imali igdje besplatni servis gdje mogu izraditi vlastite web stranice (besplatno)
Web servis za izradu bespaltnih web stranica
- poruka: 13
- |
- čitano: 2.495
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Postoji, ali kvaliteta tih stranica je ispod minimalne... webs.com, weebly.com...
Fataj se HTML-a, CSS-a, JS-a, jQuery-a, a onda server-side jezika.
Wordprass nije alat već CMS ako čovjek ne barata osnovama HTML i CSS bolje da se ne zpušta u njega. Ako se bude bačko s njime neg oprati pažnju i na sigurnost, dosta u zadnje vrijeme slušam pritužbe o hakiranim WP stranicama i žalopojke po toj temi.
Wordpress postoji i kao Online servis za blogove...
Plati web dizajnerima koji od toga žive svog rada..
Moš ti njih besplatno izradit no đaba tebi to ako nemaš server i domenu. Svaku stranicu moraš sraviti na host. Samo ti nije to samo napravit stranicu ima tu još jako puno posla.
Plati web dizajnerima koji od toga žive svog rada..
To zna i bez tebe, ali on hoće da napravi svoju Web stranicu, koliko sam shvatio.
Web stranicu nigdje neces besplatno izradit.
Svaka web stranica ima svoju domenu koja kosta.Isto tako svoj web hosting koji kosta.
Ako zelis web stranicu javi mi se na pp pa se budemo nesto dogovorili
No to nije dovoljno da bi stranica generirala promet treba obratiti pažnju i na druge stvari poput servere, neki mogu biti jako loši po pitanju generiranja prometa, naćina na koji će se generirat promet. Danas ima na tone stranica, a na njima se prodaje od igle do lokomotive. Nažalost besplatni servisi su jako loši po pitanju naćina na koji će generirat promet, a obično su temeljeni na tehnologijama koji koće stranicu da generira promet i zaradu.
a mozel se u wordpressu izradit,meni treba za skolu samo da je napravim nista vise
Moš ti njih besplatno izradit no đaba tebi to ako nemaš server i domenu. Svaku stranicu moraš sraviti na host. Samo ti nije to samo napravit stranicu ima tu još jako puno posla.
Wordpress.com hosta blogove (kao recimo blog.hr), a wordpress.org je za CMS. Pogledaj linkove .com i .org pa ćeš vidjeti razliku