PoZzZzZzz MA Ovako kupio sam HOST Na Gamer HR Hosting a nemam Domen pa me zanima ako negdije mogu naci Free .com, .hr ili .net ili .org Domen
Hvala unaprijed!!!
PoZzZzZzz MA Ovako kupio sam HOST Na Gamer HR Hosting a nemam Domen pa me zanima ako negdije mogu naci Free .com, .hr ili .net ili .org Domen
Hvala unaprijed!!!
Hvala unaprijed!!!
Free?
Domene prvog nivoa se rentaju godisnje, .com domena dodje 70ak kuna.
Ne znam tocno kako ide za .hr domene, jer se davno sjecam da je bila neka caka u vezi tko je sve uopce moze dobiti.
...
...
A da... PoZzzzzZZZzzzzZZZzzzzzzZZZZ.....
(stvarno je tesko otipkati 'pozdrav')
Hvala unaprijed!!!
Besplatno ne možeš dobit .com ili .hr domenu.
Boldani dio teksta: WTF ROFLMAO?
Besplatnu .com, .org, .net, .info... domene ne možeš dobiti, jer tako što ne postoji free. Što se tiče .hr domena, možeš je dobiti free ukoliko imaš firmu (što sumnjam). Tebi bih preporučio .co.cc domenu. Ona je besplatna i bez reklama. Jedini problem je što je samo godinu dana besplatna, i onda je ili možeš plačat, ili je poljubit i ostavit.
Hvala unaprijed!!!
niti jedna od navedenih domena nije besplatna.
cak za .hr moras imati tvrtku/obrt/udrugu da bi je mogao zakupiti.
Vidim kupio je hosting na game-hr.com , možda on misli da je u paketu hostinga dobio besplatnu domenu ali je ne zna registrirati.
Mogu ti ja dati poddomenu (ona .com) ako zelis :)
Nitko ti nece dati nesto besplatno...Stoga mislim da nije problem izdvojeit 70kn i ne zezat se sa tim stvarima...
OK PoZzZzZ!!!
Nije bas direktno vezano za temu ali .tk domena je free
OK PoZzZzZ!!!
Aaaaa tako si cool, evo cvatem sav!
Nema nista free a .hr moras imati tvrtku da bi uopce mogao zakupiti tu domenu!
Ne vidim u cemu je problem ako si mogao zakupiti hosting, zasto ne i domenu?!
Krive informacije, zar je tako teško pogledati pravilnik hr domena?
A ako imaš tvrtku ili obrt, domena je besplatna, plaćaš neke takse prilikom podnošenja zahtjeva.
Krive informacije, zar je tako teško pogledati pravilnik hr domena?
A ako imaš tvrtku ili obrt, domena je besplatna, plaćaš neke takse prilikom podnošenja zahtjeva.
I izade isto kao da ju placas, a izmedu ostalog ako imas tvrtku 70 kn godisnje ti nije bas nista...
Privatna osoba moze naruciti iz.hr domenu pri CarNetu...
Privatna osoba moze naruciti iz.hr domenu pri CarNetu...
Student ili profesor... i ako...
iz.hr domena - stvaranje virtualnog identiteta fizičke osobe, jednoznačno povezanog s fizičkim identitetom, a zbog zadovoljavanja osobnih potreba fizičke osobe
Dakle... mozes si napravit domenu ante-antic.iz.hr
Source www.dns.hr
iz.hr domena - stvaranje virtualnog identiteta fizičke osobe, jednoznačno povezanog s fizičkim identitetom, a zbog zadovoljavanja osobnih potreba fizičke osobe
Dakle... mozes si napravit domenu ante-antic.iz.hr
Source www.dns.hr
Ali njemu ne treba njegovo ime.prezime.hr... znam da je tesko skuziti da si pogrijesio... :D
A cuj... covjek trazi besplatnu domenu... one tk. uvale svoj banner... pa radije bi biot ante.antic.iz.hr nego ante.tk sa bannerom :)))))))))