Help izrada web stranica - spajanje sadržaja

poruka: 5
|
čitano: 1.054
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Bok ljudi

Zanima me kako u Sharepint designeru napraviti web stranicu sa vise podstranica, ali kada promijenim na glavnoj nešto tipa link ili sliku od headera, da promjeni na svim ostalima

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Možda jesi probo s nekim css fajlom... nesto s tim napraviti?

This town (is) like a great big puss.y just waiting to get fucke.d
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

nisam, skinuo sam web template, ali ima CSS

zapravo totalni sam početnik sa web stranicama, uređujem ih u sharepoint designeru

trebam napraviti nekako glavnu web stranicu i druge na neki način spojene s njom....svaka bi trebala imati svoj sadržaj ali linkovi i 'action buttons' bi trebali biti zajednički tako da 1 ako dodam/promijenim/pobrišem da se to tako promijeni na svim stranicama

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Help izrada web stranica - spajanje sadržaja
nisam, skinuo sam web template, ali ima CSS

zapravo totalni sam početnik sa web stranicama, uređujem ih u sharepoint designeru

trebam napraviti nekako glavnu web stranicu i druge na neki način spojene s njom....svaka bi trebala imati svoj sadržaj ali linkovi i 'action buttons' bi trebali biti zajednički tako da 1 ako dodam/promijenim/pobrišem da se to tako promijeni na svim stranicama

sorry na duplom odg
17 godina

zasto ne napravis template stranice u dreamvieweru i onda samo na tom templateu gradis druge stranice?

kad anesto promijenis u samom templateu to se odmah izmjeni na svim stranicama koje su bazirane na istom

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice