Promjene na web stranici pripomažu da na pretraživaču prije pronađe stranicu. Što se navodi kao promjena?
Da li je bitna veličina članka?
Da li je na stranicu bolje postaviti lokalni pretraživač ili Google-ov i zašto?
Promjene na web stranici pripomažu da na pretraživaču prije pronađe stranicu. Što se navodi kao promjena?
Da li je bitna veličina članka?
Da li je na stranicu bolje postaviti lokalni pretraživač ili Google-ov i zašto?
čitala sam to. Znači linkovi moraju bit kul.
Velicina clanka nema veze s time
Search engine optimization bih ja rekao da je primjer jedne od tema koju nije najbolje učiti s Wikipedije. A ono što sam ja svojevremeno pročitao o "veličini članaka", a ima mi smisla, je da pretraživači više guraju prema vrhu stranice sa opširnjimi tekstovima.
Ne bih htio reći da sam siguran u ovo, ali je to informacija na koju sam ja naišao i, kao što rekoh, meni to zbilja ima puno smisla. NHF.
Nisam mislio da SEO uci s wikipedije, vec da dobije sazna sto je zapravo to.
tekstovi itekako imaju veze za google.....
jer google kako kupi sadržaj s keywordsa tako isto kupi sadržaj iz kompletnog weba....
ono što ti izgleda želiš je biti što višlje na tražilici???
to ćeš najlakše postići prije svega TOČNIM I CILJANIM odabirom Title-a svake web stranice.....
to je za google ključno....
ukoliko imaš pogrešan title sve ostalo je beskorisno..... a ukoliko je title pravilno složen da po njemu ljudi lako dolaze do tvog sajta onda ti neće pomoći ni složeni url a pogotovo ne način na koji je programiran sajt.... to su trivijale koje mogu a nemoraju imati veze za poziciju.... no title apsolutno utječe. 95% pozicije je uvjetovano titlom.... dakle naslovom svake stranice.