Izrada igoogle gadget-a pomoc

poruka: 4
|
čitano: 1.889
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Pozdrav svima,
Imam konkretan zadatak za napravit u sklopu jednog predmeta na faxu a to je izrada igoogle gageta koji ima kao finkciju spajati se sa google docs, spreadsheets i tamo stavljati neke napomene koje bi se mogle brisati,editirati i dodavati nove kroz taj gadget, mora biti podrska za wysiwyg.- ali samo osnovne stvari- bold,italic,underline, etc. Pa bih molio nekoga tko ima iskustva i volje da me uputi malo.
Tnx
A.D.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Izrada igoogle gadget-a pomoc
unic0rn kaže...
Pozdrav svima,
Imam konkretan zadatak za napravit u sklopu jednog predmeta na faxu a to je izrada igoogle gageta koji ima kao finkciju spajati se sa google docs, spreadsheets i tamo stavljati neke napomene koje bi se mogle brisati,editirati i dodavati nove kroz taj gadget, mora biti podrska za wysiwyg.- ali samo osnovne stvari- bold,italic,underline, etc. Pa bih molio nekoga tko ima iskustva i volje da me uputi malo.
Tnx

Uvijek krećeš od API-a. Google ima API za sve to (uostalom, da nema onda ti ne bi dobio taj zadatak), kreneš čitat i sve ćeš znat.

Nego... na kojem si ti levelu s tim stvarima? Tražiš nekog tko će ti to sve napravit sam i potpisat te ili ti samo treba riješit par prepreka?

čist kod, duga ljubav
16 godina
RE: Izrada igoogle gadget-a pomoc

Ovako nisam bas upucen u ovo toliko znam da je sve u xml fileu i jos neke stvari ali stvar je da ja nemam bas vremena za ucit i iztrazivat to sve. Ako si zainteresiran za izradu cijelog projekta posalji por na pvt pa cemo se dogovorit oko svega.

A.D.
16 godina

Pozdrav svima jos uvijek je ova tema koju sam otvorio aktivna tj. nisam zavrsio ovaj zadatak (manjak vremena, a i znanja). Zahvaljujem se PedoBearu na pokusaju ali nije bas urodio plodom. Stvarno mi je hitno ako neko zna kako kroz google gadget napraviti update odredjenog cell-a u google spreadsheet-u bio bih zahvalan na bilo kakvoj pomoci.

A.D.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice