Potrebno strucno misljenje , savjet

poruka: 3
|
čitano: 750
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav , vec neko vrijeme uredjujem jedan blog koji možete pogledati na http://topzanimljivosti.blogspot.com/ . U prvom mjesecu sam imao preko 5.500 posjeta ... U ovom mjesecu ocekujem.. 2 do 3 puta vecu posjetu...No to nije razlog zbog kojeg sam napisao ovu temu.. Zanima me vaše misljenje o blogu..sta treba da promjenim, imate li prijedlog za nesto novo sto bi poboljsalo stranicu ... Da li je moguce nesto zaraditi preko ovoga..itd...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Meni izbaci ovaj pop-up, i dalje ne možeš ništa, niti se dâ zatvorit, niti možeš bilo šta radit kraj njega. Tako da... nula bodova zasad, do stranice nisam ni došao.

Vezano za zaradu, naravno da se može, nećeš uz taj traffic i tržište na koje ciljaš puno zaradit, ali ok je za početak. Sad će vjerovatno ispod doći 100 sugestija za Adsense, ali istraži i CPM i CPA model zarade, prvo više ide kao suplement Adsense-olikim oglasima, drugo kao samostalan način monetizacije sajta, samo ćeš prvo trebat naći odgovarajuće CPA mreže i ponude koje odgovaraju za taj niche. Uglavnom, googlaj ove pojmove, da ne objašnjavam sad osnove do kojih možeš i sâm doći za par minuta.

In any moment of decision, the best thing you can do is the right thing, the next best thing is the wrong thing, and the worst thing you can do is nothing. —Roosevelt
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Potrebno strucno misljenje , savjet

Hvala na odgovoru , mozes li mi samo jos reci koji browser koristis..jer do sada je taj pop-up radio dobro.. :) nezz u cemu je sad problem :/

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice