Može li što biti ako napravim stranicu sa temom ?
Pravim webstranicu za rođaka i skinuo sam temu uplodao sam je i sada me zanima može li biti kakvih problema.
Tražio sam po internetu i nema ništa o tome, ima li netko od vas kakvih iskustava ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako je tema besplatna za korištenje ili kupljena onda nema nikakvih problema. Ako je tema ukradena ili nelegalno preuzeta bez dopuštenja autora, onda u teroji bi moglo biti problema. U praksi ne, pogotovo je našoj domovini.
Baš sam čitao negdje da ne može biti ništa, jer te teme imaju nekakav certifikat itd...
A nadam se na neće ništa biti !
Moze li se i kako jednostavno napraviti forum na wordpress podlozi ?
Baš sam čitao negdje da ne može biti ništa, jer te teme imaju nekakav certifikat itd...
Krivo si procitao.
Moze biti svasta jer su ripane teme najcesce modificirane, svaki tjedan vidim barem jedan slucaj gdje je nekome skinuta tema stvrorila problem. Bas jucer na drugom forumu, 404 template unutar teme je u sebi imao formu pomocu koje je bilo tko mogao uploadati bilo kakav file na hosting gdje se tema koristi.
Sto se legalne strane tice, sve ovisi o tome da li je tema 100% GPL ili ne.
Kako god, i radi sigurnosti a i radi postenja (netko je za tu temu morao raditi) bilo bi lijepo da se tema plati.
Ripane teme najcesce nisu na najnovijoj verziji, pa npr ti updejtas wordpress, a stranica se srusi ili neki djelovi teme ne rade, kako god bilo stranica ce biti uzas zato bolje plati ili nadi free temu.
Krivo si procitao.
Moze biti svasta jer su ripane teme najcesce modificirane, svaki tjedan vidim barem jedan slucaj gdje je nekome skinuta tema stvrorila problem. Bas jucer na drugom forumu, 404 template unutar teme je u sebi imao formu pomocu koje je bilo tko mogao uploadati bilo kakav file na hosting gdje se tema koristi.
Sto se legalne strane tice, sve ovisi o tome da li je tema 100% GPL ili ne.
Kako god, i radi sigurnosti a i radi postenja (netko je za tu temu morao raditi) bilo bi lijepo da se tema plati.
Znam za to, mislio sam na provosudnu stranu.
Može li se kako pronaći 'maliciozni kod' ?
A najvjerojatnije ću kupiti temu.
Moze li se i kako jednostavno napraviti forum na wordpress podlozi ?
Može se jednostavno preko plugina, a njih stvarno ima raznih.
Da, ima ih dosta, već i na samoj wordpress plugin stranici. Mozda ako netko ovdje koristi forum na wordpress pa da iznese korisnicka iskustva i sigurnosne probleme ili show kod nadogradnji wordpressa ....