Pozdrav ljudi,
evo napravio sam jednu web stranicu koja bi izlagala neki obrt za web development. Radio sam ju oko 4-5 dana (sve klasične tehnologije izrade). Ovo je beta faza stranice, kontakt forma ne radi, a i ne planiram ju dugo držati na ovom server. Novaca za hosting nije bilo, pa koristim neki free host (a i kako ću nabaviti hosting kad još nisam punoljetan). Eh sad, što mislite o stranici i svemu?
Izlažeš obrt, firmu, a još nisi punoljetan,ccc, to ti baš i nije pmaetno.Uglavnom sviđa mi se, simpatično je.Posebno mi se sviđa ovaj JS slider.Daj link.Sviđa mi se upotreba webfonta.Daj mali više detalja koje si točno tehnologije koristio.Ja ti sredim kontakt formu
.Highlightanje forme si riješio sa CSS-om ili Javascriptom?Hosting možeš zakupiti bez obzira na godine, a najeftiniji nađeš za par desetaka kuna, makar ja bi ostavio web na tom hostu, a zakupio bi si domenu.
http://www.ndoherty.biz/demos/coda-slider/2.0/#1 uz jako zgodno implementaciju, jer ovdje je dizajn jako dobro odrađen, i sviđa mi se. jednostavan a ugodan za gledati