Oglašavanje na mojoj stranici

poruka: 4
|
čitano: 731
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Bok ljudi!

Nov sam na forumu i opčenito u web-u, te trebam vašu pomoć. Naime, imam jednu super ideju za web stranicu gdje promet nebi bio problem. No, pošto je za takvu web stranicu potrebno minimalno 4-5 tisuća kuna mjesečno problem bi bio novac. E, sad moje pitanje.

Da li mi velik promet na stranici osigurava da će se pojaviti zainteresirani za oglašavanje na mojoj stranici kako bih pokrio troškove za web stranicu, plus nekakva zarada?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Oglašavanje na mojoj stranici
Jacko18 kaže...

Bok ljudi!

Nov sam na forumu i opčenito u web-u, te trebam vašu pomoć. Naime, imam jednu super ideju za web stranicu gdje promet nebi bio problem. No, pošto je za takvu web stranicu potrebno minimalno 4-5 tisuća kuna mjesečno problem bi bio novac. E, sad moje pitanje.

Da li mi velik promet na stranici osigurava da će se pojaviti zainteresirani za oglašavanje na mojoj stranici kako bih pokrio troškove za web stranicu, plus nekakva zarada?

Ne osigurava. Postoji mogućnost, ali sigurno ne osigurava. Sve ovisi o sadržaju, posjetiteljima itd.

Ad astra peronospora
12 godina
neaktivan

Sadržaj bi privukao puno posjetioca, to je sigurno. No, bojim se riskirati bas zbog toga sto nitko ne garantira da ce se pojaviti oglasivaci. A  s google AdSense-om ne vjerujem da bi pokrio sve troskove.

0 0 hvala 0
15 godina

Ako se misli uložit 4-5K mjesečno u marketing, najbolje je puknit oglasnik ili dating site na Wordpressu.

Kod potonjeg se sa registracijom pristupa svim featurima sajta (oglasnik, privatne poruke, chat, video chat, profil, zid, foto i video galerije) ali se registracija naplaćuje.

Kod prvog je registracija besplatna ali plaća se stavljanje oglasa. Ili,

oglasi su besplatni a plaća se izdvajanje oglasa u slideru na početnoj stranici ili da bude prvi u kategoriji ili da bude označen drugom bojom od ostalih oglasa.

468x60 banner na vrhu,

4 (8, 12) bannera po 125x125 u sidebaru desno.

AdSense widget ispod pa facebook likebox....

Neznam jeli naše tržište za to ali u jedno sam siguran - treba zavrtit, probat ali ako neide prvi mjesec, max dva onda nešto drugo, neku drugu šemu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 23:00 (KIKI3ooo).

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice