PHPmailer kako podesiti da radi?

poruka: 3
|
čitano: 1.752
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam PHP mailer, za slanje veceg broja mailova, ali problem je sto na jednom sajtu radi, a na drugom ne.

Nisam siguran bas kako ga treeba podesiti, jer kad podesim na ovom drugom sto nece, kao na prvom on ne funkcionise.

Ako neko ima iskustva s ovim ako moze da pomogne!

Sta tacno treba upisati u pojedinim promenljivama?

Na prvom sajtu na kome radi za username i password sam postavio podatke za server.

Probao sam tako i kod drugog, ali nista, takodje sam probao da postavim podatke za username i pass, za odredjeni mail koji imam kreiran na serveru, ali opet nista, a izbacuje ovu informaciju:

SMTP Error: Could not authenticate.

Mail nije poslat. Pokusajte ponovo.

$mail = new PHPMailer();
         $mail->IsSMTP();
         $mail->Host = "mail.domen-sajta.com"; //podesavanje servera
         $mail->SMTPAuth = true; //server zahteva password
         $mail->Username = "username"; //korisnicko ime
         $mail->Password = "password"; //password

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel imaš uopće omogućen mail na tom serveru? Mnogi besplatni hostovi onemoguće mail radi spam skripti...

Igrajte eRepublik - http://www.erepublik.com/en/referrer/Logaros
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PHPmailer kako podesiti da radi?
Logaros kaže...

Jel imaš uopće omogućen mail na tom serveru? Mnogi besplatni hostovi onemoguće mail radi spam skripti...

Da Logaros mogu se slati mailovi jer hosting nije free, placen je. Ono sto zelim je da ne ide preko mail() funkcije vec preko SMTP, sto se nekad koristi i ko besplatnih hostinga koji nemaju mogucnost slanja preko klas. funkcije. Al sad ne znam tacno u cemu je problem, hosting je placen a nece? Mozda je potrebno izvrsiti neka podesavanja koja su mi nepoznanica?!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice