Može pomoć oko ubacivanja u html kod facebook društveni dodatak za web stranice. Gdje da točno ubacim kod i ostalo.
https://developers.facebook.com/docs/guides/web/
Kako ubaciti u html facebook dodatak?
- poruka: 5
- |
- čitano: 3.215
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sve ti unutar body taga sve je fino dokumentirano i objašnjeno samo ubaci kod ili kodove ve koji ti trebaju, imaš div element i nakon njega script element
Sve ti unutar body taga sve je fino dokumentirano i objašnjeno samo ubaci kod ili kodove ve koji ti trebaju, imaš div element i nakon njega script element
Ne shvacam gdje da sto ubacim u koji dio html-a koji dio, možeš mi pojasniti još malo?
Ne shvacam gdje da sto ubacim u koji dio html-a koji dio, možeš mi pojasniti još malo?
Kako ne shvaćaš? Pa sve ti je lijepo ogre objašnjeno, staviš tamo gdje želiš da se nalazi, s naglaskom da se isti mora nalaziti u <body> sekciji html dokumenta.
tvoja stranica
...
<body/>
....
<div clasa="contenjerZaFacebook">
kod koji ti treba koji si prekopiro sa sajta i dodatno ga uredio ako si moro
</div>
...
</body>