Laka izrada web stranice

poruka: 15
|
čitano: 1.703
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Laka izrada web stranice

Trebam jedan program ili servis kojem se mogu lako izraditi web stranice bez poznavanja HTML koda.

Nemam vremena učiti HTML kod pa mi zato to treba.

Molim Pomoć!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Laka izrada web stranice
Potrazi WSYWYG editore...

to potrazi u google s naznakom FREE i naci ces...
In Control
15 godina
Laka izrada web stranice

pa kako ti to mislis napravit onda stranicu.. na sta bi ta stranica trebala ličit bez HTML koda??

..pa za donekle "normalnu"stranicu (stranica sa par slika i tekstom) HTML kod naucis u 2 dana!!

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laka izrada web stranice

gdje mogu naučit HTML kod

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
gamemaster2911 kaže...

Pronađi tečaj, školu koji daje instrukcije iz toga i upiši i plati.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
15 godina
neaktivan
gamemaster2911 kaže...

http://www.w3schools.com/html/default.asp

15 godina

Google - HTML tutorial

..a ako si ucenik (neznam el studentima to daju) trebao bi imati korisnicko ime i pass od skolskog carneta, stim podatcima se prijais na ovu stranicu s tutorialima i najdes si od html-a....

Tko se zadnji smije, nije skužio!
15 godina
neaktivan
Laka izrada web stranice

napravi rađe blog. Jednostavniji je ako neznaš raditi s HTMLom. A na te tečajeve nemoj iči osim ako ne želiš nešto u radnu knjižicu. Niti knjige nemoj kupovati barem dok ne savladaš osnove i odlučiš ali se isplati to učiti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
gamemaster2911 kaže...

Google

16 godina
Laka izrada web stranice

...Wix i FreeWebs?

http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laka izrada web stranice

tutorijali.net  ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dario111cro kaže...

tutorijali.net  ?

ne...

Barem ne za web tehnologije. Za programiranje nisam čitao ali sumnjam u kvalitu. Nisu označili izbačene tagove (npr. font) i previše su nedetaljni. Niti ne pokrivaju mnoga važna područja. Držite se samo w3schoolsa.

15 godina
neaktivan
Laka izrada web stranice

U izradi je nova verzija. Do kraja godine ja mislim da je bilo najavljeno. Ja sam same pocetke pocetka na tutorijali.net, a zatim w3school, koji i danas koristim ako se ne mogu prisjetiti neke sitnice.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dario111cro kaže...

U izradi je nova verzija. Do kraja godine ja mislim da je bilo najavljeno. Ja sam same pocetke pocetka na tutorijali.net, a zatim w3school, koji i danas koristim ako se ne mogu prisjetiti neke sitnice.

Onda će valjda i tutorijali biti bolji. Ovi sadašnji su stvarno sramotni. npr za tag <em>  su napisali da je to za nakrivljen teks. Tako se stvarno i prikazuje u broweserima, ali to nema nikakve veze. em i strong su za važniji tekst. em je za lagano istaknuti tekst, a strong za jaće istaknuti tekst. A kako želite da se prikazuju se mjenja u CSSu.

15 godina
neaktivan
Laka izrada web stranice

Kako god. Ljudi su super, samo nemaju vremena. Kada bude novi sajt, da biti ce i novih tutorijala i stari ce bi reciklirani :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice