Jednostavna web stranica

poruka: 9
|
čitano: 1.481
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Jednostavna web stranica

Pozdrav, želim da napravim web stranicu, na kojoj bi se morala lajkat facebook stranica, zatim podijelit, pa tek onda da bude dostupan sadržaj web stranice.

Treba mi html kod, znam da je to prije bilo moguće odradit i na fb stranici.

1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Jednostavna web stranica
Kontraproduktivno.

Tjeranje korisnika da nešto naprave je tjeranje korisnika da odu sa stranice.

Najosnovnija stvar ux-a, a i psihologije općenito.

Ako imaš kvalitetan sadržaj ljudi će ga dijeliti bez da ih tjeraš da to rade.

12 godina
neaktivan

Istina sta ti mantolic kaze, ali malo googlaj, imas primjera takvog koda(skripti)

12 godina
protjeran
Jednostavna web stranica

Možda ovako izgleda kontraproduktivno. Pronašao sam kodove, ne radi se o tjeranju korisnika da dijele, već o želji da vide sadržaj.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dema94 kaže...

Možda ovako izgleda kontraproduktivno. Pronašao sam kodove, ne radi se o tjeranju korisnika da dijele, već o želji da vide sadržaj.

To ti misliš. Kad god otvorim stranicu s takvim 'uvjetovanjem' zatvaram je jer mi to odmah govori i o kvaliteti sadržaja. Totalni turn off

12 godina
protjeran

To je zato što ne želiš vidjet sadržaj, ne znaš o čemu se radi u mom slučaju. Uređujem skriptu tako da korisnici neće znati da su podijelili stranicu. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 23:31 (Dema94).
17 godina
Jednostavna web stranica

Sigran si u funkcioniranje bez korisničke autorizacije?

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 11:15 (Nix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dema94 kaže...

To je zato što ne želiš vidjet sadržaj, ne znaš o čemu se radi u mom slučaju. Uređujem skriptu tako da korisnici neće znati da su podijelili stranicu. {#}

Postat ćeš FB car, care. {#}

“Why is marijuana against the law? It grows naturally upon our planet. Doesn’t the idea of making nature against the law seem to you a bit.. unnatural?” ― Bill Hicks
15 godina
neaktivan

Da, potpuno si u pravu, i ja isto tako, ali mislim da ova web stranica i neće biti za tebe, mene i ovakve kao što smo mi, već osobe potpuno suprotnog razmišljanja i navika. Hoće ljudi kojekakve cece, stanije, zvezde granda isl. Uglavnom onaj "gluplji dio" internet korisnika. Da, gluplji, i nisam nikoga uvrijedio jer je to stvarno tako.

A što se tiče koda i autora teme, naslov je "niđe veze" i totalno nepovezan sa temom. Ako koristiš wordpress onda imaš plugine koje možeš koristiti, recimo http://codecanyon.net/item/facebook-like-to-watch-for-wordpress/2747075 ili http://codecanyon.net/item/like-2-unlock-for-wordpress/2858703

Lijep pozdrav

http://infologija.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice