Problem sa uploadovanjem

poruka: 9
|
čitano: 1.146
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Problem sa uploadovanjem

Pozdrav ljudi,

Skinuo sam html template sa interneta i promijenio par stvari, tekst, slike i slicno.. i kada uploadujem sve potrebno kada udjem na stranicu izbaci mi error 403 od hostinga (biz.nf) 
inace koristim subdomen.. 

Da li neko zna rijesenje?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: Problem sa uploadovanjem
Erko995 kaže...

Da li neko zna rijesenje?

Rješenje je vrlo jednostavno. Budući da očito vladaš premalom količinom potrebnog znanja, moraš početi učiti što prije.

vocap, bičz?
8 godina
neaktivan

ovo je samo projekat za skolu nista ozbiljno :)

9 godina
odjavljen

Al ti je znanje svejedno potrebno...

8 godina
neaktivan

moja profesija su racunarske mreze i protokoli, mobilne mreze i telekomunikacije... tako da u ovom sektoru nisam bas strucan i svjestan sam toga, pitao sam za pomoc pa ako neko moze nek odgovori.
Svjestan sam da nisam bas sa znanjem u html css php .

11 godina
neaktivan
Problem sa uploadovanjem

Ignoriraj izdrkavanja nasih inteligentnih forumasa, 403 je forbidden greska sta znaci da pokusavas pristupiti necemu cemu nemas dopustenje. Kad uploadas na hosting pazi da stavljas u public_html, ako koristis subdomane onda ta subdomena mora pokazivati na neki direktorij (provjeri jesi li postavio) i taj direktorij mora biti javan. Na kraju probaj uploadat normalno bez subdomene da vidis hoces li moci tako ucitati stranicu. Isto tako pretpostavljam da znas da ti se html file mora zvati index.html ukoliko hoces da ti se "prvi ucitava", tj. ako netko ode na www.tvoja-domena.com prvo ce mu ucitat taj index.html file kao pocetna stranica.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 19:30 (tLeon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

hvala tLeon, pokusam sam vec sve to..

11 godina
neaktivan
Problem sa uploadovanjem

Napravi novi html file pod imenom index.html i napisi u njega nesto tipa <h1>TEST</h1> i uploadaj ga, ako ce ti i dalje pista 403 javi se hosting podrsci. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

do hostinga je, probacu s nekim drugim.. hvala drug lijep pozdrav

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice