Pozdrav,
opet trebam pomoć :)
naime, nisam neki stručnjak ali htio sam sam izvršiti neke promjene na svoj web stranici od firme.
Naime, hoću izvršiti samo promjene godina i bezveze mi zbog toga kontaktirati tvrtku koja mi je napravila web stranicu. Naime na svom kompu imam sve fileove od webstranice i sad spojim se preko filezille i napravim promjenu file gdje su godine i to uploadam na server i file se zamjeni sa novim. No kad refresham stranicu na netu godine i dalje ostaju iste. Mislim namjerno sam napravio još neke promjene i uploadam ali nema promjene. Mislim kao što kažem nisam stručnjak ali samo sam uzeo isti file promijenio neke stvari unutra i uploadao ne net ali nema promjene. Jel se treba neko vrijeme pričekati ili neš krivo radim?
namjerno sam izbrisao sve fileove sa hostinga iz folder public (imam backup) ali kad otvaram stranicu onda stranica nie zbrisana nego neke dijelove otvara a neke ne? mislim kako to ako sam sve obrisao
sve mi se čini da ipak moram nekog stručnijeg kontakirati ali opet ne znam šta krivo radim pa me baš interesira
može pomoć