Jel netko radio URL rewrite u classic ASP-u ali bez instalacija ISAPI-a i slično. Znači, pure ASP.
I da li znate neku ekstenziju za DW da ima VS-ovisi Intellisense support za classic ASP. Znam da postoji Star Pointov Intelli Hints ali nije baš nešto za što se isplati dati 40 baksa...
I BTW, radim na DW CS4 beta i nije neki napredak od DW-a CS3. Dodan je Intellisense support za JavaScript i to je u biti najveća novost.
Možda nekome tko radi puno sa JavaScriptom bolje legne jer je dodan Intellisense za JavaScript.
A najavljivani "Live View" radi kao browser. Nadao sam se da će u realtimeu raditi izmjene kako se piše kod, međutim nije tako. Potrebno je zaustaviti Live View i ponovo pokrenuti kako bi se vidle izmjene (F5 mi je nekako lakše :) )
Dobro je što je na vrhu prikazano koje sve fileove koristi stranica na kojoj se radi. Međutim i dalje ništa da se u Designeu vidi stranica koja je inkludana.
Tako da i nije neki napredak u odnosu na CS3. Jedino zbog čega "zaslužuje" CS4 nastavak je sučelje...