Zanima me koji su forumi najviše editabilni,tj. koje mogu najviše dovesti do željenog izgleda?! Ako još imate i neki link do instalacije, bio bih vam zahvalan!
Editabilni forumi
- poruka: 21
- |
- čitano: 2.574
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa imas, najbolji je vbulletin (ali se placa), a od besplatnih imas phpbb i smf, a ako imas stranicu i cpanel, odes u fantastico i tamo ces moc automatski instalirat, tj. ono ti samo instalira gdje ti oces.
Link - neke od tema za phpbb, i evo download link za phpbb.
Link - teme za SMF, dowload link za SMF.
Kako editirati phpBB3?! Npr., da izbrisem ono u dnu "phpBB3 crew" i slicno?! Kako da drukcije razmjestim linkove ili dodam nove?!
Kako editirati phpBB3?! Npr., da izbrisem ono u dnu "phpBB3 crew" i slicno?! Kako da drukcije razmjestim linkove ili dodam nove?!
Sad to je koliko se ja sjecan, nisan odavno radio forume, a zadnji sto san radio je vbulletin.
Hm, probao sam s Dreamviewerom ali uopće nemogu naći to u index.php-u niti u jednom php-u u rootu! Mozeš malo određeniji bit, kažem, sve sam pregledao, stvarno nema. Uf, kako me muči ovo.
Nemas nista u index.php od phpbb, uglavnom su sve pozivi na funkcije koje ispisuju html i informaciju iz databaze.
Probaj potraziti neki skinning tutorial na google ala http://www.ozzu.com/website-design-forum/how-create-customize-phpbb-skin-t40268.html
Bih li mogao SMF forum lakše urediti?! Ono ima dosta posla.
No pain no game.
Da, index.php u rootu ti ima samo pozive funkcija. Morat ces malo cackat i vidit koje on fajlove linka pa po njima vidit.
Mislis da je tako kompleksan forum lako izmijenit.
Googlaj, vjerovatno je netko imao slicnih problema kao i ti.
Pozdrav!
Za mjenjanje dna phpbb3 foruma
Ides u AP na Styles pa na Tamplate pa na odabranom ides na edit zatim nadjes overall_footer.html i kad ti se to otvori vidjeti ces gdje ti sta pise i mjenjaj po volji.
Lijep pozdrav
Sad to je koliko se ja sjecan, nisan odavno radio forume, a zadnji sto san radio je vbulletin.
Warezb na tom tutorijalu bi ti ja prvi bio jako zahvalan.
Ima li gdje tutorial za postavljanje portala na phpbb3 forum osim onih na sluzbenim stranicama i phpbb hacks jer sam prateci te napravio s..., naravno jer nisam bas strucan.
Poz
Evo da ne otvaram novu temu nadovezat cu se ovdje.
U phpbb3 u overall_header.html sam ubacio neke stvari tipa rss reader itd. i sad se to naravno prikazuje kad otvorite bilo koji forum podforum itd. sto usporava ucitavanje istih a i lagano iritira.
Pitanje za znalce;
Gdje da te stvari "uguram" da mi se prikazuju samo na pocetnoj strani foruma.
Kao i uvijek,
Unaprijed zahvalan
Lijep pozdrav
Koju tocno verziju navedenoga softwarea koristis, 3.0.3?
Da uradio sam upgrade na 3.0.3
U phpbb3 u overall_header.html sam ubacio neke stvari tipa rss reader itd. i sad se to naravno prikazuje kad otvorite bilo koji forum podforum itd. sto usporava ucitavanje istih a i lagano iritira.
Pitanje za znalce;
Kao i uvijek,
Unaprijed zahvalan
Lijep pozdrav
stavi negdje u index_body.html na vrh dokumenta i bit ce ti samo na index-u
Zanima me koji su forumi najviše editabilni,tj. koje mogu najviše dovesti do željenog izgleda?! Ako još imate i neki link do instalacije, bio bih vam zahvalan!
Pitanje za znalce;
Kao i uvijek,
Unaprijed zahvalan
Lijep pozdrav
stavi negdje u index_body.html na vrh dokumenta i bit ce ti samo na index-u
dal si mozda nesto slucajno izbriso ili promijenio?
ne bi trebalo bit nikakvih problema jedino da si nesto slucajno izbriso ili ako za to sto ubacujes imas neka CSS oblikovanja za default tagove poput <a> <div> i to, probaj uzet cisti index_body.html i vrati ga u direktorij presnimi stari, onda pogledaj dal se forum vratio u normalu, onda opet ubaci to sto hoces i budi oprezan da nesto ne obrises i onda vidi. ili stavi ovdje to sto ubacivas da vidimo pa da ti recemo sta bi moglo stvarat probleme.
Pazi,
Ja sam postavio kako si napisao i onda je bio cirkus Colorado.
Odmah sam naravno skinuo da ljudi nebi nosili racunalo na popravak misleci da je do njih i vratio u overall_header.html i sve funkcionira ok.
E sad sta sam ja to stavio?
Radi se o nekim rss-ovimai nekim gadgetima koje sam lijepo stavio u tablele i sve to lijepo prilagodio i izgleda bas kako hocu osim sto mi se naravno prikazuje pri svakom listanju foruma sto je i logicno s obzirom da se nalazi u overall_header.html.
Prijatelju problem uspjesno rijesen.
Naime, bio sam doslovan u shvacanju onoga sto si mi rekao i uvalio sam te gluposti doslovno na vrh i tu je bio problem!
Naravno trebalo je nakon include overall-header!
Pamet je nekad nedostupna al bitno je da dodje.
Hvala u svakom slucaju sad je ko cvjetic sad jos jedno 3 mjeseca da skontam kako da postavim portal i na horsu sam.
Vrag odnio i presu.
Do penzije cu zavrsiti.
LP
ahh sorry mislio sam vizualno gore tak da ti izgleda kao da je dio headera, treba malo proucavat i sve se moze..