Kako ubaciti u html facebook dodatak?

poruka: 5
|
čitano: 3.215
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Kako ubaciti u html facebook društveni dodatak?

Može pomoć oko ubacivanja u html kod facebook društveni dodatak za web stranice. Gdje da točno ubacim kod i ostalo.
https://developers.facebook.com/docs/guides/web/

We are Anonymous. We are legion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kako ubaciti u html facebook društveni dodatak

Sve ti unutar body taga sve je fino dokumentirano i objašnjeno samo ubaci kod ili kodove ve koji ti trebaju, imaš div element i nakon njega script element

14 godina
protjeran
NoorMomento kaže...

Sve ti unutar body taga sve je fino dokumentirano i objašnjeno samo ubaci kod ili kodove ve koji ti trebaju, imaš div element i nakon njega script element

Ne shvacam gdje da sto ubacim u koji dio html-a koji dio, možeš mi pojasniti još malo?

We are Anonymous. We are legion.
15 godina
odjavljen
kikily1997 kaže...
NoorMomento kaže...

Ne shvacam gdje da sto ubacim u koji dio html-a koji dio, možeš mi pojasniti još malo?

Kako ne shvaćaš? {#} Pa sve ti je lijepo ogre objašnjeno, staviš tamo gdje želiš da se nalazi, s naglaskom da se isti mora nalaziti u <body> sekciji html dokumenta.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 13:57 (alankish).
14 godina
neaktivan
kikily1997 kaže...
NoorMomento kaže...

tvoja stranica

...

<body/>

....

<div clasa="contenjerZaFacebook">

kod koji ti treba koji si prekopiro sa sajta i dodatno ga uredio ako si moro

</div>

...

</body>

1
Nova poruka
E-mail: