Php upload sa progress barom

poruka: 14
|
čitano: 1.559
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

treba mi php forma za upload, da ima progress bar i da daje slucaja imena da ne bi zamenjivao fajlove......izgled forme nije bitan sve cu izmeniti....googlao sam ali nista posebno...

bojan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nisi našao zato što takvo nešto ne postoji! Da si tražio PHP AJAX uploader možda bi i našao odgovarajuću skriptu sa 'progress barom'. Slučajna imena ti ne daje forma (obrazac) već neka server side skripta, koja prvo provjeri da li postoji datoteka istog naziva, ako postoji onda vrši izmjenu naziva datoteke, npr dodavanjem nastavka na naziv datoteke _X , (x), itd gdje je X neki redni broj.

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 9:18 (Nix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Php upload sa progress barom

uglavnom...

sam trebaš uz PHP i JavaScript (sa jQuery frameworkom, bit će ti lakše)

- php može upload.at file, može provijeriti dal on postoji ili ga rename.at

- za sve ostalo je JavaScript zadužen i CSS

jednostavniji primjer imash na ovom linku (demo i source)

il imash dosta dobrih uploadera sa Flashom (actionscript)

15 godina
neaktivan

moja ternutna skripta ispunjava sve uslove....sem jednog...nema progress bar.....daje slucaja imena (to je definisano u samom scriptu) ima ogranicenje velicine fajla...ima sve, sem progress bara. po izgledu nije bila nesto, ali sam je skoro u potpunosti izmenio....moze i php ajax

@enloz

ta forma ne daje nikakav link sa koga korisnik koji je uploadovao moze da skine, ili da da nekome taj link kako bi mogao taj neko drugi da skine

bojan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bokile kaže...

ta forma ne daje nikakav link sa koga korisnik koji je uploadovao moze da skine, ili da da nekome taj link kako bi mogao taj neko drugi da skine

ne kažem da je to gotovo rešenje...

ali ta skripta ima progress bar... možeš vidjeti kako je napravljen i primjeniti u svojoj skripti {#}

treba se malo snaći.... nitko ti neće dat kompletno gotovo rešenje

15 godina
neaktivan

trenutno koristim http://www.phphq.net/scripts.php?script=phUploader#phUploader i samo na njega trebam dodati progress bar ali ne znam kako......

bojan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

necu komplikovane skripte i flash......pokusavam da u sadasnju ubacim progress bar ali mi ne ide.....

imas jos neku dobru skriptu??? ali malo jednostavniju i bez flash-a

bojan
17 godina

flash ti je ovdje u pozadini i služi da možeš više datoteka istovremeno uploadovati... i jedan i drugi uploader su vrlo jednostavi za koristiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nix kaže...

flash ti je ovdje u pozadini i služi da možeš više datoteka istovremeno uploadovati... i jedan i drugi uploader su vrlo jednostavi za koristiti

ovo nije nesto..... imas li nesto bolje????? ja guglam ali sve sam vec ptobao........

bojan
17 godina

imam ovo

http://www.google.com/search?q=ajax+progress+bar

{#}

i jedan i drugi uploader sam koristio i dalje koristim pri izradi stranica, ne vidim nista lose u njima..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nix kaže...

imam ovo

http://www.google.com/search?q=ajax+progress+bar

{#}

i jedan i drugi uploader sam koristio i dalje koristim pri izradi stranica, ne vidim nista lose u njima..

da li znas kako da u ovu: http://www.phphq.net/scripts.php?script=phUploader#phUploader skriptu dodam progress bar, super je, trenutno je koristim, ali nema progress bar????? znas li mozda kako?

bojan
17 godina

Što si ti zapeo za tu php skriptu, kada ima boljih.  Za progress bar moras imati povratnu informaciju sa servera, tako da ti ova skripta koju imas nije dovoljna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nix kaže...

Što si ti zapeo za tu php skriptu, kada ima boljih.  Za progress bar moras imati povratnu informaciju sa servera, tako da ti ova skripta koju imas nije dovoljna.

pokazala se kao dobra{#}

evo sad opet guglam....nasao sam jednu ok, sad cu da pokusam da je izmenim

bojan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice