Planirani hosting

poruka: 6
|
čitano: 1.123
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Planirani free hosting

Pročitao sam nekoliko tema o free hostingu na ovome forumu i donio sam neke odluke.

Za hosting sam odabrao 000webhost.com, ali pošto mi ne paše domena tipa 'naziv.xxx.com' odlučio sam da potražim neku kraću.

Naišao sam na 'co.cc.', čini se OK, ali sada me zanima kako to ide.Htio bih da registriram domenu tipa 'domena.co.cc' i nju povežem sa hostingom na 000webhost.com..Pretpostavaljam da prvo trebam da registriram domenu na co.cc pa onda da prilikom odabira hostinga na 000webhost.com odaberem moju domenu registrovanu na co.cc.Sad dali i koliko trebam da čekam da na co.cc se domena registruje, dali trebam nešto da podešavam u vezi domene...

Napominjem da mi nisu važne prednosti poput podrške za PHP, MySql, cPanel ili slično, jednostavan hosting, da nema reklama niti ograničenja u brzini uploada.

Odluka nije uklesana u kamen, pa ako imate kakvih savjeta, uputa ili preporuka recite.

Uđe Bruce Willis u HGSpot i kaže: Daj Hard...od 500MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Planirani hosting

A da kupiš domenu kako spada (tipa .com) i neki jeftin hosting?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Planirani hosting

Ne, za sada me zanimaju samo besplatna rješenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Planirani free hosting

I sam koristim co.cc, prije na 000webhostu, sad na freehostia. U biti, kad registriraš hosting, pogledaš koje DNSove treba postaviti za domenu. Kad to saznaš (ako to hosting podržava pisati će već negdje kad se ulogiraš), registriraš domenu i u nju postaviš te DNSove. Nakon toga samo sačekaš da to sve proradi, što može trajati i do neki 48h. Nakon toga sve radi normalno.

16 godina
neaktivan
Planirani hosting

a mozes napravit sve na 000webhost pa se registirat i upisat svoju adresu sa 000webhosta na dot TK i imas adresu www.nesto.tk

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Planirani hosting

Probao sam verziju sa 000webhost i co.cc pa, pa javim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice