Savjet za izradu web stranice

poruka: 4
|
čitano: 1.081
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Savjet za izradu web stranice
pitanje

Planiram izradu internet stranice, pa me zanima vaše mišljenje o tome dali je dobro raditi web stranicu u wordpress-u (tj. dali će se je kasnije moć optimizirati da dobije dosta dobro mjesto na pretraživačima), pošto neznam puno o tome zanima me mišljenje nekoga ko je već radio na wp-u dali je to moguće jednostavno izvesti.

Drugi dio pitanja je vezano uz hosting, pregledao sam dosta tema o tome na ovom forumu, ali na niti jednom nisam uspio naći neki povoljan odgovor. Pošto ta stranica na početku sigurno neće imati veliku posjećenost ne treba mi neki ekstremni hosting, zanima me koji hrvatski hosting bi bio za mene, po vašem mišljenju najbolji. Za moje potrebe sigurno bi bio dovoljan hosting koji nudi WMD (500 MB disk prostora; 20 GB prometa mjesečno), cjena je 442kn+pdv, mislim da je to malo visoka cjena, ali ako su kvalitetni zašto ne, ako ima netko iskustva sa njima volio bi da se javi. Da odmah navedem ne tražim jeftin hosting za kojeg ću dobiti neograničenog prostora, nego onaj hosting koji ću platiti oko 500-700 kn, i s kojim ću biti zadovoljan, i ako mi negdje nešto zašteka da mogu u svakom trenutku računat na njih, i da je server vrlo stabilan.

Nadam se da sam dobro opisao svoj problem, pošto nemam baš iskustva sa tim, bit ću zahvalan svakom tko mi pruži nekakav savjet.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Savjet za izradu web stranice
prihvaćeno rješenje

SEO ili Search engine optimization nija baš tako lagano za izvest. To ti je vječna borba sa konkurencijskim stranicama za to ko će biti bolje rangiran. Potraži malo po netu o SEO, optimizaciji stranice jer se o tome stvarno da puno pričat.

Što se tiče hostinga, mislim da ti je to previše za tvoje potrebe. Ja koristim Info IT i posluh.hr. Info IT mi je dobar zato što na sva pitanja dobiješ odgovor u roku od 10 minuta i to sve preko korisničkog sučelja i dovoljan bi ti hosting bio za početak 160 kuna godišnje 100 MB, a kasnije ako ti zatreba više lako povečaš. Pogledaj malo cijenik hostinga, dosta su prihvatljive cijene i usluga im je dosta dobra, server im do sad nije imao problema, a i ako bi bilo naprimjer nekakvih radova na serveru ili problema javili bi ti preko korisničkog sučelja. 

16 godina
neaktivan
autorov komentar

A šta misliš po tebi je dobro stranicu radit u wordpress-u, ili je bolje radit u nekom drugom besplatnom cms sustavu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 15:11 (elektro).
16 godina
elektro kaže...

A šta misliš po tebi je dobro stranicu radit u wordpress-u, ili je bolje radit u nekom drugom besplatnom cms sustavu?

Wordpress je meni više kao za blog, iako se može koristiti i za portal. Ja osobno volim više Joomla CMS sustav.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice