Kao što piše u naslovu, kako da napravim samostalno SEO u WordPress-u?
SEO u wordpress-u.
- poruka: 6
- |
- čitano: 2.738
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš vrhunske pluginove koji savršeno odrađuju taj dio posla.
Imaš vrhunske pluginove koji savršeno odrađuju taj dio posla.
poz. koristim wordpress i yoast plugin. napravio sam SEO i večina stranica mi je u zelenom, dakle dobro je optimizirana. Stranica je objavljena prije 3 mjeseca a kvalitetan yoast seo(u "zelenom") je napravljen prije 2 tjedna, prije toga je bilo u žutom dakle osrednja optimizacija. Stranica još uvjek nije vidljiva na prvih 10 stranica googla, jedino ako ne upišem direktno u google xyz.com onda je naravno na prvom mjestu. Vidim da se dosta glupih i nepopularnih stranica otvara prije moje. Inaće stranica je u ta 3mj skupila nekih 6000unique visitora prema aws statsu, alexa trafic rank je oko 430 000. Zanima me koliko vremena treba da bi stranica osvanula na 1.2. ili 3. stranici googla? Inaće adsense mi je odobrio oglašavanje pa se nadam da če malo pogurat stranicu.
Gledaj, nije bitno samo objaviti stranicu i napraviti seo da bi se probio na 1 stranicu. Potrebno je svakodnevno raditi na njoj, ako se radi o tipu stranice gdje je potrebno dodavanje sadržaja, jer znaj da svi oni koji su na prvoj stranici to rade iz dana u dan. Ako se radi o stranici tipa apartmani gdje se ne dodaje dodatni sadržaj nakon što je stranica napravljena potrebno je stranicu izreklamirati (društvene mreže) i odraditi druge načine seo-a.
Ukratko rad i reklama je dobitno.
Gledaj, nije bitno samo objaviti stranicu i napraviti seo da bi se probio na 1 stranicu. Potrebno je svakodnevno raditi na njoj, ako se radi o tipu stranice gdje je potrebno dodavanje sadržaja, jer znaj da svi oni koji su na prvoj stranici to rade iz dana u dan. Ako se radi o stranici tipa apartmani gdje se ne dodaje dodatni sadržaj nakon što je stranica napravljena potrebno je stranicu izreklamirati (društvene mreže) i odraditi druge načine seo-a.
Ukratko rad i reklama je dobitno.
AdWords + Analytics + SEO (OnSite i OffSite) = 1. mjesto kod pretraživanja.