Ako postoji neka slična tema, ovu zaključajte.
Gdje skinuti dreamweawer ili on nije besplatan?
Ako može link od nekog programa koji je sličan njemu, da npr. ja pišem text i dodajem slike a on ih "prebaciva" u HTML kod.
Hvala!
Ako postoji neka slična tema, ovu zaključajte.
Gdje skinuti dreamweawer ili on nije besplatan?
Ako može link od nekog programa koji je sličan njemu, da npr. ja pišem text i dodajem slike a on ih "prebaciva" u HTML kod.
Hvala!
SharePoint Designer 2007 od Microsofta je besplatan.
LOOL
LOOL
Pa, meni i ne treba nista bolje jer se ne bavim web dizajn-om! Više sam orjentiran na programiranje =)
Treba mi "serial number" za Dreamweaver.
Jel moram platit, il da mi pošalje nego na pp.
Hvala!
Hvala!
a da ge jednostvano crackuješ...mislim odakle si ga skidao?
Sa službene Adobe stranice.
Hvala!
naravno da ga moraš platiti
A jeli postoji neki piratski ključ ili nešto, nemam namjeru kupovat jer se inače ne bavim sa web dizajnom
A jeli postoji neki piratski ključ ili nešto, nemam namjeru kupovat jer se inače ne bavim sa web dizajnom
Za ovo ti nitko nece dati link jer na ovom forumu postoje neka pravila. Jesi ikad cuo za Torrent, Megaupload, Rapidshare... Ako jesi onda ti se tu nema sta previse objasnjavati.
Za ovo ti nitko nece dati link jer na ovom forumu postoje neka pravila. Jesi ikad cuo za Torrent, Megaupload, Rapidshare... Ako jesi onda ti se tu nema sta previse objasnjavati.
točno tako
Tu se ne smije ostavljati piratski kod ni linkovi ali mislim da imaš na piratskoj stranici koju su jednom bili isključili pa je opet aktivna (trebao bi znat na koju mislim)
ajde sad neka cjeli forum nastavi "tako je", "nesmije se", "piratstvo" itd popustite malo...neka procita pravila i to je to