Php edit

poruka: 5
|
čitano: 659
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Php edit

Poz, posjedujem web stranicu omsibussimulator.net, i ona je pisana kaze "rucno" notepad, e sad ja znam editira slike, samo replace, ali npr kako da editiram tekst? u config.php nema baš ništa, a jedan moj prijatelj

kaze to su <tagovi> govore browseru sta da radi, sad mene zanima samo kako da tekst npr "about omsi" i opis, kako da ga promjenim samo to, i jos bih molio poceo bih proucavat i ucit izradu web stranice, web design i molio bih neku dobru knjigu koja se moze posuditi u gradskoj knjiznici ili kupiti hvala. 

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Php edit

Ovo ti nema veze sa web dizajnom već sa web programiranjem i razvojem web aplikacija. PHP je serverski jezik za više informacioja pogledaj ovdje. Sad postoji pitanje dali je to CMS sustav i koji. To bi ti olakšalo poso jer oni imaju svoje sučelje za to i nemoraš biti programer da bi to napravio.

Vjerovatno su ti textovi u bazi podataka kojoj moraš pristupit ili preko cPanele ili phpMyAdmin-a tamo moš direkno mjenjati podatke sao ih moraš zapisat u HTML strukturi za Više pogledaj na ovdje.

14 godina
neaktivan
Php edit

sad vise nista ne kuzim, pogledao si stranicu? znaci okej je ali ja bih htio dodat par stvari, ali bome neznam kako.

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Php edit

"Designed and coded by xZero". Koliko znam, to je momak sa ovog foruma. Ocito je koristio neki cms, samo pristupi admin panelu i to je to. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Php edit
Arxi kaže...

"Designed and coded by xZero". Koliko znam, to je momak sa ovog foruma. Ocito je koristio neki cms, samo pristupi admin panelu i to je to. 

Da kolega xZero radi PHP. Može biti da je kucao ispočetka, ili da je koristio neki CMS (možda svoj?). Obrati se njemu, mora da je ostavio mogućnost izmjene, ako nije morat ćeš ručno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 13:08 (royalhero).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice