HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 740.991
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
16 godina
Re: HTC One X
cod2playahhh kaže...
steve90 kaže...

Ne razumijem ovo nije na sredini {#}. Kako to misliš?

kad slikas, slika ti nije na toj strani.

Misliš na onaj zrcalni efekt, koji nije prisutan sve dok ne uslikaš?

16 godina
neaktivan
steve90 kaže...
cod2playahhh kaže...
steve90 kaže...

Kakav efekt? pa poslikaš i slika ispadne isto i sa stražnjom kamerom. 

ja ga ne kužim kaj nije na sredini?

hobi:moj-android.net
16 godina
nsoul kaže...
steve90 kaže...
cod2playahhh kaže...
steve90 kaže...

Kakav efekt? pa poslikaš i slika ispadne isto i sa stražnjom kamerom. 

ja ga ne kužim kaj nije na sredini?

Probaj uslikati sebe i onda odi brzo u galeriju i vidjeti ćeš da se slika zrcali (barem kod mene), ali slažem se da ispadne isto kao i sa zadnjom kamerom.
Ni ja još uvijek ne kužim što to njega muči :D

13 godina
neaktivan
HTC One X

Evo ja taman zvao SZK T-Mobile da ih pitam kako to nemaju vise u ponudi HTC One X, a on odgovara da ga vise nemaju i nece ga vise biti. A na moje pitanje dali ce onda doci One X+, on odgovara da hoce u 12. mj.

Ako je to tako, jer vise nista nemozes vjerovat sta ovi pricaju, jer i sami nemaju pojma sto govore. Onda je to odlicno jer sam namjerno cekao da vidim kad ce se pojavit. I sad ga uziman sigurno uz produzenje preplate. Ako ovako bude, odlican potez od T-Mobile, jer sam mislio da ce ovaj uredaj kao i nadogradnja sa Sensationa na XE biti samo u slobodnoj prodaji. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ekipa pitanjce. Da li ste imali problema da,ukoliko otvorite app ili browser ili nesto drufo u fill screen, prilikom dodira na home tipku, home screen stoji na loading i treba mu neko vrijeme da dodje sebi. Da li je problem u nekoj od instaliranih app-ova, previse orvorenih app-pva ili nesto trece?
Hvala unaprijed na odg
CARPE DIEM
14 godina
protjeran
HTC One X

Vidim da imate losa iskustva s Agramom, naime meni su stavili bez ikakvog objasnjenja novu maticnu sa 32GB, a stara je imala 16GB. Nije da se bunim, al je lako moguce da naprave nekome obrnuto. Bas su majstori.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nsoul kaže..

Onda mora da je kod tebe neki problem, i ovisi koji update imaš. Meni je nakon JB dok sam imao stock ICS bilo tih problema, ali to se s jednim updateom ispravilo. I od onda je ok.

To je problem do sensea.Valjda imam previše widgeta pa treba da se učitaju..A i restore na tvorničke postavke rješava problem.

Nikad mi se ovo nije dogodilo, u pola godine koliko ga imam. Možda je do neke aplikacije? jer drugo mi ništa ne pada na pamet.

To mi se događa zbog toga kad imam u hlačama mob,onda kad se sagnem da slučajno stisnem power button pa se restarta.A i dalje nisam mogao nać rješenje za to.

Na koje widgete misliš u notification baru? Misliš za GPS, WIFI, 3G, osvjetljenje...? To nisam nikad na htcu vidio, jedino u obliku MODa:

Kvaliteta mobitela Kvaliteta mobitela
 A to ide samo uz root. Ti widgeti dolaze sa sensom ali su po defaultu isključeni, nemam pojma zašto.

Čekaj pa to nije stock?

Bratić mi ima Htc Evo 3d i ima te widgete,ja sam mislio da je to bez roota,a i on nema rootan mob.

Prašinu koja uđe u zvučnik ne možeš nikako vidjeti, vjeruj mi. Ti valjda misliš na onih 5 konektora sa strane? to su konektori za dock a ne zvučnik. Zvučnik je ono ispod Beats Audio loga.

Znam dobro gdi je zvučnik i baš unutra ulazi prašina,stavim sliku.Pa ti konektori su za nfc!?Imam ih 3 ispunjenih.

Ja sam svoj izgrebao oko 1cm u desnom gornjem kutu, na način da sam stavio u isti žep one x i ključeve i sjeo u auto, i ključevi su se stisnuli na ekran i ogrebali ga.

Loše za high end mobitel..

Da loše,meni je par puta nenamjerno opao s 1m s kreveta na drveni pod i vidiš sliku kak se potrgao.

Meni je par puta pao, i nema ni ogrebotine, mogu ga poslikat ako treba. Ja imam bijelog.

Ja isto dosta pazim,nemam zaštitu zato kaj mi je žal kupovat ove jeftine kineske,a fancy kućišta su preskupa od renomiranih firmi.

Ovo ne kužim, za mjenjanje kamera? pa svaka aplikacija koju koristiš ima u sebi tipku za promjenu kamera sa zadnje na prednju i obrnuto.

E to nema, dobro bi došlo, ali ionak kad slušam radio  , ekran je isključen, pa kad ga uključim na lockscreenu je widget za radio.

Isto neznam zakaj to nisu postavili,evo gs2 ima.

Nije ni desire ni evo 3d imao widgete, jedino ako si imao rootan uređaj i instaliran mod za njih.

Kakav zastupnik? imam uređaj i prezadovoljan sam, i siguran sam da bude idući opet htc.

A to kaj nema widgeta, neću reći da nije potrebno, svakom nekaj drugo treba. ja čekam da dođe mod za JB i sensse 4+ da opet dobijem widgete u notification.

Mob je oko evo 3+ mu dajem,jednostavno ima previše mana za high end uređaj(kvaliteta,ekran loše zaštićen,baterija,nema micro sd..)
Evo recimo gs3 je odličan mob,imaš sve od dobrog sofvera(smart stay,touchwiz ux...)bolja kvaliteta,bolja kamera,izmjenjiva micro sd..
Evo one x ima bolji ekran,sense je stvarno fenci i lijepo sučelje,ima dosta lijepih stvari,ali ipak je slabiji od sg3 na goov svim poljima.
Evo prognoza isto fenci,baš su to lijepo napravili,lijepo sučelje,prognoza po satima,isto lijepo ukomponirano i organizirano sučelje(evo aplikacija glazba-intergracija s soundhondom i radio..)

Prašina u zvučnicima Prašina u zvučnicima
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 11:47 (jpelko2).
16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
Ekipa pitanjce. Da li ste imali problema da,ukoliko otvorite app ili browser ili nesto drufo u fill screen, prilikom dodira na home tipku, home screen stoji na loading i treba mu neko vrijeme da dodje sebi. Da li je problem u nekoj od instaliranih app-ova, previse orvorenih app-pva ili nesto trece?
Hvala unaprijed na odg

ekipa ima tko slicnih problema?

Ako kome treba poklanjam mu case, dosao mi nillkin prije njega pa mi sad ne treba, nekoristen

kome treba nek se javi u pm 

CARPE DIEM
13 godina
odjavljen
simeparanoja kaže...
simeparanoja kaže...
Hvala unaprijed na odg

Ako kome treba poklanjam mu case, dosao mi nillkin prije njega pa mi sad ne treba, nekoristen

Pregledaj si widgete koje imaš postavljene te koji ti se programi vrte u pozadini. Puno toga utječe na Sense,pogotovo ako nije kompatibilno s njime.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
16 godina
neaktivan
HTC One X

widgeti appy geek, news republic, music player, time/weather i kalendar, ostalo su sve ikone

hm mozda appy geek, ali evo prije jučer navečer sam uninstallira dolphin HD browser i zasad sve ok, nadam se da bude i dalje :)

hvala pranja

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 23:39 (simeparanoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
simeparanoja kaže...

widgeti appy geek, news republic, music player, time/weather i kalendar, ostalo su sve ikone

hm mozda appy geek, ali evo prije jučer navečer sam uninstallira dolphin HD browser i zasad sve ok, nadam se da bude i dalje :)

hvala pranja

Nema na čemu.

Samo sve provjeri pa javi-ako treba da ti još dam koji savjet. ;)

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
13 godina
HTC One X

kada smo kod appy geeka, meni je MOZDA napravio jedan problemcic. naime, nakon njegove instalacije i malo koristenja prvi put mi se dogodilo da je mobitel zablokirao, i to tako zablokirao da ne mozes ekran upaliti niti da se puni kada ga stavis na punjac. nakon kratkog shit bricksa nasao sam onu foru da se drzi power tipka 10 sekundi pa se resetirao i sve je ok. mozda je krivac, a mozda i nije, ali problem se dogodio 2 sata nakon njegove instalacije. vrti se viperov rom sa faux kernelom s kojima do tada nisam imao ama bas nikakvih problema, niti jedno smrzavanje niti jedan force close

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nsoul kaže...
marxone kaže...

nsoul gdje vidim tu verziju na mobu, stavio bi arhd

koji arhd?

EDIT: mislim koju verziju?

to sam dao frendu da napravi , verzija 13.0 i reko je da ide stock kernel mada sam ja htio faux, {#}

jel to ok sta je napravio?

https://www.dropbox.com/s/ve15rl209z81td1/Screenshot_2012-11-03-23-22-22.png

https://www.dropbox.com/s/ac0amgr7vh19bfv/Screenshot_2012-11-03-23-22-29.png

https://www.dropbox.com/s/r54llgivtz70lcb/Screenshot_2012-11-03-23-22-34.png

16 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...
nsoul kaže..

To je problem do sensea.Valjda imam previše widgeta pa treba da se učitaju..A i restore na tvorničke postavke rješava problem.

Nije ti to do widgeta, to je bio bug u sensu. Ja ih imam dosta i ne događa mi se to. Valjda je bug ispravljen.

Čekaj pa to nije stock?

Bratić mi ima Htc Evo 3d i ima te widgete,ja sam mislio da je to bez roota,a i on nema rootan mob.

Nije stock, to se instalira tek kad imaš root. A možda je htc na nekim modelima tu opciju uključio, nisam siguran, ne mogu ti reći. Ali znam da opcija postoji, samo ne znam iz kojeg razloga je isključena.

Znam dobro gdi je zvučnik i baš unutra ulazi prašina,stavim sliku.Pa ti konektori su za nfc!?Imam ih 3 ispunjenih.

Ti konektori su za dock: onaj kućni ili za auto.

Da loše,meni je par puta nenamjerno opao s 1m s kreveta na drveni pod i vidiš sliku kak se potrgao.

Evo jučer navečer mi je ostao u žepu hlača i kad sam ih stavljao u ormar pao je na pločice i ni ogrebotine. Valja ovisi kak padne. Ali do sad bez problema.

Ovo ne kužim, za mjenjanje kamera? pa svaka aplikacija koju koristiš ima u sebi tipku za promjenu kamera sa zadnje na prednju i obrnuto.

Ovo i dalje ne kužim.

Mob je oko evo 3+ mu dajem,jednostavno ima previše mana za high end uređaj(kvaliteta,ekran loše zaštićen,baterija,nema micro sd..)
Evo recimo gs3 je odličan mob,imaš sve od dobrog sofvera(smart stay,touchwiz ux...)bolja kvaliteta,bolja kamera,izmjenjiva micro sd..
Evo one x ima bolji ekran,sense je stvarno fenci i lijepo sučelje,ima dosta lijepih stvari,ali ipak je slabiji od sg3 na goov svim poljima.
Evo prognoza isto fenci,baš su to lijepo napravili,lijepo sučelje,prognoza po satima,isto lijepo ukomponirano i organizirano sučelje(evo aplikacija glazba-intergracija s soundhondom i radio..)

Ja mu dajem ajd -5. Kvaliteta odlična, polikarbonat radi svoj posao.Ekran loše zaštićen? pa svi imaju ekran na taj način.

Po meni je sense puno bolji od TW na s3, možda ima TW neke dodatne stvari poput tog smart stay-a i sličnih... ali to mi ne fali na sensu jer ionako kad gledam video ekran se ne gasi, ili kad surfam ionak skrolam pa se ne gasi, tak da mi to nije veliki minus. 

Slabiji? misliš hardverski? procesor je punoi bolji, da, ali nije mi cilj radit benchmarke i hvalit se time, ali i tegra 3 radi svoj posao kako treba.

Možda je prednost s3 bolja crna boja koja je izraženija...

Kamera? pa tu su negdje.

Ali minus one x dajem zbog nedostatka sd kartice. eto, dobro bi došla, ali ja još nisam uspio ni ovo  napunit kaj imam na uređaju.

Meni je one x predobar uređaj, uz sense 4+, i jb , nemam kaj  više tražiti.

simeparanoja kaže...
simeparanoja kaže...
Hvala unaprijed na odg

Bug u sensu, i meni se to događalo

Faux ne znam dal ima za JB romove, ima nekih kernela ali znam da imaju problema s JB.

Po meni bi bilo bolje da si stavio maximus, puno je stabilniji rom i prije dolaze nadogradnje, jer maximus je bio prvi JB rom, tek su kasnije ostali počeli kuhati

16 godina
neaktivan
HTC One X

nsoul, kad kazes da ti se događalo, imas rjesenje za problem?{#}

P.S. cover rezrerviran, ode sutra u Dalmaciju 

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 13:01 (simeparanoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One X

uglavnom sad mi na android hd 13.0 ne radi usb storage. tj. nade ga al cijelo vrijeme kao nesto ucitava?!?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

koji jb rom preporučate? ali da radi sve na njemu šta će mi rom na kojem nemam sve mofucnsti

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

nsoul, kad kazes da ti se događalo, imas rjesenje za problem?{#}

P.S. cover rezrerviran, ode sutra u Dalmaciju 

nemam, jer moraš pričekat update da se to riješi. Ja sam riješio s JB romom. A možda ima neki update prije toga koji to riješava, nisam siguran

marxone kaže...

uglavnom sad mi na android hd 13.0 ne radi usb storage. tj. nade ga al cijelo vrijeme kao nesto ucitava?!?!

Ne radi, jer se kod JB na htcu ne koristi klasični usb storage nego MTP, koji je AOSP android dobio na ICSu. Sad ti ga prepoznaje ko media player

zelenbic kaže...

koji jb rom preporučate? ali da radi sve na njemu šta će mi rom na kojem nemam sve mofucnsti

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601543

radi sve i nemam problema s njim

13 godina
Pranja kaže...
simeparanoja kaže...
simeparanoja kaže...
Hvala unaprijed na odg

Pregledaj si widgete koje imaš postavljene te koji ti se programi vrte u pozadini. Puno toga utječe na Sense,pogotovo ako nije kompatibilno s njime.

Nisam siguran kakve su postavke (default) za LMK, proguglaj to. Izbjegavam koristiti home tipku osim ako se ne vracam ponovno u taj program.

Imas odredjeno koliko ce programa ostati u backgroundu i koliko dugo i koliko memorije zauzmu prije nego ih android system ubije, tj ugasi..

Tako da, desava ti se sense restart, reload. Probaj uci u task manager, ubiti neke aplikacije i onda stisni home.

Jel custom rom ili oridjidji ?

Svakako pogledaj logcat. <- svi termini poznati guglu. Ako ne uspijes pm'aj

ja
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 19:53 (bender_007).
16 godina
neaktivan
HTC One X

sry nisam siguran sta je LMK?

maknuo sam dolphin i evo otad mi se ne javlja. Ako bude opet instalirm logcat pa cemo vidjeti sta ima u logu

hvala

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Imam par pitanja

Vi koji ste root-ali, dal osjetite ubrzanje u svakodnevnom korištenju s nekim custom ROM-om, dal vam se produžilo trajanje baterije?
U slučaju da trebam garanciju, dal ona vrijedi ako naknadno zaključam bootloader i stavim stock ROM?
15 godina
HTC One X

na ics mi je normalno funkcioniralo, sad s ovim ROM-om nece, kako najlakse onda recimo stavljati na njega filmove, podatke itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
simeparanoja kaže...

sry nisam siguran sta je LMK?

maknuo sam dolphin i evo otad mi se ne javlja. Ako bude opet instalirm logcat pa cemo vidjeti sta ima u logu

hvala

Low memory killer. Instaliraj terminal emulator i  -> link

Ja sam na sensationu ali vi na hox imate 1 giga pa gledam bas..

ja
14 godina
HTC One X

Makar je ovo tema o HOX-u, ovo je vijest vezana na/za HTC pa da ju dodam, i neka se zna, kada sam ih prije nekoliko mjeseci {#} ali do daske, oni su kaomene jednostavno {#}, opet do daske, a sada kada se objavljuju ovakve vijesti, neka se sada kuha grah u loncu, neka im neka ga!!!!

LINK;  http://www.gsmarena.com/htc_unveils_october_revenues_q4_not_starting_off_well-news-5047.php

Ne kažem da bih ja od HTC brenda napravio SUPER DUPER nešto, ali sam im pokušao ukazati kako trebaju ipak malo puno više pokazati entuzijazma u radu sa ljudima koji kupuju mobove HTC brenda, a i da porade na dizajnu, veličine dijagonale displaya, puuuuuuno povećaju kapacitet memorije moba, pa makar su i napravili HOX+ i makar planiraju 5 inča mob sa 1080p rezom, čini mi se da polako gube sapu u utrci za trećeg na svijetu, eh da {#} !!!! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Makar je ovo tema o HOX-u, ovo je vijest vezana na/za HTC pa da ju dodam, i neka se zna, kada sam ih prije nekoliko mjeseci {#} ali do daske, oni su kaomene jednostavno {#}, opet do daske, a sada kada se objavljuju ovakve vijesti, neka se sada kuha grah u loncu, neka im neka ga!!!!

LINK;  http://www.gsmarena.com/htc_unveils_october_revenues_q4_not_starting_off_well-news-5047.php

Ne kažem da bih ja od HTC brenda napravio SUPER DUPER nešto, ali sam im pokušao ukazati kako trebaju ipak malo puno više pokazati entuzijazma u radu sa ljudima koji kupuju mobove HTC brenda, a i da porade na dizajnu, veličine dijagonale displaya, puuuuuuno povećaju kapacitet memorije moba, pa makar su i napravili HOX+ i makar planiraju 5 inča mob sa 1080p rezom, čini mi se da polako gube sapu u utrci za trećeg na svijetu, eh da {#} !!!! 

Oni uspoređuju ovu godinu kad imaju 5 uređaja i prošlu kad su ih imali 15. normalno da je mala dobit.

No mogu oni bit i deseti proizvođač mobitela, ali za mene je jednom htc , uvijek htc. barem za sad.

kaj se kvalitete , dizajna i softvera tiče.

14 godina
nsoul kaže...
ATJLučko kaže...

Oni uspoređuju ovu godinu kad imaju 5 uređaja i prošlu kad su ih imali 15. normalno da je mala dobit.

No mogu oni bit i deseti proizvođač mobitela, ali za mene je u jednom barem za sad.

kaj se kvalitete , dizajna i softvera tiče htc , uvijek htc.

Slažem se sa tvojim, malo prerađenim od mene odgovorom, ali je generalno njihova politika, je ipak je jako čudna, ponavljam, pogotovu sa upadteima SW-a, a to što su se skulirali na samo "nekoliko" modela, to je samo jedan poveliki pozitivan korak, a da bi učinili nešto još više, za to treba a barem 60% mijenjati generalno u sistemu!!!!

ATJ Lučko
16 godina
HTC One X

Ja iako sam rekao poslije Desire-a da se mičem od HTC-a, kada je došao HOX opet sam ostao na njihovoj strani. Ali ljuti me to što toliko kasne za konkurencjiom što se tiče update-ova. Čekamo taj JB predugo. Da je One S u pitanju, ne bih ništa rekao, ali kada sam kupovao One X, očekivao sam malo bolju podršku.  Nakon što sam dao toliko novaca za njihov uređaj (kao i svi vi) očekujem da misle malo na nas, mislim da ću dobro razmisliti o zamjeni kada se Nexus 4 pojavi kod nas.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
steve90 kaže...

Ja iako sam rekao poslije Desire-a da se mičem od HTC-a, kada je došao HOX opet sam ostao na njihovoj strani. Ali ljuti me to što toliko kasne za konkurencjiom što se tiče update-ova. Čekamo taj JB predugo. Da je One S u pitanju, ne bih ništa rekao, ali kada sam kupovao One X, očekivao sam malo bolju podršku.  Nakon što sam dao toliko novaca za njihov uređaj (kao i svi vi) očekujem da misle malo na nas, mislim da ću dobro razmisliti o zamjeni kada se Nexus 4 pojavi kod nas.

Da, apdejtovi su im banana. Ali ajde biti će ovaj mjesec sigurno. 

16 godina
neaktivan
HTC One X

nadogradnje su uvjek bile problematične kod HTC ... predugo ih se treba čekat

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Damok kaže...

Da, apdejtovi su im banana. Ali ajde biti će ovaj mjesec sigurno. 

Imaš nekakav pouzdan izvor?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice