Dragi Bug-ovci, stavio sam si joomla dreamwaver kit 3.0 (za joomla 1.5) i sada ja isprogramiram stranicu u html-u i css-u i podesim si sve što bi mi trebalo u joomli i kada instaliram predložak u joomli - piše mi uspjeh i stavim taj template kao primarni, i odem pogledat site kad ono otvara mi tamplate koji sam dobio uz joomlu. znači nije moj template nego onaj osnovni od joomle a u administraciji mi piše da je ovaj moj primarni template...pomoć
Joomla dreamweaver kit 3.0
- poruka: 4
- |
- čitano: 1.374
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
itko?
itko?
Probaj ovo: zamijeni default template sa svojim - napravi BU defaultnog i "podmetni" svoj umjesto njega (rename direktorija). I javi što se dogodi.
ma ja sam taj template obriso i stavio taj novi kao zadani template, i sada mi stranica bude onako samo text, nema slika, koda sam radio sam html kod bez "templatea" ...meni treba pomoć da mi netko kaže u čemu je problem i da ga rješimo, da ubudće mi bude podložak kaki sam ja isprogramiro u dreamweaveru.
p.s. probo sam i s web page maker napravit stranicu pa taj html kod ubacit u dreamweaver pa u jtk3.0 i isto stavit, isto ne ide...u čem je tu problem???