Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 809.196
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Community review vaših web stranica
alankish kaže...
xtreme.maniac76 kaže...

Pozdrav ljudi,

evo napravio sam jednu web stranicu koja bi izlagala neki obrt za web development. Radio sam ju oko 4-5 dana (sve klasične tehnologije izrade). Ovo je beta faza stranice, kontakt forma ne radi, a i ne planiram ju dugo držati na ovom server. Novaca za hosting nije bilo, pa koristim neki free host (a i kako ću nabaviti hosting kad još nisam punoljetan). Eh sad, što mislite o stranici i svemu?

Link:  http://xtrememaniac76.byethost17.com/

Izlažeš obrt, firmu, a još nisi punoljetan,ccc, to ti baš i nije pmaetno.Uglavnom sviđa mi se, simpatično je.Posebno mi se sviđa ovaj JS slider.Daj link{#}.Sviđa mi se upotreba webfonta.Daj mali više detalja koje si točno tehnologije koristio.Ja ti sredim kontakt formu {#}.Highlightanje forme si riješio sa CSS-om ili Javascriptom?Hosting možeš zakupiti bez obzira na godine, a najeftiniji nađeš za par desetaka kuna, makar ja bi ostavio web na tom hostu, a zakupio bi si domenu.

http://www.ndoherty.biz/demos/coda-slider/2.0/#1 uz jako zgodno implementaciju, jer ovdje je dizajn jako dobro odrađen, i sviđa mi se. jednostavan a ugodan za gledati 

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source freak, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
13 godina
neaktivan
alankish kaže...

Izlažeš obrt, firmu, a još nisi punoljetan,ccc, to ti baš i nije pmaetno.Uglavnom sviđa mi se, simpatično je.Posebno mi se sviđa ovaj JS slider.Daj link{#}.Sviđa mi se upotreba webfonta.Daj mali više detalja koje si točno tehnologije koristio.Ja ti sredim kontakt formu {#}.Highlightanje forme si riješio sa CSS-om ili Javascriptom?Hosting možeš zakupiti bez obzira na godine, a najeftiniji nađeš za par desetaka kuna, makar ja bi ostavio web na tom hostu, a zakupio bi si domenu.

Pa to kad bih ja imao svoj obrt tako bi si zamislio stranicu. Što se tiče hostinga, nemam kartice tako da si ne mogu zakupiti. A ovo s formom mi nije problem znam ja to napravit, ali nisam htjeo sad radit jer ne planiram dugo ostavljati ovu stranicu ovdje jer ipak to nije pravi server. A i ti pomislio da ja imam obrt xD?

xtreme.maniac
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 1:35 (xtreme.maniac76).
13 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...
Mi smo mala tvrtka koja se prvenstveno bavim web dizajnom i razvijanjem vaših web stranica. Kao podlogu za razvijanje stranica koristimo današnje sve najpopularnije i najkorištenije tehnologije koje se primjenjuju na internetu.

1. Boldano.. Sve jasno

2. Boldano.. Možda bi bilo dobro da napišeš Vaših iz poštovanja prema korisniku..

3. Boldano.. Bilo bi dobro da navedeš koje..

Sve u svemu..

-Super stranica! Samo malo tekst uredi!

9/10 (zbog teksta) {#}

Ej budem uvažio i to. Možda nekada u budućim verzijama stranice :)

xtreme.maniac
16 godina
neaktivan
Community review vaših web stranica
Ne treba ti kartica, cak netrebas ni roditelje vuci, narucis u nekom hrhostingu i platis uplatnicom na posti. Preporucam hrvatski hosting (ime firme)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LordShgi kaže...
Ne treba ti kartica, cak netrebas ni roditelje vuci, narucis u nekom hrhostingu i platis uplatnicom na posti. Preporucam hrvatski hosting (ime firme)

A znaš, budem neš pokušao napravit u vezi toga svega. :)

xtreme.maniac
16 godina
neaktivan

@ekstremni manijak   Jednostavno, a opet odlično.Baš kako volim.Jedino malo pravopis i sve 5.

0 0 hvala 1
16 godina

@extrememaniac

I bismo umjesto bi smo {#}

Inace super stranica.

Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 15:13 (8ax).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

mjenjati domenu... dodje mi crveno na wotu :) inace odlicno

Igor
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
CRT kaže...

mjenjati domenu... dodje mi crveno na wotu :) inace odlicno

Da to sam bas ja htio napisati, nemoj koristiti ovaj host jer je full crveni na WOTu...

13 godina
neaktivan

Eh da, taj pravopis. No dobro, budem ispravio sve pogreške. A ovo što se tiće domene u WOTu, tu baš i ne mogu utjecati. Ovo je jedini pristojni hosting koji nudi dobar omjer cjene i mogućnosti (free i dosta diskovnog prostora, MySQL baze i cpanel). Ima li itko kakav prijedlog u vezi hostinga (u vidu neki drugi, bolji servi)?

I da, svi vi koji ste posjetili site, vidjeli ste da nema niš čudno pa eto, mogli bi ste otić mi na WOT stavit visoke ratinge (ali samo ako to želite, nemojte smatrati obavezno) {#}

xtreme.maniac
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 19:04 (xtreme.maniac76).

1 0 hvala 0
16 godina
xtreme.maniac76 kaže...

Eh da, taj pravopis. No dobro, budem ispravio sve pogreške. A ovo što se tiće domene u WOTu, tu baš i ne mogu utjecati. Ovo je jedini pristojni hosting koji nudi dobar omjer cjene i mogućnosti (free i dosta diskovnog prostora, MySQL baze i cpanel). Ima li itko kakav prijedlog u vezi hostinga (u vidu neki drugi, bolji servi)?

I da, svi vi koji ste posjetili site, vidjeli ste da nema niš čudno pa eto, mogli bi ste otić mi na WOT stavit visoke ratinge (ali samo ako to želite, nemojte smatrati obavezno) {#}

X10Hosting, samo su nedavno banali hrvatsku pa moras nekog pitat da ti napravi acc.

Unlimited storage/bandwidth su, cpanel, MySQL, asp.net...

Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
13 godina
neaktivan

Evo, sredio sam si hosting bez problema... Nisam čak morao ni zezat se pa mjenjati proxy {#} ... Sada cemo isprobati pa vidjeti kako šljaka 

xtreme.maniac
15 godina
xtreme.maniac76 kaže...

Evo, sredio sam si hosting bez problema... Nisam čak morao ni zezat se pa mjenjati proxy {#} ... Sada cemo isprobati pa vidjeti kako šljaka 

Samo si sredi taj prvopis pod hitno jer je katastrofalan (NHF) i ako si skuzio ne mozes se vratit na prosli slide nakon sto odes naprijed sa onom strelicom (jedino kroz izbornik, ofc).

Mozda ne bi bilo lose da ti netko drugi to sve napise kako treba, ako te vec to toliko zeza. 

Sto se tice samog izgeda stranice, jako jednostavno i lijepo te bez puno kompliciranja...znaci: "Sjedi 5". {#} 

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
13 godina
neaktivan

Ej hvala. Eh, taj pravopis... Ovo sa strelicama sam htjeo složiti kao interaktivnu priču (kužiš o čem pričam). Pri tome sam mislio na to da nakon jedne kartice teksta sljedi druga i potom na zadnjem mjestu je kontakt forma s strelicom koja vodi do prve kartice. Stoga želim reči da je to tako namjerno napravljeno. A uvijek je tu navigacija ako korisnik oće nešto posebno pročitati {#}

Eh, vidim da ste se uhvatili tog vražijeg pravopisa kao pijan plota. Zar je važan tekst (mislim ovdje sam stavio stranicu, a ne tekst na prvojeru).. Pravopis, does it matter?

xtreme.maniac
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 21:24 (xtreme.maniac76).
15 godina

Naravno da je vazan pravopis....

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A čak sam i tekst provukao kroz spell checker (Hascheck) i sve sam greške ispravio. U čem je problem? Konstrukcija rečenica, poredak riječi u rečenici? 

Sad smo vec i krenuli u {#}

xtreme.maniac
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 21:58 (xtreme.maniac76).
16 godina

Pa i nije baš off topic jer su ti ljudi rekli kako bi trebao poboljšati stranicu. Pravopis nije bitan dokle god tu stranicu gledaš samo ti na svom računalu, ali kada je online onda bi trebao pripaziti na pravopis.

Zamisli sada da ovu stranicu gleda osoba kojoj je odlučila tebe angažirati za izradu stranica. Dizajn je OK, stranica mu se sviđa, ali onda dođe do teksta i vidi banalne greške.

Takva osoba sigurno više ne bi bila zainteresirana za to da im napraviš stranicu. Trebao bi paziti na pravopis zbog sebe jer ljudi bi te mogli svrstati u "nepismene ljude", a to je loše za budući posao. {#}

BTW. Stranica je super. Možda grafički još malo doraditi i pila bi stvarno primamljiva ljudima.

Google+ invites - http://goo.gl/7wnyA
14 godina
neaktivan

http://www.obecanja.net

Stranica koja prati obećanja javnih ličnosti i njihovu realizaciju :)

5 0 hvala 0
16 godina
echo kaže...

He he jasno je da ta njihova obećanja ne drže vodu, ali stranica je zanimljiva.

Odlična ideja, sviđa mi se kako bi rekli na FB. {#}

Google+ invites - http://goo.gl/7wnyA
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 12:52 (Ivan M.).
14 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
echo kaže...

He he jasno je da ta njihova obećanja ne drže vodu, ali stranica zanimljiva.

Odlična ideja, sviđa mi se kako bi rekli na FB. {#}

Hvala, mislim da će biti interesantnih spoznaja kad prođe malo vremena pa obećanja dođu na naplatu :)

13 godina
neaktivan

Sefe samo kratak komentar

ideja stranice ti je dobra super

drugo tehnicki stranica ti je siromasna,necu rec da je losta mora to bit puno bolj

ali ja nepametujem ko ovi gore

posalji mi poruku ja ti pomognem da to popravis

salute

wemaster

15 godina
neaktivan
sezam kaže...

Sefe samo kratak komentar

ideja stranice ti je dobra super

drugo tehnicki stranica ti je siromasna,necu rec da je losta mora to bit puno bolj

ali ja nepametujem ko ovi gore

posalji mi poruku ja ti pomognem da to popravis

salute

wemaster

ja bih to rado vidio, ali uz jedan uvjjet - da to budu baš tvoj kod, ili neki open source, a ne kao što si nedavno pokazao - nulled skripte i sa raznih warez stranica i sumnjivog podrijetla. a siguran sam da niti jedna nije bila plačena, nego si samo pokupio rad od nekog programera, i čak se nisi ni udostojio staviti link do original rada

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source freak, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
13 godina
neaktivan

autor obrisao svoj koment

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 20:18 (sezam).
13 godina
neaktivan

evo ti primjer

in hr ljepse stranice

http://www.vecernji.hr/sport/

i vecernji.hr

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
sezam kaže...

Prijatelju

kao prvo zahvali se na pomoci

drugo

nisi u poziciji da postavljas uvjete

Savjet

stavi malo flasha ili neki jquery  da ti malo oplemeni stranicu i malo reklama

dobra ideaj ti je portal samo tehnicki je doradi,

ako hoces moga koca citaj

preko .htacces  pravis xml gjde ti php kod cita iz base novosti i salje ih flashu

imas za primjer upisi u google flashxml  i oni su radili neke takve stvari ali ti nisu besplatne

ja sam to radio sam preko moga kod upravo ovo sto sam ti napisao

imas puno besplatnih flash galerija a i jquery baziranih galerija

samo napravis customer field kad dodajes novost u wordpressu

inace ja odnedavno rabim wp bio sam na phpnuke

evo ti sreen od moga zadnjega rada  jos zavrsavam i popravljam dizajn treba mi neki dobar template u html kod da mogu php postavit

Uh, radovi su ti užas kolko vidim na ovoj slici, sve kričavo, natrpano.

13 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 20:19 (sezam).
13 godina
neaktivan
sa
14 godina
protjeran
sezam kaže...

Dragi Lorde

hvala na kritikama znaci da sam na dobrom putu

a ovo su tvoji postovi a clani si 3,.god u forumu

http://www.bug.hr/forum/usertopics/lordshgi/4065.aspx?sort=act

posalji sta si radio,od OPP-a do php itd itd

na ovom forumu samo dzabalebarosi djele balkanske savjete a ne strucne kritike

pogledajte malo druge forumu pune kod,ljudi jedni drugima pomazu,savjetuju,ja Bug poznajem jos od pocetaka

ali da je ovako uzasan forum za web razvoj jos nigdje nisam vidio i usude se pisat,bez uvrede ikoga

katastrofa ja ova prica sva gore o reviziji web portala

pozdrav za dzabalebarose

Ai ti si se našao nešto komentirati. Ne znaš ni prepoznati da je večernji.hr na custom cms-u, nego si tražio koja je to wordpress tema.

Drugo, tu si se pozivao na warez i ripane teme, tj. ukradeni tuđi rad koji rado koristiš. To je stvarno pravo ponašanje jednog web developera.

Treće, flash i jquery ne oplemenjuju web stranice. Flash kao prvo je zadnje što bi normalan web developer koristio. Jquery je tu da poboljša user expirience (već smo ti objasnili web 2.0), a ne da se ga trpa bez reda u stranicu, tamo gdje ne treba. Web dizajn i programiranje je stvar ukusa i funkcionalnosti, a ne galerija javascript frameworka.

Uostalom duboko sumnjam da znaš i napraviti osnovnu stranicu u php-u ili bilo kojem drugom jeziku.

I da, stranice ti izgledaju užasno i prenatrpano. Još nešto, nauči se prihvatiti kritiku.

( ˘͡ -˘͡)
13 godina
neaktivan

Za Bypass-a

pogledaj malo portfolio od ovih zlatnih momaka puno dobrih stvari

http://www.trikoder.net/work/

ovo je tema foruma a ne vrijedanje itd....

sta ja znam ili ne moj problem ,clanovi koji imaju pitanja neka to pisu

i to je ovde tema a ne da se ponizava i vrijeda rad drugih

a dobro pitanje tko ima dobre radove neka posalje ovde

i dobro su dosli

hvala

{#}

16 godina
neaktivan

Zasto si obrisao post, slobodno reci ako te nešto muci. Da, ja se zanimam za puno toga, jer želim znati sve tehnologije barem osnovno. Sve ce mi dobro doci u životu, za koji god se segment kasnije odlučim, zasad radim sve jer sam još uvijek mlad i takva odluka ce me cekati tek za par godina.

To što nemam 8 godina iskustva u izradi web stranica ne znači da neznam kako dobra web stranica mora izgledati. Ja sam ti rekao da po mom mišljenju su prekričave i natrpane.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice