Predstavljamo besplatni ASP.NET CMS :-)

poruka: 20
|
čitano: 2.863
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Predstavljamo besplatni ASP.NET CMS :)

Cijenjeni asp.net web developeri, web designeri i moderatori,

ovom prilikom predstavio bih besplatni CMS napisan u .NET Frameworku 4.

Više o programu možete saznati ako pratite link

http://www.z-admin.com

Usto, pozivam vas da se pretplatite na službeni YouTube kanal gdje ćemo postavljati tutoriale za CMS.

https://www.youtube.com/user/ZAdminCMS

Srdačno vas pozdravljam,

Zoran B.

MCP, MCAD

P.S.

velika isprika moderatorima bug foruma, ne želim spamati i reklamirati se; međutim ovaj CMS mogao bi biti itekako koristan web designerima i developerima, nadam se da ćete tolerirati ovu poruku.

Drago G. moj omiljeni člankopisac !
Moj PC  
11 0 hvala 6
13 godina
protjeran

Evo bit ću prvi koji će čestitati. Svaka vam čast. Samo nastavite s razvojom {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 12:48 (hitnomije.info).

1 0 hvala 1
17 godina

Samo sam letimicno pogledao, ali uvijek mi je drago vidit ovakve projekte. Keep up the good work

Smrt kapitalizmu. Sloboda narodu.

1 0 hvala 1
17 godina

Jep, takvi projekti se traze, samo tak nastavite.

Moderatori neka ne lockaju temu jer bi mogla bit od koristi.

Truth in engineering.

3 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Bravo, koliko vremena je utrošeno na razvoj, koliko ljudi je sudjelovalo u projektu , i ono najbitnije da li su koršteme neke od punih inačica MS-ovog IDE-a ili Express verzija?

EDIT: Da li će source biti dostupan?

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 12:59 (alankish).

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Predstavljamo besplatni ASP.NET CMS :-)
alankish kaže...

i ono najbitnije da li su koršteme neke od punih inačica MS-ovog IDE-a ili Express verzija?

Sasvim ti je svejedno hoces li koristiti VisualStudio ili npr Visual Web Developer. Samo sto je punokrvni VisualStudio mocniji.

15 godina
odjavljen
tnakir kaže...
alankish kaže...

i ono najbitnije da li su koršteme neke od punih inačica MS-ovog IDE-a ili Express verzija?

Sasvim ti je svejedno hoces li koristiti VisualStudio ili npr Visual Web Developer. Samo sto je punokrvni VisualStudio mocniji.

Baš i nije.Znam da postoji čak ograničenje kod MSSQL, neznam kako se slabija verzija (koja je usto besplatna) zove.Hoću reći dali mogu legalno koristiti MS-ove tehnologije za razvoj manje web aplikacije?Znam da MSSQL u free verziji ima neka dosta iritantna ograničenja.

17 godina
alankish kaže...

Baš i nije.Znam da postoji čak ograničenje kod MSSQL, neznam kako se slabija verzija (koja je usto besplatna) zove.Hoću reći dali mogu legalno koristiti MS-ove tehnologije za razvoj manje web aplikacije?Znam da MSSQL u free verziji ima neka dosta iritantna ograničenja.

Da, imas ogranicenja na broj procesora, imas ogranicenja na kolicinu memorije koju baza moze iskoristiti, ali funckionalno nemas ogranicenja. Uvijek mozes bazu portati na standard SQL Server i to sve radi bez ikakvog problema. Free rijesenj asu i vise nego dobra za "po doma".

15 godina
odjavljen
tnakir kaže...
alankish kaže...

Da, imas ogranicenja na broj procesora, imas ogranicenja na kolicinu memorije koju baza moze iskoristiti, ali funckionalno nemas ogranicenja. Uvijek mozes bazu portati na standard SQL Server i to sve radi bez ikakvog problema. Free rijesenj asu i vise nego dobra za "po doma".

Budem u official dokumentaciji proučio, neka mi projekt za po doma naraste, i gdje sam onda?Ovo oko portanja stoji, zakupim nekakvu bazi negdje na serveru i pićim.Za razvoj je ok i ova free verzija.

17 godina
alankish kaže...
tnakir kaže...
alankish kaže...

Budem u official dokumentaciji proučio, neka mi projekt za po doma naraste, i gdje sam onda?Ovo oko portanja stoji, zakupim nekakvu bazi negdje na serveru i pićim.Za razvoj je ok i ova free verzija.

Koliko ti to doma moze narast. Ako natjeras express verziju da proplace ja ti kupujem standard licencu :)

17 godina

Pa projekt za "po doma" ce ti morati poprilicno narasti. Znaci, preko 10 GB baza + da je jedan procesor ne stize opsluziti... Prakticki, neograniceno. Ako ti to postane problem, u tom slucaju ces imati para za full verziju predmnijevam...

Preimenujmo smjeska *namigiva* u *namiguje*!!!
15 godina
odjavljen
Maxxy kaže...

Pa projekt za "po doma" ce ti morati poprilicno narasti. Znaci, preko 10 GB baza + da je jedan procesor ne stize opsluziti... Prakticki, neograniceno. Ako ti to postane problem, u tom slucaju ces imati para za full verziju predmnijevam...

Ahm, u pravu ste {#} MAlo sam se zaletio, mislio da je ograničenje ne nekih 200 Mb {#}

16 godina

Hočeš li u budučnosti dodati web shop i newsletter.

www.decorain.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Svaka čast, nego da li testiraš isti na expolite ?

Jer to je jedna od bitnijih stavki, te koliko je meni poznato npr. Joomla je patila na exploite pa su ju ljudi s vremenom počeli zamjenjivat wordpressom isl. cms rješenjima baš zbog toga.

Inaće pohvalno i palac gore za dobar posao.

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am

0 0 hvala 0
17 godina
woodgamesfx kaže...

Svaka čast, nego da li testiraš isti na expolite ?

Jer to je jedna od bitnijih stavki, te koliko je meni poznato npr. Joomla je patila na exploite pa su ju ljudi s vremenom počeli zamjenjivat wordpressom isl. cms rješenjima baš zbog toga.

Nije ni WP imun.

I am creationist. I believe man created god.
16 godina

Probao sam malo na SQLi i ok je, eventualno ću poslje malo više proanalizirati. Ako ćeš razvijati CMS dalje možda da napraviš Tree strukturu, nešto tipa kao na Umbracu ili mojo-u. Inaće sasvim dobra CMS i lako se za snaći

www.decorain.com

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj XSS bas me zanima ^^

World Of Warcraft Privatni Server: www.unforgivenwow.com <- Pridruzi se popularnom fun serveru
16 godina
neaktivan
Re: Predstavljamo besplatni ASP.NET CMS :)

Svaka cast, samo naprijed... {#}

14 godina
neaktivan

Čestitam na trudu,obavezno ću isprobat ovaj tjedan

EDIT:Ako bude dobro,dobit ćete nekoliko reklama od mene

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 16:27 (Ivan_hacker).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

respect

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice