Kreirao sam web stranicu i stalno mi javlja grešku: customerrors mode = "Off" mora biti uključeno u web.config. Sve sam to stavio i dalje javlja grešku.
Ima li tu još kakav problem?
Kreirao sam web stranicu i stalno mi javlja grešku: customerrors mode = "Off" mora biti uključeno u web.config. Sve sam to stavio i dalje javlja grešku.
Ima li tu još kakav problem?
customerrors je samo flag kojim on zna dali da prikaze detalje o gresci ili ne. Sta god stavio, nije u tome greska, to sluzi da bi vidio gdje je greska.
Trebao bi ti tocno reci gdje je greska, na kojoj liniji, ispisati cijeli stack trace i slicno. Cini mi se da si neispravno napisao taj xml element u web.configu. Pestaj ovdje cijeli taj komad web.configa!
Skužio sam u čemu je stvar.
Na serveru gdje imam otvorenu adresu nisam imao mogučnost korištenja .net 3.5 verzije.
Sada je ok.
Sajt ti puca na /clanci/
A da malo i cjepidlacim, moj prijedlog ti je da ovo:
Line 12: protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
Line 13: {
Line 14: sConn = ConfigurationManager.ConnectionStrings["Clanci"].ConnectionString;
Line 15: dohvatiClanke();
Line 16: }
promjenis u ovo:
Line 12: protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
Line 13: {
Line 15: if(!IsPostBack) dohvatiClanke();
Line 16: }
da stvar bude elegantnija, napravi onda i ovo:
private string sConn
{
get { return ConfigurationManager.ConnectionStrings["Clanci"].ConnectionString; }
}
pa ne moras u PageLoad namjestati taj sConn!
stvarno imam visak vremena i dosadno mi je....
keep a good work;)
Tako je,svojstva su mi uvijek draža........lijepo gdje god se može stavi u svojstvo kako je hudo napravio.