HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 741.066
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
13 godina
odjavljen
Re: HTC One X
malina22 kaže...

Šta da nećeš je ići tražiti i za kike vući...

Neću ulaziti u to jesi li ili nisi pokvario telefon, to me ne interesuje ali odrasti čovječe i reakcije nek ti budu takve...pi.diš na svakog ko ti uputi negativan komentar, ne samo u ovoj već i u drugim temama.

To je odrasla žena,a ne klinka. Ja sam svoje već riješio,tako da je s moje strane gotovo.

Ona neka liječi svoje PMS-ove,valunge,sres negdje drugdje. Ja sam joj bio obećao pomoći,ali nakon ovakvih gluposti što piše,ne dolazi u obzir.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

da ali je bio iskljucen

grije se samo dok radim nesto na njemu 

onda ne bi znao. znam da je viber prije posljednjeg updatea radio probleme

hobi:moj-android.net
16 godina
neaktivan
nsoul kaže...
simeparanoja kaže...

da ali je bio iskljucen

tebi se ne grije? mislim dok radis/surfas i slicno po njemu? imas zastitu mozda na njemu pa ne skuzis?

CARPE DIEM
16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
nsoul kaže...
simeparanoja kaže...

da ali je bio iskljucen

tebi se ne grije? mislim dok radis/surfas i slicno po njemu? imas zastitu mozda na njemu pa ne skuzis?

pa ovisi koliko misliš da se grije?

osjeti se malo topline, ali ne strašno. znam da mi se ranije znao ugrijat jako, pogotovo kod surfanja i igranja. onda se nakon updejta na 4.1 sense sve riješilo

13 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
U ovoj temu si pitanja vezana uz one x postala off topic  {#}

Vidim da si skužio da ironiziram. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 11:44 (bpodnar).
13 godina
neaktivan
nsoul kaže...
Možda imaš spojen kontakt. 

Otvori ga i idi na Uredi, i na vrhu gdje piše broj imaš s desne strane malu strelicu ( lijevo od slike) klikni na to i možeš odabrati kak da ti ga prikazuje u imeniku. ili možda nemaš upisano ime

Ma jok, pa ime je upisano stalno. Baš gledam 11.10. u 18,20h poziv sa tog broja i pod imenom piše Nepoznat, a ispod broj i onda dan kasnije opet poziv sa istog broja i sve normalno pridružuje ime uz broj. Jučer sam probao "odspojiti" kontakt sa drugih usluga pa ćemo vidjeti. 

14 godina
neaktivan
HTC One X

Koji je momci najbolji case za mobitel. Evo par navodno dobrih sam nasao, pa vi ako imate neki bolji samo pucajte: 

Nilkin Free life hard case:

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150895430403&var=450113128572

Spigen ultra thin, btw uljucuje li ovaj spigen screen protector?

http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=Spigen%20Ultrathin%20Air%20HTC%20One%20X&_sop=15&_clu=2&_fcid=53&_localstpos&_stpos&gbr=1

Ruberized hard cover (sviđa mi se the ace of spades :P)

http://www.ebay.com/itm/HTC-ONE-X-AT-T-HARD-COVER-RUBBERIZED-PLASTIC-BLACK-ACE-SKULL-SNAP-ON-CASE-/110945362505?pt=PDA_Accessories&hash=item19d4dbe249

Meni se cini da bi ovaj zadnji od gume ublazivao eventualne padove nelose, jos stavim screen protector, i siguran sam od pucanja stakla?

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One X

ja sam jucer narucio ovaj nilkin, s njim dobijes screen protector

on i spigen bi trebali po kvaliteti biti tu negdje, al ovaj je duplo jeftiniji

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

Jel nilkinov plastican ili guma?

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
neaktivan
cecenac kaže...

Koji je momci najbolji case za mobitel. Evo par navodno dobrih sam nasao, pa vi ako imate neki bolji samo pucajte: 

Nilkin Free life hard case:

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150895430403&var=450113128572

Spigen ultra thin, btw uljucuje li ovaj spigen screen protector?

http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=Spigen%20Ultrathin%20Air%20HTC%20One%20X&_sop=15&_clu=2&_fcid=53&_localstpos&_stpos&gbr=1

Ruberized hard cover (sviđa mi se the ace of spades :P)

http://www.ebay.com/itm/HTC-ONE-X-AT-T-HARD-COVER-RUBBERIZED-PLASTIC-BLACK-ACE-SKULL-SNAP-ON-CASE-/110945362505?pt=PDA_Accessories&hash=item19d4dbe249

Meni se cini da bi ovaj zadnji od gume ublazivao eventualne padove nelose, jos stavim screen protector, i siguran sam od pucanja stakla?

Meni je Spigen jako dobar, namjerno ne govorim da je najbolji od ovih jer druge nisam probao osim obične TPU silikonske navlake za 2$ (imam crnu i prozirnu). Screenprotector dolazi u paketu sa Spigenom i mogu reći da je jako kvalitetan i ne masti se toliko. Ako želiš jako dobru zaštitu od padova i da možeš ostaviti mob na stolu ekranom prema dolje onda si uzmi TPU silikon i neki screenprotector i miran si 99%. Ove TPU maske imam ja, ali malo mi je predebel uređaj u njima http://www.ebay.com/itm/Clear-TPU-Curve-Gel-Case-Cover-For-HTC-One-X-LTE-Endeavor-Edge-Supreme-S720e-/271005649297?pt=PDA_Accessories&hash=item3f19320991 i http://www.ebay.com/itm/Black-S-line-TPU-Gel-Silicone-Skin-Case-Cover-For-HTC-One-X-HTC-One-XL-/110864464960?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item19d0097c40 . U svakom slučaju najbolja i najjeftinija zaštita je TPU jer jako dobro amortizira udarce i cijeli uređaj je zaštićen osim ekrana.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 12:38 (bpodnar).
16 godina
neaktivan
cecenac kaže...
simeparanoja kaže...

Jel nilkinov plastican ili guma?

plastika

CARPE DIEM
16 godina
neaktivan
HTC One X

Sense 4+

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 21:51 (nsoul).

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Kako staviti službeni JB kad stigne ako budem stavio npr. CM10? To će trebati vjerojatno onda onu proceduru raditi sa relockom bootloadera i nadogradnjom sa RUU kad ga bude bilo?

edit: 

Našo sam na XDA upute, može se vratiti sa JB-a na ICS, potrebno je samo napraviti nandroid backup da ga se može restorat. Nakon vraćanja backupa, fleša se boot.img iz backupa i ide sve.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 23:30 (bpodnar).
14 godina
bpodnar kaže...

Kako staviti službeni JB kad stigne ako budem stavio npr. CM10? To će trebati vjerojatno onda onu proceduru raditi sa relockom bootloadera i nadogradnjom sa RUU kad ga bude bilo?

edit: 

Našo sam na XDA upute, može se vratiti sa JB-a na ICS, potrebno je samo napraviti nandroid backup da ga se može restorat. Nakon vraćanja backupa, fleša se boot.img iz backupa i ide sve.

Kaj stvarno nema više skrolanja pozadine na desktopima?

16 godina
nsoul kaže...

Sense 4+

Jel to tvoj video? Šteta što nije prikazan notification bar novi, a taman je stigao mail za vrijeme snimanja videa :)

Sad gledam taj video, i onaj notification LED. Kod mene se crveni LED koji svijetli za vrijeme punjenja jako slabo vidi, po danu u kući skoro pa ništa, dok je sa zelenim malo bolja situacija ali mi je i on dosta slab. Kao da se začepila ta rupica na zvučniku gdje se on nalazi. Jel ima još netko takvih problema?

16 godina
neaktivan
steve90 kaže...
nsoul kaže...

Sense 4+

Jel to tvoj video? Šteta što nije prikazan notification bar novi, a taman je stigao mail za vrijeme snimanja videa :)

Sad gledam taj video, i onaj notification LED. Kod mene se crveni LED koji svijetli za vrijeme punjenja jako slabo vidi, po danu u kući skoro pa ništa, dok je sa zelenim malo bolja situacija ali mi je i on dosta slab. Kao da se začepila ta rupica na zvučniku gdje se on nalazi. Jel ima još netko takvih problema?

Meni ledica normalno svjetli. ili možda ne znam da se treba jače vidjeti

ikonice u notification baru ikonice u notification baru
otvoren notification bar otvoren notification bar
razvučena obavijest Gmail aplikacije razvučena obavijest Gmail aplikacije
razvučena obavijest Sense mail aplikacije razvučena obavijest Sense mail aplikacije
Razvučena obavijest propuštenog poziva Razvučena obavijest propuštenog poziva
13 godina
neaktivan
HTC One X

Hoću li ja moći updatati na Jelly Bean preko OTA? Pošto sam updato na 4.0.4 preko RUU-a.

0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

meni lampica isto uredno svjetli, štoviše, u mraku čak para oči.

Uzmi usisavač i usisaj lagano te rupice. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Damok kaže...

meni lampica isto uredno svjetli, štoviše, u mraku čak para oči.

Uzmi usisavač i usisaj lagano te rupice. 

Ne znam, ja sam imao s tim problema već nakon mjesec dana. Ne znam zašto to, pa ne radim na baušteli da se može toliko prašine ili čega već nakupit. Mobitel je ili na stolu ili u džepu. Pokušavao sam svašta, usisavač baš i ne pomaže previše, trebalo bi mi baš nešto s čim bih mogao svaku rupicu zasebno usisat. Čak sam kupio i ono kinesko smeće za nekoliko dolara s ebaya za čišćenje tipkovnice preko usb-a ali naravno to ne "vuče" skoro pa ništa :D
Ne znam jel bi uspjela ona "spužva" (ono nešto ljigavo, ne znam šta je to) za čišćenje tipkovnice i nekakvih drugih utora to pokupit. Što vi mislite?

14 godina
HTC One X

Ako netko zna... živcira me slijedeće:

dođe sms  -

moram prvo upaliti ekran

pa otključati mob

pa kliknuti dolje na ikonicu

pa se tek pokazuje popis sms-ova s označenim novim

pa još jednom moram kliknuti da se ispiše sms.

to je 5 radnji koje mi se neda raditi, jel se može u opcijama nešto od toga zaobići?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Damok kaže...

dođe sms  -

moram prvo upaliti ekran

pa otključati mob

to je 5 radnji koje mi se neda raditi, jel se može u opcijama nešto od toga zaobići?

Upalis ekran i na dnu imaš ikonu koju odvuces u prsten i otvori ti poruke 

Ili na lockscreen stavis widget s obavijestima i kad dođe sms odvuces poruku u prsten i otvori ti ju

17 godina
HTC One X

Povućeš notification traku u lockscreenu i ispiše poruku, klikneš na nju i otvori mapu.

0 0 hvala 0
14 godina
nsoul kaže...
Damok kaže...

dođe sms  -

moram prvo upaliti ekran

pa otključati mob

Ili na lockscreen stavis widget s obavijestima i kad dođe sms odvuces poruku u prsten i otvori ti ju

E ovaj nsoul doktor za onex, sve zna {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 11:20 (gamer34).
14 godina
HTC One X

Dečki hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To još ima od Sensationa.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
nsoul kaže...
Damok kaže...

dođe sms  -

moram prvo upaliti ekran

pa otključati mob

E ovaj nsoul doktor za onex, sve zna {#}

Trudim se upoznati uređaj koji imam :)

Damok kaže...

Dečki hvala :)

Evo i slike:

16 godina
neaktivan
HTC One X

ekipa jel tko od vas pokusao puniti mobitel u autu?

Moj se danas ugasio i spojim ga na auto punjac.

Prvo mi "blinka" crvena ledica (nemam pojma koji je to klinac, sta mu to znaci), kao da nije uhvatio kako treba.

E sad, napokon stalno svijetli, upalim mobitel i stoji samo na 1% ako iskljucim ugasi se mobitel.

Ostavim ga ugasenog da se puni nekih 45min, upalim i stoji na 8%, ali kako je spojen na punjac nece da se puni vec stoji na istom

Da li mu fali snage u autu ili nesto drugo (nije orginal auto punjac)?

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam svoj punio skroz normalno. Doduše, mislim da punjenje ide nešto "sporije" (što mi je normalno) ali punio se uredno. Autopunjač naravno nije originalni :D
Probaj sa drugim punjačem, ili probaj isti punjač ali drugi auto. Tko zna do čega je.

16 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Ja sam svoj punio skroz normalno. Doduše, mislim da punjenje ide nešto "sporije" (što mi je normalno) ali punio se uredno. Autopunjač naravno nije originalni :D
Probaj sa drugim punjačem, ili probaj isti punjač ali drugi auto. Tko zna do čega je.

nije mi bas jasno. da li je od one x-a usb kabel nesto drukciji od ostalih ili?
ok nije kabel original, nije ni punjac ali nexusa punim bez problema a ovaj ni da mrdne ako ga upalim 

CARPE DIEM
13 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

ekipa jel tko od vas pokusao puniti mobitel u autu?

Moj se danas ugasio i spojim ga na auto punjac.

Prvo mi "blinka" crvena ledica (nemam pojma koji je to klinac, sta mu to znaci), kao da nije uhvatio kako treba.

E sad, napokon stalno svijetli, upalim mobitel i stoji samo na 1% ako iskljucim ugasi se mobitel.

Ostavim ga ugasenog da se puni nekih 45min, upalim i stoji na 8%, ali kako je spojen na punjac nece da se puni vec stoji na istom

Da li mu fali snage u autu ili nesto drugo (nije orginal auto punjac)?

Pogledaj na tome punjaču koju struju daje, mora biti 1 A iliti 1000mA, toliko naime daje originalni zidni punjač od HOX-a. Ako je manje od toga onda se događa da ne puni ili jako sporo puni.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice