Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 809.196
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Community review vaših web stranica

Evo sitgla je i moja nova web stranica o formuli1.

molim vas komentirajte,kritizirajte ili pohvaljujte sajt. LINK

LP {#}

Volim raditi web stranice

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Community review vaših web stranica
red_danger kaže...

Evo sitgla je i moja nova web stranica o formuli1.

molim vas komentirajte,kritizirajte ili pohvaljujte sajt. LINK

LP {#}

iskreno... ne... dizajn je ok, jedino stavi da ti se pozadina ne ponavlja već da je fixed.

a prenošenje vjesti sa drugih portala? ne.. i to još c/p 

poradi na pristupačnosti stranice - ogromni tekst sa sitnim fontom sive boje i sa jednom slikom ti nitko  neće pročitati. linkove u podnavigaciji stavi da se otvaraju u novom tabu. 

i još jednom c/p sa drugim portala - ne! 

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source freak, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
16 godina
neaktivan

@ bro0wn  Molim te, zanima me da li se Micro CMS plača i zašto me link na tvojoj stranici odvede na neki japanski site.Inače stranica sasvim OK!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
suludi8 kaže...

@ bro0wn  Molim te, zanima me da li se Micro CMS plača i zašto me link na tvojoj stranici odvede na neki japanski site.Inače stranica sasvim OK!

Zdravo. Ne, ne plaća se. Link vodi na ono jer je domena istekla i netko ju je drugi pokupio prije nego ju je autor uspio produžiti, ali radim trenutno na prebacivanju na drugu domenu. Ako te jako zanima, imas github repozitorij ovdje: https://github.com/tpiha/Micro-CMS pa mozes od tamo skinut. I hvala na pohvali :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 0:34 (br0wn).
15 godina
neaktivan

Evo pokrenio sam svoj sajt na kojem dijelim savjete i načine o zaradi novca online
Svi načini su potpuno legalni i stvarno uz malo truda nije teško

Link

Što mislite?

P.S. zanemarite to što je besplatna domena, kad vidim kako ide onda ću se prebacit na plaćeno :)

2 0 hvala 0
16 godina

Što bi točno tu trebali komentirati. Instalirao si WP, nabacio temu i to je to.

Kažeš da uz malo truda nije teško zaraditi, isto tako uz malo novaca si mogao imati 101nacin.com ili je ipak domena skuplja od tvojih prihoda.

Google+ invites - http://goo.gl/7wnyA
15 godina
neaktivan
zlaja16 kaže...

Evo pokrenio sam svoj sajt na kojem dijelim savjete i načine o zaradi novca online

Link

Što mislite?

P.S. zanemarite to što je besplatna domena, kad vidim kako ide onda ću se prebacit na plaćeno :)

jako dobra tema, relativno je nova. sada joj malo daj svoga "štiha" da ljudima ostane u glavi zbog specifičnog dizajna. za free hosting sam ugodno iznenađen sa 000hostingom 

Veliku pohvalu imaš na osnovu unikatnih tekstova, tj, za promjenu nisu samo c/p sa drugih stranica (na hrvatskom) . još malo poradi samo na veličini fontova i slično, te sa par slikica da ti tekst ima bolju čitljivost. 

//ne sviđaju mi se reklame, al, ajd, preči ću preko toga

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source freak, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
15 godina
zlaja16 kaže...

Link

Što mislite?

Jako pregledno, lijep i cist dizajn...

Prva stranica o ovakvim stvarima, a da sam na njoj proveo vise od 2 minute...stovise, cak sam i procitao tekstove koji su ok i daju ljudima dobre smjernice.

Stovise, neke metode zarade mi izgledaju ok....super za ljude koji imaju puno slobodnog vremena (hint: nezaposleni).

Reklame nisam vidio tj. niti jedna mi se ne pokazuje...vjerojatno je to radi AdBlocka koji radi odlicno svoj posao i bez kojega ne koristim niti jedan browser.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan

Novi portfolio napravljen čisto iz dosade, u pomankanju pravih klijenata.Stranica je napravljena nekih 90%, fali kontakt forma, i poseban css za 1024X768.To sve napravim u hodu kroz par dana, jer mi je u međuvremenu uletila izrada jedne stranice.

Vaša mišljenja,komentari...

Link

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 16:41 (suludi8).

9 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
suludi8 kaže...

Novi portfolio napravljen čisto iz dosade, u pomankanju pravih klijenata.Stranica je napravljena nekih 90%, fali kontakt forma, i poseban css za 1024X768.To sve napravim u hodu kroz par dana, jer mi je u međuvremenu uletila izrada jedne stranice.

Link

Vau, Javascript si sam radio?

16 godina
neaktivan

Misliš ovaj za lopte...nisam to sam pisao, da to znam sam napisati najvjerovatnije ne bih stavljao ovdje web na recenziju!

Imaš ovakvih i sličnih Html5 eksperimenata na mrdoob.com.

Ove manje sitnice jesam sam pisao.

13 godina
neaktivan

Jako lijepo napravljeno. Sudeći po tvojim radovima (i onim prijašnjim koje sam imao priliku vijdeti) vidim da pucaš na interaktivne web stranice. Nije to loše, dizajn jednostavan a dopadljiv, ove lopte što luduju po ekranu (recimo to tako) čine stranicu lako pamtljivom i prepoznatljivom.

xtreme.maniac
15 godina
suludi8 kaže...

Link

Odlicno napravljeno, lijep dizajn...kao uostalom i prosli portfolio koji mi je mozda cak i malo bolji no ok....sve 5. Sada sam treba naletit pravi posao koji ce donijeti neku lovu pa da se trud isplati.

suludi8 kaže...

Misliš ovaj za lopte...nisam to sam pisao, da to znam sam napisati najvjerovatnije ne bih stavljao ovdje web na recenziju!

Zahvaljujem na ovoj stranici, budem se i sam sada malo poigrao sa svime time.

Nego, jedno n00b pitanje.....kako najpovoljnije i najbrze doci do .net adrese i nekog jeftinog hostinga koji bi bio iskoristen iskljucivo za neke moje stvari.

Free hosting (neki mali paket, ne treba mi ne znam koliko mjesta i prometa ili mali milijun mail adresa...samo da je ok za osobne potreba, nista veliko i nista za masovnu upotrebu) i free domene mi bas ne dolaze u obzir...i da, treba mi bas domena.

Hvala!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 15:39 (win32).
14 godina
win32 kaže...
suludi8 kaže...

Link

Odlicno napravljeno, lijep dizajn...kao uostalom i prosli portfolio koji mi je mozda cak i malo bolji no ok....sve 5. Sada sam treba naletit pravi posao koji ce donijeti neku lovu pa da se trud isplati.

suludi8 kaže...

Zahvaljujem na ovoj stranici, budem se i sam sada malo poigrao sa svime time.

Nego, jedno n00b pitanje.....kako najpovoljnije i najbrze doci do .net adrese i nekog jeftinog hostinga koji bi bio iskoristen iskljucivo za neke moje stvari.

Free hosting (neki mali paket, ne treba mi ne znam koliko mjesta i prometa ili mali milijun mail adresa...samo da je ok za osobne potreba, nista veliko i nista za masovnu upotrebu) i free domene mi bas ne dolaze u obzir...i da, treba mi bas domena.

Hvala!

Ako se smije znati, što ćeš raditi na toj domeni? Mogu te ja sponzorirati ako je neka dobra ideja :)

Facebook going down ^.^ jadne loodache
16 godina
neaktivan

Jučer sklepano na brzaka, ima kakvih prijedloga da poboljšam?

http://www.irinarinkovec.com/

BTW: Nemojte ni pokusavati na icem mobilnom, jos mobilna stranica nije gotova.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 13:32 (LordShgi).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
LordShgi kaže...

Jučer sklepano na brzaka, ima kakvih prijedloga da poboljšam?

http://www.irinarinkovec.com/

Bilo bi možda bolje kada bi ovaj scrollbar bio prilagođen ostatku stranice.

Nešto ovako... http://www.net-kit.com/jquery-custom-scrollbar-plugins/

Google+ invites - http://goo.gl/7wnyA
16 godina
neaktivan

Evo nesto sasvim jednostavno, na brzinu, za frenda :)

http://aqua-roni.com

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nešto mi se stranica ne rendera dokraja:

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

uh, hebemti, sta sad hebe :)
ak ko ima isti slucaj nek slobodno kaze {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo jedna relativno mlada stranica (izašli smo iz bete prije cca 2 mjeseca), trenutno imamo oko 230 korisnika.

O čemu se radi: svakog dana na naslovnici se pojavi tema koju odabiru administratori, a mogu predložiti i sami korisnici. Registrirani korisnici mogu komentirati temu sve do kraja dana. Desno od komentara nalazi se statistika trenutnog omjera mišljenja korisnika. Na kraju dana možete vidjeti zaključak rasprave. Ukoliko se neslažete sa zaključkom pojedine teme ili želite dovesti temu na ponovnu raspravu, možete zatražiti ponovno otvaranje teme.

Recenzije su za sada dosta dobre... dobili smo dobru recenziju od Bug.hr weboteke, bili top web na net.hr-u, predložili su nas na jednoj radijo postaji, i još nekoliko web stranica....

Komentari i statistika se automatski refreshaju kad dođe novi komentar (ajax) također bude i mali zvuk za novu poruku i onaj krugić kraj ontopica ili offtopica blinka!

Volio bih čuti vaše mišljenje i prijedloge kako dodatno poboljšati stranicu. Google Adsa i tih gluposti nema, a neće ih vjerojatno nikad ni bit.

Hvala! {#}

www.svadjaonica.com

Code Poet

12 0 hvala 0
14 godina

Jako lijepo @mb_fak_team

Meni je sve ok, zadnja verzija Google Chrome-a.

Jedno pitanje. Zašto je hover Građevinske limarije i Proizvodni limarski program ispod gornjeg isjeckanog bordera, a oslai izbori su iznad /dakle nakon hovera im se ne vidi gornji border). Nadam se da razumiješ.

Ali baš mi se sviđa dizajn.

0 0 hvala 1
14 godina
Diaulus kaže...

Evo jedna relativno mlada stranica (izašli smo iz bete prije cca 2 mjeseca), trenutno imamo oko 230 korisnika.

O čemu se radi: svakog dana na naslovnici se pojavi tema koju odabiru administratori, a mogu predložiti i sami korisnici. Registrirani korisnici mogu komentirati temu sve do kraja dana. Desno od komentara nalazi se statistika trenutnog omjera mišljenja korisnika. Na kraju dana možete vidjeti zaključak rasprave. Ukoliko se neslažete sa zaključkom pojedine teme ili želite dovesti temu na ponovnu raspravu, možete zatražiti ponovno otvaranje teme.

Recenzije su za sada dosta dobre... dobili smo dobru recenziju od Bug.hr weboteke, bili top web na net.hr-u, predložili su nas na jednoj radijo postaji, i još nekoliko web stranica....

Komentari i statistika se automatski refreshaju kad dođe novi komentar (ajax) također bude i mali zvuk za novu poruku i onaj krugić kraj ontopica ili offtopica blinka!

Volio bih čuti vaše mišljenje i prijedloge kako dodatno poboljšati stranicu. Google Adsa i tih gluposti nema, a neće ih vjerojatno nikad ni bit.

Hvala! {#}

www.svadjaonica.com

Pingvini s madagaskara FTW :D

Jako, jako mi se dopada stranica. Stvarno, odlična je. ODLIČNA.

15 godina
OriginalEXE kaže...

Ako se smije znati, što ćeš raditi na toj domeni? Mogu te ja sponzorirati ako je neka dobra ideja :)

Hvala puno frendos na ponudi, ali snasao sam se ipak na nekom free hostu...samo neke moje gluposti tj. isprobavanja trenutno, a sama adresa ce jos malo sacekat dok ne vidim tocno "sta i kako".

No trebao bih u skoroj buducnosti premjestit cjeli portal na neki novi host pa bi mi dobro dosao neki savjet.

Hvala jos jednom!

16 godina
neaktivan
Diaulus kaže...

Hvala! {#}

www.svadjaonica.com

I broj korisnika raste iz dana u dan :) Odličan sajt, ekipa je poznata odavno (THR/WHR), THRadio odlično implementiran, skripta je mrak

OCJENA: 10/10 

Pozz wrbavorks, rakiabeat i ostali sa THR/WHR-a od pajser29 (THR) i midzan21 (WHR)

http://midzan21.com ==> Visit my site and read jokes (or something about Web Design)
14 godina
win32 kaže...
OriginalEXE kaže...

Hvala puno frendos na ponudi, ali snasao sam se ipak na nekom free hostu...samo neke moje gluposti tj. isprobavanja trenutno, a sama adresa ce jos malo sacekat dok ne vidim tocno "sta i kako".

No trebao bih u skoroj buducnosti premjestit cjeli portal na neki novi host pa bi mi dobro dosao neki savjet.

Hvala jos jednom!

Možeš kod mene na hosting, ima mjesta na pretek. Za uzvrat dobijem jedan sponzorski banner za moj portal :)

13 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi,

evo napravio sam jednu web stranicu koja bi izlagala neki obrt za web development. Radio sam ju oko 4-5 dana (sve klasične tehnologije izrade). Ovo je beta faza stranice, kontakt forma ne radi, a i ne planiram ju dugo držati na ovom server. Eh sad, što mislite o stranici i svemu?

Link:  http://xtrememaniac76.byethost17.com/

xtreme.maniac
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 1:37 (xtreme.maniac76).

7 0 hvala 0
15 godina
Mi smo mala tvrtka koja se prvenstveno bavim web dizajnom i razvijanjem vaših web stranica. Kao podlogu za razvijanje stranica koristimo današnje sve najpopularnije i najkorištenije tehnologije koje se primjenjuju na internetu.

1. Boldano.. Sve jasno

2. Boldano.. Možda bi bilo dobro da napišeš Vaših iz poštovanja prema korisniku..

3. Boldano.. Bilo bi dobro da navedeš koje..

Sve u svemu..

-Super stranica! Samo malo tekst uredi!

9/10 (zbog teksta) {#}

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 23:56 (Top Bugovac).
15 godina
odjavljen
xtreme.maniac76 kaže...

Pozdrav ljudi,

evo napravio sam jednu web stranicu koja bi izlagala neki obrt za web development. Radio sam ju oko 4-5 dana (sve klasične tehnologije izrade). Ovo je beta faza stranice, kontakt forma ne radi, a i ne planiram ju dugo držati na ovom server. Novaca za hosting nije bilo, pa koristim neki free host (a i kako ću nabaviti hosting kad još nisam punoljetan). Eh sad, što mislite o stranici i svemu?

Link:  http://xtrememaniac76.byethost17.com/

Izlažeš obrt, firmu, a još nisi punoljetan,ccc, to ti baš i nije pmaetno.Uglavnom sviđa mi se, simpatično je.Posebno mi se sviđa ovaj JS slider.Daj link{#}.Sviđa mi se upotreba webfonta.Daj mali više detalja koje si točno tehnologije koristio.Ja ti sredim kontakt formu {#}.Highlightanje forme si riješio sa CSS-om ili Javascriptom?Hosting možeš zakupiti bez obzira na godine, a najeftiniji nađeš za par desetaka kuna, makar ja bi ostavio web na tom hostu, a zakupio bi si domenu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice