Pozdrav forumasima !
Ovako, trebala bi mi pomoc oko jedne komponente-modula-plugina? Znaci trebalo bi mi nesto od toga, a sto bi imalo funkciju recimo, da korisnik ima mogucnost da unese svoj listic(par-tip dana) te da prilikom toga ujedno moze odabrati-napisati:
- Vrijeme pocetka utakmice
- Par i tip (1, 1x, 2... itd)
- Koeficijent
- Sport
- Analiza odabranog para
- Vrsta listica (1par, 2 para, vise paravova itd..)
- Izbor kladionice
- Mogucnost automatske provjere pogodjenog listica? (opcija)
Ovo bi sluzilo ujedno znaci za njihovu statistiku i eventualno natjecanje. Uz to trebalo bi da bude organizirano recimo na nacin da sve ima opciju i nekakve Arhive gdje bi to bilo sacuvano tako da svi ljudi mogu vidjeti statistike i pobjednike xy mjeseca, te da se za trenutni mjesec moze vidjeti trenutna statistika u nekom boxu sa strane.
I drugo sto bih zelio je recimo onaj news highlighter koji izmjenjuje vijesti, ali da funkcionira na nacin da ako se stavi neki par da je on recimo plave boje, te da ukoliko isti par bude pogodjen automatski predje u zeleno odnosno u crveno ako je gubitan.
Istrazivao sam malo i nisam nasao nista slicno, pa me zanima dali se netko susreo sa slicnim dodatkom za joomlu koji bi mi mogao pomoci?? Ukoliko nesto takvo ne postoji, a netko ima odredjena znanja i zna to napraviti neka mi se javi na PM da porpicamo o detaljima.
note: Moliko bih konkretne odgovore
Hvala,