviji firmware gore ali nikako da pristupim kartici. kako da to uspijem? zahvaljujem!

15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
lol
pa stvar je ista, spoji mob na komp, uzmi mob i na njemu odi pod obavjesti, tamo imas opciju prebaci (ili tako nesto), to kliknes i sve radi.
jako podsjeca na spajanje sa symbian uiq
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

thnx! ma hebo ih, pa kako su to zbunjujuce napravili... vec sam mislio da sam lud  Smijeh

15 godina
neaktivan
alengrosevic kaže...

thnx! ma hebo ih, pa kako su to zbunjujuce napravili... vec sam mislio da sam lud  Smijeh

ma mene to nije smetalo jer sam bio naučen na Sonny-ericssonov UIQ (prošli mob mi je bio P1), gdje je situacija bila isto tako riješena.  Namigiva

16 godina
LG GT540 Optimus

Ja također razmišljam o ovom mobu umjesto heroa.

Možda vam je čudno ali ovaj tip ekrana mi više paše nego herojev, a čujem da je ovo i jedan od najbržih androida.

Meni se čini dobro jer volim igre na mobu, a ovdje sve leti koliko sam vidio na jutubi.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
LG GT540 Optimus

Ja sam se dvoumio između heroa i optimusa ali sve sam više siguran da uzimam optimusa jer je 500 kn malo previše a optimus je također dobar mob tako da...

0 0 hvala 0
15 godina
max1919 kaže...
power_user kaže...z

Pa nije u pitanju pulse nego optimus... I još jednom ću reči isto: svako će reči da je njegov mob bolji, tako da ti je najbolje otići u tele2 ili VIP i isprobati modele... onda vidiš koja je razlika i koji ti bolje paše.

ups, mislio sam napisati optimusŠutim

Apple rulz!!!
14 godina
neaktivan
E postao sam ponosni vlasnik optimusa,arena prodana i uzet on. Razlike izmedju ta dva modela? Hm ima puno. Mobiteli su super, zadovoljan sam bio s arenom ali cu biti zadovoljniji s optimusom. Arena je kvalitetnija po izradi, cvrst je ne bojim ga se stisnuti dokle je optimus nekako "njezniji". Ne kazem da nije cvrst ali je arena robusnija bila. Za operativni sustav nemam nesto puno reci. ANDROID - s-class. I resetirao se i blokirao i neznam vise sta vec, ali mi nije to smetalo. I arena je super mob i optimus. Da je na areni bio android nikad ga nebi mjenjao.
15 godina
neaktivan
RE: [Recenzija] max1919: LG GT540 Optimus
max1919 kaže...
Evo prije par tjedana sam nabavio ovaj mobitel i odlučio napisati kratku recenziju.

Evo ti jedno Hvala za trud Namigiva

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Ja jos nisam odlucio koji mob kupujem. A evo sada mi se i optimus pocinje svidjati... :)

Sada razmisljam o Nokijiama C6,5800XM i Lg optimus.

Ali prije svega toga treba da prodam c905

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

OPTIMUS OPTIMUS !  ! ! 

15 godina
neaktivan
RE: [Recenzija] max1919: LG GT540 Optimus
stevan94 kaže...
max1919 kaže...
Evo prije par tjedana sam nabavio ovaj mobitel i odlučio napisati kratku recenziju.

Evo ti jedno Hvala za trud Namigiva

ah, fala, ma nažvrljao sam tamo svašta, mislio sam napisati kratki osvrt, ali ispalo je....  Smijeh

15 godina
protjeran
LG GT540 Optimus

Ako ga kupim jelima negdje za skinuti neki browser koji ima flash ili nesto slicno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
hm, pa mene to nije mucilo jer youtube radi, a u 10 mj dolazi update u kojem bi trebao biti podrzan flash (android ver. 2.1)
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
max1919 kaže...
hm, pa mene to nije mucilo jer youtube radi, a u 10 mj dolazi update u kojem bi trebao biti podrzan flash (android ver. 2.1)

Jedna od najvecih stvari koja me odvlaci od kupnje uredjaja je ekran i sto nema multi touch.

BTW jel ima dosta aplikacija i igara za njgea?

15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
da, zivio android!
ima par tisuca programa na marketu + jos na netu mozes naci dodatne.
ugl. isto ko i na ostalim android-mobovima.
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
LG GT540 Optimus

jedva čekam nadogradnju za 2.1 Smijeh

If You Ain't Outta Control, You Ain't In Control. My life DRIFT' S around cars

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
ček... sad meni neš nije jasno, koji android podržava FLASH? 2.1 ili 2.2 neki me ljudi uvjeravaju u 1. neki u 2.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
max1919 kaže...
ček... sad meni neš nije jasno, koji android podržava FLASH? 2.1 ili 2.2 neki me ljudi uvjeravaju u 1. neki u 2.

kako na kojem mobitelu, neki dobe nadogradnju za 2.1 sa flashom a neki bez, sa 2.2 bi trebao bit

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice