Joomla Virtuemart valute - Problem

poruka: 4
|
čitano: 1.643
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozz,

Radim jednom čovjeku web shop u virtuemartu i imam problem sa valutama, problem je u tome da ako dodam valute KN, KM, DIN, nece da rade kako treba, npr ako je cijena neceg 200KM i kad prebacim na euro valutu ono mi opet pokazuje 200€, a treba da bude otprilike 100€, nista se ne mijenja sve ostaje kao da je KM,

Zna li netko u čemu je problem i kako ga rijestit?

Hvala unaprijed.

web shop: klik

bf:bc2: Mamija_BiH
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Itko?

Našao sam fajlove od valuta u cache-u, i promijenio sam njihovu vrijednost, i sve radi kako treba dok ne prođe 24h i opet se sve promijeni na staro.

Ima li itko da mi može objasniti kako da iskljucim automatsko uređivanje fajlova od valuta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Joomla Virtuemart valute - Problem

A da staviš cjene u eurima i to objasniš klijentu, jer da bi mogo kupovat prek interneta mora imat neku od kreditnih ili deviznih kartica(zagrebačka banka molo šteka sa karticama iz mog iskustva), pogledaj na stranici od virtuemarta. Malo sam gledo po njihovoj dokumentaciji bila je ok napisana i probaj si odgooglat mislim da ima na youtubu dobar video o virtuemartu.

znam da ima neka fora sa tečajm u postavkama kada si formiraš vlastitu valutu u odnosu na neku od ponuđenih (odnosu na one na koje je sistem podržava). Pročačkaj malo po postavkama u backendu od joomle mislim da netrebaš ručno kod mjenjat za to

14 godina
neaktivan
Re: Joomla Virtuemart valute - Problem

Nasao sam poseban plugin za nase valute: Klik i sve radi kako treba.

Hvala na odgovoru. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice