Kako napraviti web stranicu

poruka: 8
|
čitano: 1.341
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

evo imam želju napravit svoju web stranicu,imam par ideja al sad gledam ove neke firme gdje je vrlo jednostavno postavljat postove itd. dakle netreba neka velika nauka za tu tražu po 20$ na mijesec za imat domenu npr¨www.primjer.com¨.zar je takva cijena svugdje ili ima i jeftinijih?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Mislim da sama izrada web stranice NAJMANJE košta više od 700 kuna,a za domenu mislim da je moguca ta cijena koju si naveo, ako sam u krivu neka me netko ispravi

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ja osobno koristim domaću hosting kompaniju te za uslugu jedne domene i neograničenog hostinga plaćam godišnje 259 kn. Sama izrada stranice u nekoj firma košta cca 1500kn i to moraš pazit da ti ne uvale gotovu wordpress/joomla/drupal stranicu. Ako si početnik,koji ne kuži ni CSS ni HTML onda najbolje tutoriale i tipkanja,puno tipkanja. Kad skužiš osnove onda je fora recimo otić na Bootstrap,skinuti gotovi template te ga customizirati do boli(kao što ja radim). Kad skužiš HTML/CSS kreni sa Javascriptom-kojem neki predviđaju jako dobru budućnost.

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Kako napraviti web stranicu
Bejor kaže...

evo imam želju napravit svoju web stranicu,imam par ideja al sad gledam ove neke firme gdje je vrlo jednostavno postavljat postove itd. dakle netreba neka velika nauka za tu tražu po 20$ na mijesec za imat domenu npr¨www.primjer.com¨.zar je takva cijena svugdje ili ima i jeftinijih?

Sve zavisi od paketa kojeg kupujes. Ima li taj paket C-Panel, je li mu promet neograničen itd. Koju vrstu web stranice želiš imati? Uključuje li tvoja web stranica korištenje MySQL databaze itd. Sva ta pitanja si moraš postaviti prije nego što kupiš domenu i odabereš hosting. 

10 godina
neaktivan
Ripjaw kaže...

Ja osobno koristim domaću hosting kompaniju te za uslugu jedne domene i neograničenog hostinga plaćam godišnje 259 kn. Sama izrada stranice u nekoj firma košta cca 1500kn i to moraš pazit da ti ne uvale gotovu wordpress/joomla/drupal stranicu. Ako si početnik,koji ne kuži ni CSS ni HTML onda najbolje tutoriale i tipkanja,puno tipkanja. Kad skužiš osnove onda je fora recimo otić na Bootstrap,skinuti gotovi template te ga customizirati do boli(kao što ja radim). Kad skužiš HTML/CSS kreni sa Javascriptom-kojem neki predviđaju jako dobru budućnost.

Slažem se sa kolegom, a uostalom HTML ni CSS nisu bas neki extra teski "programski jezici" i pocetnici ih brzo uce 

9 godina
neaktivan

uf što ste ovdje sve nabrojali :D pa stranica bi bila o svemu i svačemu nebi imao određene teme ali kad pročitam ovo sve mislim da mi jedino preostaje da nekome platim da mi učini to sve

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

i imam još jedno pitanje.ako se napravi stranica ili forum koji ima poddomenu dali je moguće ga ulogirat na adsense?

15 godina
Ripjaw kaže...

koliko bi ti naplatia web stranicu da moras sve sam odradit tipkajuci i po svim pravilima i ukljucujuci mobilnu verziju? :)
Cak i da imas spremljen jedan template koji "samo" treba intenzivno modificirati.
Ja sigurno nebi 1500 kn. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2016 15:40 (leo_91).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice