HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 740.998
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
16 godina
Re: HTC One X
Kill Frenzy kaže...

može li se dodat još jedan panel,screen na hox.po defalutu ih ima sedam a još koji bi mi dobro došao :D

Instaliraj si Apex launcher. Ako hoćeš mogu ti na pm dati link od pro verzije {#}
Ja na njemu imam 7 trenutno i upravo sam probao dodati još jedan i može (9 je maksimalan broj)

16 godina
neaktivan
steve90 kaže...
Kill Frenzy kaže...

može li se dodat još jedan panel,screen na hox.po defalutu ih ima sedam a još koji bi mi dobro došao :D

Instaliraj si Apex launcher. Ako hoćeš mogu ti na pm dati link od pro verzije {#}
Ja na njemu imam 7 trenutno i upravo sam probao dodati još jedan i može (9 je maksimalan broj)

a ili bez apex-a?

kod mene po defaultu, bez "dodataka" samo 7

CARPE DIEM
16 godina
HTC One X

jok :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Bez apexa ne. Ja sam isto bio u početku skeptičan, ali sada mi je stvarno fora. Staviš svoje ikone, overscroll effect, drugačiji app list. Po meni stvarno super.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 13:28 (steve90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One X

ma da al da ti 7 nije dosta....

ja gledam kako cu maknuti koji :)

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

iznenadjen sam kako dobro funkcionira wifi hotspot u kombinaciji sa laptopom.gledam videose na jubitou bez problema. signal je do pola "H"

i ne troši bateriju tj jako malo

:D evo baš pičim world of tanks online preko hotspota

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 1:44 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Pa koliko imaš prometa na mobilnom internetu (dostupnog)?

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 7:56 (steve90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Ja isto koristim mob kao hotspot na faxu,imam tarifu Extra total s s 512 mb po punoj brzini,a nakon toga Gprs brzine,jednostavno poludiš kad to koristiš,al sam onda vidio da se može uzet par opcija na preplati.Onaj Instant internet opcija,po kojoj dobiš 20gb za 10kn,ali traje samo jedan dan.Ja sam to sve iskoristio..Jednostavno stavim par torrenta na skidanje i youtube videi na full hd.A brzina je hspa,oko 800 kbit.A najbolje je to da se mob uopće ne grije(dobro zima je sad),i još je na punjaču.

16 godina
jpelko2 kaže...
steve90 kaže...

Ja isto koristim mob kao hotspot na faxu,imam tarifu Extra total s s 512 mb po punoj brzini,a nakon toga Gprs brzine,jednostavno poludiš kad to koristiš,al sam onda vidio da se može uzet par opcija na preplati.Onaj Instant internet opcija,po kojoj dobiš 20gb za 10kn,ali traje samo jedan dan.Ja sam to sve iskoristio..Jednostavno stavim par torrenta na skidanje i youtube videi na full hd.A brzina je hspa,oko 800 kbit.A najbolje je to da se mob uopće ne grije(dobro zima je sad),i još je na punjaču.

Znači platiš 10kn tih 20Gb i moraš ih potrošit u jednom danu?

17 godina
neaktivan
steve90 kaže...
jpelko2 kaže...
steve90 kaže...

Znači platiš 10kn tih 20Gb i moraš ih potrošit u jednom danu?

Da.Ali imaš još jednu opciju  Instant Internet mjesečna opcija s 1gb za 35kn.Ja si ovo uzmem 1-2 do mjesecu.Ionak mi je preplata oko 70kn(s rad. frenkvencijom i uspostavom poziva.

16 godina
HTC One X

Ne kažem da je nemoguće napraviti 20gb u jednom danu i da je loša opcije, samo po meni je to malo bezveze. Ja imam 1gb mobilnog interneta i onda mi se smanjuje brzina, ali do sada sam napravio mislim nekih 800mb maksimalno.

Što mislite, jel više bateriju troši surfanje preko mobilnog interneta, ili da sam spojen na wifi mrežu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One X

el ima kaj novoga oko nadogradnje na JB?

Darth Vader
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
malo zaigrano dijete kaže...

el ima kaj novoga oko nadogradnje na JB?

Danas je krenila u Aziji JB nadogradnja.

link s XDA foruma

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 0:23 (assassin.st).
16 godina
neaktivan

Nema se tu što mislit, činjenica je da WiFi manje troši.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
HTC One X

"This is good news for all HTC One X and One S users although HTC hasnt said a word about a global JellyBean rollout yet."

Nekako mi se čini da nećemo baš dočekati JB kroz nekoliko dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Ne kažem da je nemoguće napraviti 20gb u jednom danu i da je loša opcije, samo po meni je to malo bezveze. Ja imam 1gb mobilnog interneta i onda mi se smanjuje brzina, ali do sada sam napravio mislim nekih 800mb maksimalno.

Što mislite, jel više bateriju troši surfanje preko mobilnog interneta, ili da sam spojen na wifi mrežu?

Stavim hotspot preko moba i surfam i skidam na laptopu.Vjeruj lagano se može 20 gb potrošit.

Evo neka normalna stranica par mb,neki članak isto tako..Idem si pogledat na youtube video od 1 sat,preko 1gb u 720p(a gdje ćeš u 1080p,ne stavljam u full hd je mi uopće nema razlike na laptopu,dok na monitorima s full hd rezolucija se dobrano vidi razlika.Na 720p vidim piksele.)

Evo recimo sezona jedne serije 720p 20gb,ne podnosim slabije kvalitete.{#}

Evo par stvari koje mi smetaju na One x.

Prvo baterija,od s2 je bolja,ali s2 je imao izmjenjivu kao i micro sd(makar imam 32 gb ali nikad dosta prostora,ko da sa ograničen)da se vratim na bateriju,nije loša ali preslaba u odnosu na iphone 4.A kako tek mobilni net ždere to je stvarno katastrofa.

Drugo Sense,sad su na ovoj verziji dosta toga popravili,nekak je čišči,ali mi neke stvari smetaju.

Prvo drugi start,mob se relativno brzo upali i dođe na lock screen-ispod 20sek. ali se kad uđem u njega preko lock screena ide "učitavanje"i onda moram čekat pola minute nek mi se svi widgeti upale.

Drugo fck Home screeni ja postavim default home screen i onda kad  ga ugasim i ponovo upalim,onda mi prebaci def. home screen na drugi home screen!Isto mi doda 7 screena(ak si ja postavim 4 samo,on ih sam doda)i još mi se negdje to događa,već zaboravio..

Neke stvari isto tak u Sensu zajebavaju,evo recimo u chromeu mi zna zalagat,neznam stvarno kaj je to.

Nema WIIDGETA U NOTIFICATION BARU!Mislim stvarno,bez komentara,onda sam si ih postavil na home screen,ipak nešto ok...xd

Sve ostalo ok na senseu,fancy sučelje s 720p ekran baš zgodno za gledat..a kamoli na youtubeu 720p videe.

Kvaliteta uređaja-od 5 ja bih mu dao ocjenu 2,lijepo izgleda zadnja stran,baš onak čvrsto(pogotovo kad nije baterija izmjenjiva).

Evo popis problema koje imam s kvalitetom moba-1.tam gdje su zvučnici ulazi prašina,nije lijepo za vidjet.

2.Ekran nije baš gorila glass,lagano se može ekran izgrebat.

3.Jednostavno previše se guli i trga kad pada,evo recimo pad na pod evo jedna krhotina i to je dosta više nego recimo kod iphona.Budem sliku pokazal kak se mob lako trga.

Nisam ga namjerno bacao,jednostavno puno koristim i onda se zna dogodit  da opadne.

I još neke sitne stvari u sistemu,koje će se riješit s Jb.Evo recimo toggle za mjenjanje kamera,widgetu notification centru za radio,isto tak da mogu zamjenit pjesme ispred nazad isto tak u notification trayu..I brdo malih problemčića.

Zato i SG3  košta 500 kn,jednostavno više nudi,ali ovaj isto nije loš.

Prodo gs2 i uzeo za 250 više ovaj mob.Hehe.Ima dosta budala.

14 godina
neaktivan
HTC One X

@jpelko2

Widgetsoid je prava aplikacija za tebe ;) Imas free na play storeu ...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

@jpelko2

Prvo ako je desire ili evo 3d imao  widgete,onda može i top uređaj 2012 godine.

Ne odgovara mi izgled te aplikacije,a i stavio sam si widgete na početni ekran.

Na Evo 3d je baš lijepo složeno.

Sad bude vjerojatno nsoul rekao da to nije potrebno,kad već je on zastupnik od htc-a.

14 godina
HTC One X

Jel zna netko kako vidjeti status slanja e-maila, na ajfonu mi to bilo zdravo za gotovo, a ovdje nemam pojma jel on salje ili ne salje...

Nekad samo nakon par minuta baci ikonu da nije uspio poslati. 

Postoci bi dali uvid u postupak slanja.

Nadam se da su to rijesili u JB?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa Android pokuša nekoliko puta, pa te obavijesti da nije uspio, ako je uspio, ne dođe ti ništa i to je to. Nema se tu što rješavat.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
HTC One X

Pogledas jel u poslanima ili nije.

Kad kazes "mail" mislis na mail aplikaciju, gmail apliaciju, k9, kaiten aplikaciju ili koju ?

Probaj k9 mail ili kaiten mail (kaiten se placa ali...)

ja

0 0 hvala 0
16 godina
fakEEE kaže...

@jpelko2

baš sam mu to mislio predložit. Možeš si ubaciti što god hoćeš.

14 godina
bender_007 kaže...

Pogledas jel u poslanima ili nije.

Kad kazes "mail" mislis na mail aplikaciju, gmail apliaciju, k9, kaiten aplikaciju ili koju ?

Probaj k9 mail ili kaiten mail (kaiten se placa ali...)

Mislim na standardnu e-mail aplikaciju na one x. Samo postotak mi treba da znam kad mogu npr otici s wifi-a ako šaljem velike attacmente.

A ovako krenem slati i onda neznam u kojoj je fazi, jel mogu otici omah ili za 10 minuta (navodim kao primjer samo)

16 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...

Evo par stvari koje mi smetaju na One x.

Prvo baterija,od s2 je bolja,ali s2 je imao izmjenjivu kao i micro sd(makar imam 32 gb ali nikad dosta prostora,ko da sa ograničen)da se vratim na bateriju,nije loša ali preslaba u odnosu na iphone 4.A kako tek mobilni net ždere to je stvarno katastrofa.

Donekle se slažem, to mu  je mana.

Prvo drugi start,mob se relativno brzo upali i dođe na lock screen-ispod 20sek. ali se kad uđem u njega preko lock screena ide "učitavanje"i onda moram čekat pola minute nek mi se svi widgeti upale.

Onda mora da je kod tebe neki problem, i ovisi koji update imaš. Meni je nakon JB dok sam imao stock ICS bilo tih problema, ali to se s jednim updateom ispravilo. I od onda je ok.

Drugo fck Home screeni ja postavim default home screen i onda kad  ga ugasim i ponovo upalim,onda mi prebaci def. home screen na drugi home screen!Isto mi doda 7 screena(ak si ja postavim 4 samo,on ih sam doda)i još mi se negdje to događa,već zaboravio..

Nikad mi se ovo nije dogodilo, u pola godine koliko ga imam. Možda je do neke aplikacije? jer drugo mi ništa ne pada na pamet.

Neke stvari isto tak u Sensu zajebavaju,evo recimo u chromeu mi zna zalagat,neznam stvarno kaj je to.

Nema WIIDGETA U NOTIFICATION BARU!Mislim stvarno,bez komentara,onda sam si ih postavil na home screen,ipak nešto ok...xd

Na koje widgete misliš u notification baru? Misliš za GPS, WIFI, 3G, osvjetljenje...? To nisam nikad na htcu vidio, jedino u obliku MODa:

A to ide samo uz root. Ti widgeti dolaze sa sensom ali su po defaultu isključeni, nemam pojma zašto.

1.tam gdje su zvučnici ulazi prašina,nije lijepo za vidjet.

Prašinu koja uđe u zvučnik ne možeš nikako vidjeti, vjeruj mi. Ti valjda misliš na onih 5 konektora sa strane? to su konektori za dock a ne zvučnik. Zvučnik je ono ispod Beats Audio loga.

2.Ekran nije baš gorila glass,lagano se može ekran izgrebat.

Ja sam svoj izgrebao oko 1cm u desnom gornjem kutu, na način da sam stavio u isti žep one x i ključeve i sjeo u auto, i ključevi su se stisnuli na ekran i ogrebali ga.

3.Jednostavno previše se guli i trga kad pada,evo recimo pad na pod evo jedna krhotina i to je dosta više nego recimo kod iphona.Budem sliku pokazal kak se mob lako trga.

Nisam ga namjerno bacao,jednostavno puno koristim i onda se zna dogodit  da opadne.

Meni je par puta pao, i nema ni ogrebotine, mogu ga poslikat ako treba. Ja imam bijelog.

Evo recimo toggle za mjenjanje kamera,

Ovo ne kužim, za mjenjanje kamera? pa svaka aplikacija koju koristiš ima u sebi tipku za promjenu kamera sa zadnje na prednju i obrnuto.

widget u notification centru za radio,

E to nema, dobro bi došlo, ali ionak kad slušam radio  , ekran je isključen, pa kad ga uključim na lockscreenu je widget za radio.

isto tak da mogu zamjenit pjesme ispred nazad isto tak u notification trayu..

Ako misliš na radio ko gore, onda nema, ali ako misliš na media player onda postoji widget za notification bar i lockscreen.

jpelko2 kaže...

Prvo ako je desire ili evo 3d imao  widgete,onda može i top uređaj 2012 godine.

Ne odgovara mi izgled te aplikacije,a i stavio sam si widgete na početni ekran.

Na Evo 3d je baš lijepo složeno.

Sad bude vjerojatno nsoul rekao da to nije potrebno,kad već je on zastupnik od htc-a.

Nije ni desire ni evo 3d imao widgete, jedino ako si imao rootan uređaj i instaliran mod za njih.

Kakav zastupnik? imam uređaj i prezadovoljan sam, i siguran sam da bude idući opet htc.

A to kaj nema widgeta, neću reći da nije potrebno, svakom nekaj drugo treba. ja čekam da dođe mod za JB i sensse 4+ da opet dobijem widgete u notification.

Damok kaže...

Jel zna netko kako vidjeti status slanja e-maila, na ajfonu mi to bilo zdravo za gotovo, a ovdje nemam pojma jel on salje ili ne salje...

Nekad samo nakon par minuta baci ikonu da nije uspio poslati. 

Postoci bi dali uvid u postupak slanja.

Nadam se da su to rijesili u JB?

Nema ni u JB tog. Barem koliko sam uspio vidjet, jer ne šaljem velike mailove. budem danas provjerio.

hobi:moj-android.net
15 godina
HTC One X

nsoul gdje vidim tu verziju na mobu, stavio bi arhd

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
marxone kaže...

nsoul gdje vidim tu verziju na mobu, stavio bi arhd

koji arhd?

EDIT: mislim koju verziju?

hobi:moj-android.net
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 19:28 (nsoul).
14 godina
neaktivan
HTC One X

Pitanje... Poslao sam HOX na popravak u agramservis... naime razbio sam staklo na njemu i 3/4 ekrana je crn ali ona 1/4 radi normalno čak i kad na onaj crni dio pritisnem mape ili aplikacije se otvaraju i rade normalno bez obzira na crni ekran... e sad u agramservisu mi kažu da je cijena popravka ekrana 1400kn to sam prihvatio i rekao u redu nema problema ali nakon 2 dana su me zvali i rekli su mi da mi je matična ploča u kvaru i da je mobitel neisplativ za napravit? pa nije mi jasno kakve veze ima matična ploča sa ekranom?

call of duty mw2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

pa očito pri oštećenju nije otišao samo ekran nego i ploča.ne kužim šta ti nije jasno? moglo je otić još 99 stvari

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 22:34 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da ali  ako je matična ploča pokvarena onda mobitel ne bi radio ispravno zar ne?

call of duty mw2
16 godina
neaktivan
cod__kiLL3r kaže...

da ali  ako je matična ploča pokvarena onda mobitel ne bi radio ispravno zar ne?

ne mora znaciti, mozda nije sve otislo, mozda si prilikom ostecenja ekrana "pritisnuo" i ostetio neki dio koji se odvoio prilikom uklanjanja ekrana

moze biti 100 stvari

CARPE DIEM
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice