Problem u Joomli

poruka: 11
|
čitano: 2.568
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem u Joomli

Pozdrav ljudi, imam 2 pitanja s kojim se mučim :(

Imam jedan mali sajt u joomli, i sad na naslovnoj stranici mi je taj blog, http://i50.tinypic.com/2e55qn7.png

Ovaj datum koji sam stavio u odabiru parametra, želim da mi bude manjeg fonta,znači manja slova,jer je u razini naslova, a ovaj naslov (naslov texta) želim da mi počinje odma poviše datuma ,znači skroz sa lijeve strane, kako da to napravim?

i drugo pitanje, imam instaliran jcomments, otišao sam u /public_html/components/com_jcomments/languages/ i preveo neke riječi sa eng na hrv u en-GB.com_jcomments.ini

a i dalje mi piše na eng??

Lijep pozdrav.

aa

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem u Joomli

Zahvaljujem svima na pomoći Namigiva

aa

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem u Joomli

Da ne otvaran novu temu.

Koliko Joomla 1.5 zauzme mjesta na serveru? Tj. hoće li mi hosting od 50mb bit dovoljan?

Hvala!

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem u Joomli

Pa moglo bi poslužiti. Meni  stranica zauzima oko 42MB. Imam par templatea instaliranih. Mozda 3-4. Par modula, KUNENA forum, pored kunene, dvije component-e. Oko 55 artikala od kojih je 3-4 potpuno puno.

Pa eto.. skontaj koliko ce tebi tvoja težiti. Naravno, koristi za slike drugi hosting.

http://system-storage.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 21:07 (DOPE).
15 godina
neaktivan
Problem u Joomli

Ljudi molim vas može pomoć,uspio sam polovično prevest jcomments, tj unutar stranice mi piše normalni prijevo,d dok na naslovnici ,za komentare piše WRITE, a umjesto komentari COUNT, kamo da to prevedem nigdje nevidim te riječi u fajlu...?

poz

aa

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem u Joomli

Instalirao sam Joomlu, sve radi ok, samo me živcira ovo na pozadini

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/split/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 102

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/split/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 105

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/split/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 682

Dal da izbrišem session.php ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jesil probao drugi template ?

http://system-storage.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 17:43 (DOPE).
15 godina
neaktivan
Problem u Joomli

Da.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Shody_1994 kaže...

Instalirao sam Joomlu, sve radi ok, samo me živcira ovo na pozadini

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/split/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 102

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/split/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 105

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/split/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 682

Dal da izbrišem session.php ili?

ne smijes to brisati, a ovo sto te muci mislim da je problem do tvojeg hostera. Trebas kontaktirati njih i pitati da ti omoguce to.

www.crogen-clan.com
14 godina
neaktivan
Problem u Joomli

Jeli tko zna kako riješit ovaj problem u Joomli???? Hvala

Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in C:\xampp\htdocs\plugins\system\jat3\jat3\core\menu\mega.class.php on line 117

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem u Joomli

Znam da neke stvari ne rade na testnim serverima al to bi moralo radit ako nisi neš mjenjo php kod.

Dakle moj savjet ti je nediraj fukcionalnost (php koda) na toj razini t3-a jer je jako dobro napravljen i razrađen.

Problem ti je što nemože formirati quary za bazu, samo mu prekopiraj sa orginalnom  datotekom trebalo bi radit

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice