Izrada newsletter servisa na web stranici

poruka: 5
|
čitano: 2.542
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Poštovani,

imate li kakva saznanja o dodavanju newsletter servisa (generatora poruka) na postojeću web stranicu - na što treba obratiti pozornost prilikom kreiranja newsletter servisa i kako se to uopće radi?

Ono što znam: wordpress ima gotove plug-in newsletter servise koji se vrlo jednostavno instaliraju i pohrane sve e-mail adrese prijavljenih članova na postojećem webu te se vrlo jednostavnim kreiranjem poruke i odabirom korisnika mogu slati newsletter obavijesti.

Ako netko poznaje newsletter servise i opcije koje su dostupne i moguće molim za savjet.

Unaprijed hvala,

Portos

0 0 hvala 0
17 godina

Pod br. 1 ne salji mailove preko svog mail accounta jer ces vrlo vjerovatno bit baniran od strane svog hosting providera.

Imas servise tipa mailchimp pa preko njih sibaj newslettere. 

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Izrada newsletter servisa na web stranici

Ja koristim ovaj servis i jako je dobar: http://www.emailbrain.com. Kupuješ kredite i jedan kredit ti je jedna e-mail adresa. Imaš nekoliko gotovih templateova, izmjeniš i dodaš kaj ti treba i rokaj miško :)

14 godina
neaktivan
Re: Izrada newsletter servisa na web stranici

Da budi oprezan stime da te nebi globili za spam.

15 godina
neaktivan

mislim da je po tome najbolji mailchimp i besplatan je!

Mario Krajacic

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice