Pozdrav,
radim SAMP server i treba mi način da preko localhost servera(koristim WAMP server x64) mogu slati e-Mailove iz igre. Ima include(dodatak s funkcijom) koji dolazi s e-mail.php fajlom koji se stavlja na web server preko kojeg se šalje. Pošto trenutno nemam web server(tj. imam 000webhost ali preko njega ne radi i spor je totalno) odlučio sam napraviti da to ide preko localhost servera. Otvorio sam WAMP folder i u www folderu stavio ime haswell(ime zajednice), nakon toga sam u taj folder stavio taj e-mail.php fajl te u include stavio ovaj link na kojem se nalazi taj e-mail.php fajl. URL za taj fajl je localhost/haswell/e-mail.php. Sad me zanima zašto ne radi slanje e-Maila, dali trebam imati nekakav program koji će omogućiti slanje e-Maila(općenito) preko localhost servera? Hvala
@EDIT: Evo jedan debug
[06.11.2015. 11:34:22] t=latinica%40net%2Ehr&f=Haswell+Roleplay+SA%2DMP&n=haswell%2Esamp%40hotmail%2Ecom&s=Verifikacijski+kod&m=Pozdrav+Haswell%5FPreview%2C%0Adrago+nam+je+da+ste+odabrali+na%C5%A1+server+za+igranje%2E+Ra%C4%8Dun+se+registrirao+s+ovom+e%2DMail+adresom%2E+Ukoliko+niste+to+bili+Vi%2C+javite+se+administratoru+na+na%C5%A1em+forumu%2E%0ADa+biste+imali+sve+mogu%C4%87nosti%2C+morate+verificirati+e%2DMail%2E+e%2DMail+verificirate+tako+da+dole+naveden+kod+unesete+u+dijalog%2E%0A%0AVa%C5%A1+kod+je%3A+22341120151106%2E+Ukoliko+imate+bilo+kakva+pitanja%2C+obratite+nam+se+na+na%C5%A1em+forumu%3A+haswell%2Dsamp%2Eweb44%2Enet%2E%0ANadamo+se+da+%C4%87ete+se+dobro+zabaviti+na+serveru%2E+Lijep+pozdrav+i+ugodnu+igru+%C5%BDeli+Vam+Haswell+Roleplay+tim%2E